11-luik RELATIES. HELEN. BEGINT BIJ JEZELF.

11-luik RELATIES. HELEN. BEGINT BIJ JEZELF.

Helen. Je ontkomt er in deze sterk veranderende tijd niet meer aan.
Geconfronteerd worden met jezelf. Die delen aan te gaan kijken waar je wellicht al jaren voor wegloopt. Dit gegeven, niet naar jezelf wensen te kijken, is niet zo vreemd gezien die buitenwereld ons maar al te graag wenst af te leiden. In die buitenwereld. Weg van onszelf. Alles is erop gericht om je in die buitenwereld te houden. Je herkent dit fenomeen wellicht doordat er in die buitenwereld meer dan eens angst en verdeeldheid wordt ingezet, juist om je bezig te houden, met die buitenwereld. Weg van jezelf.

Tijd om thuis te komen

In jezelf. Hiervoor word jij uitgenodigd je blikveld naar binnen te leren keren. Te gaan zien wat maakt dat jij je zo naar buiten laat trekken. Je bewust te worden dat jij met het geven van jouw aandacht aan deze buitenwereld en daarmee jouw levensenergie weggevend, die buitenwereld zélf in stand houdt.

Relaties

Allen hebben een boodschap aan jou. Wat wensen al die relaties in je leven jou nu écht te
vertellen? Goedschiks of op een iets minder prettige manier, zeg maar. Allen hebben dezelfde boodschap aan jou: Keer terug naar jeZelf. Vind de ware schat vaak diep weggestopt onder pijnlijke situaties en omstandigheden waarmee relatie je deze gifts wensen aan te reiken. Dit vraagt een bepaalde afstand en diepte om deze ware gifts jou gegeven ook écht te kunnen doorzien. Daarvoor ontkom je er niet aan eerst door de vaak zeer diepe pijn te gaan van bijvoorbeeld afwijzing, je niet gezien of gehoord voelen, alles alleen moeten doen, alleen zijn of diepe machteloosheid.

Als er één ding is wat ervoor nodig is om terug te keren naar jezelf én te dealen met al dat wat er nog ‘onder het karpet’ op jou ligt te wachten, dan is dat wel verantwoordelijkheid nemen. Voor jouw leven. Te stoppen met overleven in je hoofd vol angsten, beperkende gedachten en overtuigingen, schaamte en schuldgevoelens. Stoppen met die buitenwereld de schuld te geven van jou ‘overleven’, in je hoofd. Terug te keren naar je hart, daar waar Liefde Leeft, daar waar ware Vrijheid ervaren kan worden.

Om hier terug in te kunnen keren, word je uitgenodigd die delen in jou die het Licht (weer) wensen te zien, aan te gaan. Te helen.

Niemand kan dit helen voor je doen, lieverd. Gewoonweg omdat het een innerlijk te doorlopen transformatieproces is. Dit helen vindt ín jou plaats. Wat je wel nodig hebt van die buitenwereld is een hand die je kan begeleiden op dit pad naar binnen. Iemand die dit pad zelf heeft doorlopen en vanaf een ruimer perspectief met je mee kan kijken.

Je Hogere Zelf, je Ziel zal je op je pad leiden naar degene die het beste aansluit bij jouw pad. Het feit dat je deze informatie tot je krijgt via mijn website, is dan ook niet toevallig. Het valt je toe. Het is aan jou te voelen of deze input en mijn zienswijze bij jou aansluit. Het is aan mij om je zo helder mogelijk te maken wat je kunt verwachten, zodra je je verbindt met “mijn werking’
.

Wat brengt deze 11-luik RELATIES. HELEN. BEGINT BIJ JEZELF?

De basisregels van ‘Leven binnen deze 3D Matrix” worden je helder.
Je leert wat maakt dat er vaak sprake is van miscommunicatie binnen relaties en
waar ze voor dienen.
Je leert doorzien wat maakt dat ‘halen buiten jezelf’ nooit het gewenste resultaat
oplevert.
Je gaat zien wat het verschil is tussen hechten en verbinden én waar jij voor wordt
uitgenodigd. Uiteraard in jezelf.
Je leert de innerlijke weg terug in jezelf te lopen.
Je leert te voelen én helen wat er in jou leeft en gehoord wil worden, door jou.
Je krijgt helderheid welke emoties en gevoelens geblokkeerd zijn.
Je leert waar angst voor staat en jou voor uitnodigt.

Je heelt oude pijnen en zuivert jezelf steeds meer uit.

Je leert hoe je jezelf kunt helen van pijnen, ervaringen en emoties.
Je ervaart innerlijke rust die lang aanhoudt en zich uitbreidt naarmate je dit proces
doorloopt.

Je bouwt een vertrouwensband met jeZelf op, leert los te komen van het oordeel van een ander en Leeft uiteindelijk vanuit jouw Waarheid.

Je leert zelfredzaam te zijn. 100%. Verbonden. Een-Zijn met wat IS.

De effecten

Je keert, stap voor stap, steeds meer terug naar jeZelf. Trouw blijvend aan jouw Waarheid.

Je ontspant fysiek, energetisch en emotioneel.

Je gaat grote en kleine positieve veranderingen zien in je dagelijkse leven.

Je voelt je gecentreerd, helder, zelfredzaam en zoveel meer gefocust.

Je ervaart steeds meer Vrijheid én Liefde, naar jezelf én daarmee naar die ander
Je voelt je krachtig, Liefdevol en in balans.

Kortom: je keer terug naar jeZelf.

Licht.
Vrij.
Verbonden.
In harmonie met jezelf en daarmee met anderen.

Je zult jezelf uiteindelijk steeds meer terug gaan zien in een omgeving vol Liefde,
overvloed, gezondheid, Levendigheid en omringt met gelijkgestemden.
Jouw Soultribe. Thuiskomen ín jeZelf.

Gun je jezelf dit en wens je dit proces aan te gaan?

Wacht dan niet langer en neem die sprong in het diepe! Met Liefde begeleid ik je tijdens dit te doorlopen proces. Ik heb voor jou twee trajecten gecreëerd van de 11-luik RELATIES. HELEN. BEGINT BIJ JEZELF

Het ONlinetraject én de INtensive.
Bij het ONlinetraject zit de mogelijkheid inbegrepen 2 keer per maand in te loggen bij
een nader te bepalen Live webinar (Zoom) waarin ik vragen zal beantwoorden. Hier
ontvang je, na aanmelding steeds binnen de week waarin de Zoommeeting plaats zal
vinden, de link om deel te nemen. Je hoeft niet actief iets in te brengen. Alleen al
aanwezig zijn en luisteren naar de input van anderen en mijn antwoorden daarop
kunnen helend voor jouw proces zijn. Je bent uiteraard vrij deel te nemen of niet.
Nadien ontvang je de opname en kun je deze in je eigen tijd terugkijken.

Persoonlijke begeleiding of niet
Het grote verschil tussen beide trajecten is dat je bij de INtensive persoonlijke begeleiding van mij ontvangt gedurende jouw te doorlopen proces. Wat inhoudt; 4 intensieve individuele sessies waarbij je tussen de gesprekken in via Whatsapp mij je vragen en ‘hersenspinsels’ kunt delen en input van mij ontvangt. Een soort 24/7 begeleiding.

Voordat je beslist welke richting je op wenst te gaan, voel wat er bij jou resoneert.

NOTE
Mocht je kiezen voor alleen het ONlinetraject en merk je gedurende jouw transformatieproces dat je toch graag persoonlijke begeleiding wenst, dan is dit uiteraard mogelijk. Het verschil is dat je bij het aangaan van de INtensive direct na aanmelden op de wachtlijst komt te staan en je sneller aan de beurt bent.
Bij beide trajecten zal de persoonlijke begeleiding later aanvangen dan je ONline-programma. Je hebt eerst zélf het nodige door te werken, alvorens ik in de diepte met je kán werken.

Het ‘wachten op persoonlijke ondersteuning van mij’ heeft geen negatieve uitwerking op jou te doorlopen proces, gezien niet ík maar je Hogere Zelf met je aan het werk gaat gedurende deze tijd. Het ONlinetraject geeft je alle input om zéker meerdere weken ‘aan het werk te zijn’ alvorens ik sowieso met persoonlijke begeleiding kán starten.

Jouw investering

Jouw investering voor de ONline 11-luik RELATIES. HELEN. BEGINT BIJ JEZELF € 808,08 incl. btw

Helderheid, ik houd ervan!

De persoonlijke begeleiding wordt pas gefactureerd vlak voor start van deze persoonlijke begeleiding. Hiervoor neem ik persoonlijk contact met je op, zodra je bovenaan de wachtlijst staat. In goed overleg plannen we gezamenlijk de 4 intensieve gesprekken in én wordt dit gedeelte vooraf aan deze gesprekken gefactureerd.

Heel kort en bondig: Iedereen start als basis éérst met de ONlineversie en je hebt zélf de regie in handen wat je verder wenst in te zetten voor jou te doorlopen transformatieproces.

INtensive 11-luik RELATIES. HELEN. BEGINT BIJ JEZELF

Jouw investering voor de ONline 11-luik RELATIES. HELEN. BEGINT BIJ JEZELF € 808,08 incl. btw