2022, het jaar van de chaos!

door | jan 5, 2022 | Alle berichten | 4 reacties

De afgelopen twee jaar zijn voor veel mensen intense jaren geweest. Er is reeds veel aan het licht gekomen, en dat is niet altijd gemakkelijk te ontvangen, laat staan te verteren. Dienstbaar is het in ieder geval wel geweest, voor degenen die willen Zien. Zij doorzien de diepere boodschap ons allen gegeven: een uitnodiging om je met je hart te verbinden.

In 2022 zal deze uitnodiging niet anders zijn. Het gaat wel een heel ander jaar worden.
2022 zal het jaar van de chaos zijn. 

Kun je doorzien dat dit precies de bedoeling is? De mens heeft reeds lange tijd van alles weggestopt. De mens heeft een soort van rommel lade gecreëerd. En die lade gaat dit jaar geopend worden. Dat die rommel lade vol zit, is overal reeds te merken. Mensen kunnen hun donkere stukken niet meer weg stoppen in de rommel lade. Allerlei voorheen weg gestopte ego stukken komen er uit. Bijvoorbeeld in de vorm van zeer lage frequentie ‘verdeel en heers uitlatingen’ of het misbruiken van machtsposities. “Mannetjes op bepaalde posities” ontkomen er niet aan van hun ego verworven plekken te worden gehaald. Zeer duistere praktijken zijn door hun ondersteunt en toegelaten en puilen steeds meer zichtbaar uit hun volgepropte lades. Er zal geen ontkomen meer zijn aan het gaan zien hoe op het wereldtoneel vele “VIPS” hun verworven status in rook zien opgaan. Er zal zeer veel vuile was getoond gaan worden.

Denk nu niet dat die buitenwereld alleen zijn overvolle lades zichtbaar zal moeten maken. Niemand ontkomt er aan zijn eigen volgepropte lades te ledigen. Denk hierbij aan al die RELATIES die niet meer ‘vol te houden’ zijn, werk dat niet met hart en ziel uitgevoerd wordt, families die steeds meer oude onverwerkte thema’s aan het daglicht getoond krijgen. Denk bij relaties ook aan de relatie die menigeen met zijn of haar lichaam heeft. Deze komt dit jaar nog meer onder druk te staan. Lichamen wensen niet meer langer de onopgeloste shit van de persoon te blijven dragen.

Relaties in welke vorm dan ook leiden je maar naar één persoon terug en dat ben jezelf. De vraag die je jezelf dit jaar keer op keer mag stellen is: hoe is de relatie met mezelf?

In 2022 gaat de rommel lade niet alleen open, de inhoud van de lade wordt omgekeerd.

Alles komt op tafel te liggen en gaat in eerste instantie voor chaos zorgen. Vanuit die chaos kan de mens gaan zien wat er daadwerkelijk ís. Juist ook die dingen die eigenlijk niet gezien mochten worden. Zo kan er stap voor stap opgeruimd gaan worden. Sommige dingen kunnen na een lichte schoonmaakbeurt mee naar de Nieuwe Aarde, andere dingen blijven achter. Er zal veel achtergelaten gaan worden. 2022 wordt dan ook een jaar van ogenschijnlijk verlies. Verlies van dierbaren in hun fysieke vorm, maar ook van verlies van de 3D wereld zoals je die kende.
Dit kan zeer confronterend zijn.

Lief mens, geef jezelf de tijd en ruimte om te VERGEVEN en los te leren laten. Het is oké. Geef jezelf de ruimte om te ontdekken wat verlies voor jou betekent.

Het mooie is dat 2022 ook het jaar zal zijn dat steeds meer mensen hun Kracht terugvinden.

Het gaat hierbij om het ontdekken en leren inzetten van je ware talenten, kennis en het innemen van je ware positie in de maatschappij, waarbij jij prachtige dingen kunt doen in het mede creëren van de Nieuwe Aarde.

Dit is ook het jaar waarin het belangrijk wordt om te kiezen. Volg je je hart of blijf je rondjes lopen in je hoofd? Wat doe je met alles wat er nu op tafel ligt? Jij, prachtige ziel, hebt hierin uiteraard ook een taak. Je hebt je voorbereid door je verdieping in jezelf en bent je zoveel meer bewust van de werkingsmechanismen van het leven. Met deze doorleefde kennis kun je leiden. Inspireren. Ben je in staat de chaos te vertalen naar de liefde voor een ieder die klaar is om te ontwaken.

Hoe je dat doet? Door het voor te leven!

In jouw stralen vol vertrouwen en innerlijk Weten en Kracht vinden anderen de inspiratie om te gaan ontdekken wie zij in wezen zijn. Hoe mooi is dat! Door gewoon jezelf te Zijn, verlicht je je omgeving. Ogenschijnlijk moeiteloos.

Tot slot nog een aantal dingen om je te realiseren.

Een ander het ontwaken in duwen of trekken, komt voort uit ego gehechtheid aan omstandigheden buiten jezelf, in dit geval de staat van bewustzijn van een ander. Een ander het ontwaken in duwen of trekken is een uitnodiging aan jezelf om een stap te zetten in je eigen ontwaken.

Vrijheid is geen recht dat een ander jou moet geven, het is een ruimte die jij in vrijheid in mag nemen. Je bent een soeverein wezen. Er is niets buiten jouw eigen overtuigingen dat voor een beperking in jouw beleving van vrijheid zorgt.

Vertrouwen is de sleutel tot het creëren van de Nieuwe Aarde.

Het angst en liefde 3D spel wordt gespeeld in interpretatie (dat wat jij maakt van dat wat er bij jou binnenkomt) en intentie (dat wat jij meegeeft aan dat wat je de wereld in stuurt). Omstandigheden zijn neutraal, het zijn jouw (bewuste en onbewuste) overtuigingen die voor een interpretatie zorgen en die interpretatie zorgt voor je gevoel of emotie bij een situatie.

De valkuil voor veel mensen is om licht en donker te labelen als goed en slecht. Licht ziet het donker niet als slecht. Licht ziet het donker als een vriend waardoor Licht zichzelf leerde kennen.

Zie de liefde in de chaos en de chaos zal de liefde in jou gaan zien.

2022, een prachtig jaar waarin Waarheid zal zegevieren.

Ik kijk er naar uit!


~ Jacqueline

Laat hieronder een reactie voor me achter

4 Reacties

 1. Gésiena

  Mooi, mooi, mooi. The Great INNER Reset. Wederom, dank voor je mooi verwoorde omschrijving van de huidige mondiale- en individuele staat van zijn.

  Antwoord
  • Jacqueline Lammerts

   FIJN Gésiena dat je er zo in kunt herkennen.

   En dankjewel voor je delen.
   Ik vind het altijd fijn een verbinding via dit platform te voelen.

   Liefs, Jacqueline

   Antwoord
 2. Susan

  Prachtig verwoord weer Jacqueline! Zo voelt het ook…opruimen! Ook probeer ik met licht naar het donker te kijken…moeilijk maar omdat ik er nu bewuster van ben , steeds makkelijker!!
  In een kerstkaart van een vriendin las ik’ jij bent een lichtpunt voor anderen! Ik was erg verbaasd na t bijna 2 jaar van minder contact en een andere mening van wat speelt! Zij heeft de v*x gehad en geloofde dat ‘zij’ het goed met ons voor hadden! Zij is zich meer vragen aan t stellen! Wij hadden een mooie gesprek waar zij aangaf mij niet kwijt te willen raken! Ik zei wij waren ieder in zijn eigen races bezig met de kans om wegen verwijderd van elkaar te hebben maar dat door haar kerstkaart met mooie woorden..ook dat zij mij als vriendin niet kwijt wil…en nu het open gesprek dat ik vertrouwen heb dat onze weg weer naast elkaar zijn! Zij was altijd bang geweest dat zij mij zou kunnen aansteken…omdat ik nog steeds geen v*x heb!

  Antwoord
  • Jacqueline Lammerts

   Hoe mooi, Susan!
   Zo zie je maar weer hoe ‘Eenheid in Diversiteit’ zichzelf terugvindt… In ons hart!
   Dankjewel voor het open delen, dappere vrouw!

   Dikke knuffel van mij, voor jou.

   Antwoord

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *