2023 BRACHT VERANDERING

door | dec 21, 2023 | Alle berichten | 2 reacties

Terugkijkend in mijn eigen leven heeft 2023 grote veranderingen gebracht. Thema’s als trouw blijven aan meZelf, los en laten, vertrouwen en rouwen om Oud wat niet meer terugkomt, stonden centraal. Alles gericht om ruimte te maken voor Nieuw.

Zo mocht ik dit jaar niet alleen mijn Liefdesrelatie van 4 jaar los-laten, ook mijn rol als mama van Vay in haar dagelijkse verzorging werden in een nieuwe jas gegoten. Vay is dit jaar naast, gaan studeren aan de UU, in gaan wonen bij haar vriend en is ze sinds november van dit jaar voor ‘de staat’ volwassen verklaard. Dat ze zoveel meer zelf kan en doet, dat is een feit. Haar fysieke afwezigheid maakte dat een groot deel van mijn dagelijkse invullen wegviel. Het lege nest syndroom diende zich aan. Dat dit een los en laatproces voor ons beiden was, zal wel duidelijk zijn. Ons ‘leven samen geleefd’ nodigde ons dit jaar beiden uit een nieuwe vorm te creëren. Wat ben ik dankbaar en trots hoe wij samen Nieuw hebben vormgegeven. We hadden al een top relatie als moeder-dochter, deze is in qualitytime nog mooier geworden.

Het loslaten van mijn liefdesrelatie hing voor mij al een tijd in de lucht. Ik diende naar het juiste moment toe te lopen. Blijkbaar was dat begin dit jaar. En niet voor niets.
2023 ging dan ook over je relatie met familie, over hoe je in relatie staat tot veranderingen en het je verbinden met anderen. 2023 nodigde je uit om naar je vermogen te kijken om jezelf opnieuw uit te vinden in relatie tot je familie én in relatie tot de persoon waar je een intieme relatie mee hebt. En als dit nog niet genoeg was heeft dit jaar je uitgenodigd en wellicht uitgedaagd je vermogen jezelf opnieuw uit te vinden aangewakkerd.

Over Nieuw gesproken!
Beiden, zowel Vay alswel mijn liefdesrelatie hebben mij aan het eind van dit bewogen jaar de ruimte gegeven vanwaaruit Nieuw zich in rap tempo aan mij liet zien. Hier is de uitnodiging van Tim Douwsma om samen een Vibestalk over RELATIES op te nemen, er één van. Door deze uitzending vinden mensen ‘opeens’ massaal de weg naar mij voor ondersteuning. Zoveel, > 130 aanvragen, dat ik door mijn Hogere Zelf werd uitgenodigd mezelf weer meer op te rekken. Nieuw creëren.

Wat dat Nieuw allemaal inhoud én waar ik momenteel volop mee bezig ben vorm te geven, dát deel ik in het nieuwe jaar!

Voor nu wil je bedanken voor je Liefde, je vertrouwen, het delen en Zijn in dit afgelopen jaar.
Met veel Liefde, Licht en Vol Vertrouwen verwelkom ik Nieuw.
Nu eerst nog deze laatste dagen van 2023. Wellicht vol met familie – RELATIES.
Ik wens je een mooie afsluiting van 2023. Wees Lief voor jezelf!

Ik spreek de wens uit dat we elkaar in 2024 weer mogen inspireren!

~ Jacqueline

Laat hieronder een reactie voor me achter

2 Reacties

 1. Veronica Wensink

  Hallo lieve Jacqueline,

  Mooi zoals je je eigen proces beschrijft van het loslaten van relaties; ik heb hier ook zo mijn eigen ervaringen in vanaf mijn kindertijd. Zolang je erin zit, lijkt het oneindig en achteraf ben je blij met de nieuwe realiteit op een ander niveau. Fijn dat je samen met je dochter dit Nieuw hebt kunnen creëren en hiervan genieten!

  Ik wens je heel veel licht en liefde toe niet alleen voor 2024 maar alle volgende jaren !!

  Antwoord
  • Jacqueline Lammerts

   Dankjewel Veronique voor je mooie woorden.
   Ontvangen.

   En ja, als je in je les/thema zit zien we niet het wat het ons uiteindelijk gaat brengen.

   doorlopen, vertrouwen en de uitkomst loslaten is dan ook een oefening waarin we getraind worden deze tijden.

   Ik wens jou en een ieder die dit nu leest een WAANZINNIG LEVEN!

   Liefs, Jacqueline

   Antwoord

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *