AANBOD

VervolgTrajecten voor ouT-cliënten

AANBOD VervolgTrajecten voor ouT-cliënten

Mensen komen vaak bij mij met één specifiek thema met de bijbehorende levenslessen.
Na een gratis kennismakingsgesprek voelen ze zich gezien in hun hulpvraag en zetten de stap om een diep transformatieproces aan te gaan. Een TransformatieTraject wordt ingezet.

Na een relatief korte periode, van gemiddeld 2,5 maand vol transformaties, staan zij weer bij mijn deur en stappen met zoveel meer helderheid, inzicht, kracht, Licht en de nodige moed over mijn drempel naar buiten en vervolgen hun te lopen pad.

Een vervolgthema komt boven drijven.

Een vervolgthema die onder hun eerste hulpvraag lag, komt vaak tijdens het doorlopen van het TransformatieTraject aan het licht en dient zich als vanzelf aan. Geen ontkomen aan opschonen wat niet meer bij je past. Of dit nu gaat over een RELATIE waarin je vastliep, deze hebt verbroken en je je nu afvraagt hoe nu verder…, of WERK waarin je tijdens het TransformatieTraject helder hebt gekregen dat je daar niet meer gelukkig van wordt en je NU toch écht voor jezelf wenst te beginnen…

Als vanzelf komt de vraag omhoog, “maar hoe dan?!”

Al deze grote Life changing Events in ons leven nodigen ons uit verder uit te zuiveren wat niet meer bij ons past en dát te gaan doen waar jij écht blij van wordt. Jouw waarheid Leven, in harmonie met anderen.

Speciaal voor jou

Je hebt het transformatieTraject reeds afgerond én vind jezelf nu terug in een situatie waarbij je wéér wordt uitgenodigd nóg dieper af te dalen in jezelf, op zoek naar de werkelijk prachtige parels die daar nog op jou liggen te wachten om aan het Licht te komen, zijn deze VervolgTrajecten gecreëerd!

Geregeld kom ik oud-cliënten tegen die me vertellen hoe ze weer vast zijn gelopen, van hun pad af zijn geweken om de lieve vrede te bewaren, of uit angst voor het onbekende, financiële redenen aandragen, of gewoon omdat ze geen support hebben van ”gelijkgestemden” om hun volgende sprong in het diepe ook daadwerkelijk te nemen.

Ze staan stil of lopen de wel bekende rondjes totdat ze niet meer verder kunnen.

Dát is niet wat ik voor hun voorzag en maakt me keer op keer zo verdrietig!

REIK UIT lieverd, hiervoor ben ik hier!

Hoe zien de VervolgTrajecten eruit

Je kunt kiezen uit een VERVOLGTRAJECT van drie, vijf of zeven sessies.

In drie, vijf of zeven sessies van anderhalf uur kijk ik met je mee waar jij NU in je leven voor wordt uitgenodigd aan te gaan. Je gaat deze stappen ook daadwerkelijk zetten en hiervoor krijg je, zoals je van mijn gewend bent, gerichte input én tools aangereikt. Het is aan jou deze te implementeren in je leven, totdat je ook deze levenslessen weer hebt geïntegreerd in je dagelijkse leven.

Op naar de volgende thema’s met anderen uitdagingen om aan te gaan!

Jij als oud-cliënt krijgt 20% korting op elk gekozen VervolgTraject, wat neerkomt bij afname van 5 sessies, dat je één sessie gratis ontvangt. 

Gelukkig hoef ik je niet meer te overtuigen dat de investering het meer dan waard is.
Voel je vrij en bepaal zelf of je gebruik wenst te maken van dit aanbod.

Weet dat ik weer met Liefde met je meekijk en je verwelkom met open armen!

~Jacqueline