Alles is Liefde

Zondag 27 december 2020 10.00 – 16.00 uur

Locatie: Isis Sofia
Keizersteeg 3
7722 VB Dalfsen

Investering: 97,- p.p. incl.Lunch/thee/koffie

Alles is Liefde

Zondag 27 december 2020 10.00 – 16.00 uur

Locatie: Isis Sofia
Keizersteeg 3
7722 VB Dalfsen

Investering: 111,- p.p. incl.Lunch/thee/koffie

Tijdens deze eendaagse neem ik je mee langst de vele relaties die je in je leven tegenkomt, welke boodschappen ze je brengen, waarvoor ze dienen, hoe je, vaak diepe (relaties) pijnen kunt helen, hoe alles met elkaar verbonden is, en dat alle relaties je één ding brengen: je goedschiks of kwaadschiks terug leiden naar jouw hart.

Je leert het onderscheidt te maken naar welke stem je in jezelf dient te gaan luisteren. De stem die jou liever vasthoudt in angst, tekorten, beperkende gedachten en overtuigingen of de stem die je met Liefde begeleidt terug naar je hart en ál dat waar jij zo BLIJ van wordt.

Ik deel met je hoe al je emoties en gevoelens wegwijzers zijn, hoe jij deze vóór je kunt laten werken, dat je niet meer luistert naar die stem die jou klein en afhankelijk wenst te houden aan je omgeving. Een omgeving by the way die vaak ook vanuit dezelfde angsten aan jou vasthouden.

Op dit pad van bewust worden ontkomen we er niet aan in contact te komen met situaties, omstandigheden én mensen die ons daarin gaan spiegelen. En niet voor niets. Elke situatie, omstandigheid én mens die jouw pad kruist heeft een boodschap, voor jou. Het is aan jou deze diepere boodschappen te gaan doorzien, opdat jij je bewustzijn kunt verruimen. En dus GROEIT!

Hoe kan iets groeien? Door shit!

Nu, wie heeft er geen shit in zijn leven ervaren? JA, wie niet! Shit wenst niets anders dan omgezet te worden in voedingstoffen om uit te groeien tot de beste versie van jeZelf!

Deze dag ontbloot dan ook niet alleen waarvoor we angstvallig blijven weglopen, het laat ook zien dat er een weg is die je kunt lopen om uit onze zelf destructieve manier van omgaan met onszelf te stappen.

Geïnspireerd geraakt?
Wacht niet langer, meld je aan voor deze dag en laat je meenemen op dit pad van bewustworden. Geheid dat je GROEIT!

Eerstvolgende datum is 27 december 2020