ASCENSIESYMPTOMEN ANNO 2023

door | jun 26, 2023 | Alle berichten | 0 Reacties

Geen ontkomen aan het hebben van symptomen tijdens ‘The Great Awakening’.
Hieronder een opsomming;

BRAAKNEIGINGEN, LOSSE STOELGANG, DIARREE
Deze symptomen wijzen erop dat de zonnevlechtchakra geopend en gezuiverd wordt. Mensen met opgestapelde angsten, woede en wrok ervaren deze wijzigingen. Een geel kristal zoals citrien kan je helpen. Je kunt ook water drinken dat een kristal bevat, of een kristal dragen dichtbij de Chakra. De Bachbloesemremedie ‘Rescue Remedy’ kan hier ook veel verlichting brengen. Je kunt ze zelfs ieder half uur nemen als dat nodig is.

EXTREME VERMOEIDHEID
Dit kun je bij het ontwaken voelen. Je hebt de hele nacht doorgeslapen, maar je komt ’s morgens maar niet het bed uit. Op de middag moet je gewoon gaan liggen en slapen. Het is een energiewijziging doorheen het hele spirituele lichaam die dit met zich brengt. Mettertijd verdwijnt dit symptoom. Bij elk individu verloopt het anders. Voor sommigen kan dit weken doorgaan, voor anderen maanden, of zelfs jaren. Ik liet me gewoon met de stroom meedrijven en wanneer ik moe werd, nam ik wat rust en ’s morgens gaf ik er niet aan toe om me om te draaien en terug in te slapen. Gewone kwarts kan helpen, aan een halsketting of in een glas water dat je nadien leegdrinkt. Een piramidale structuur waar je onder kunt zitten kan je geweldige energieshots geven als je daar nood aan hebt.

OVERTOLLIGE ENERGIE
Je kroop uitgeput om tien uur in bed. Je wordt wakker en het is pas 1 uur ’s nachts en toch voel je je alsof het 8 uur in de morgen is. Dit is de Fotongordel energie die zich rond je opbouwt en het onvermogen van je lichaam om ze op te slaan omwille van geblokkeerde energie. Sta niet op en ga niet de keuken opruimen! De energie is er om een bepaalde reden. Ze brengt genezing in alle subtiele lichamen: spiritueel, mentaal, emotioneel en fysiek. Ga zitten en iets lezen of luister naar een meditatieopname. Dit fenomeen kan gerust een tijd aanhouden.

HUILEN ZONDER REDEN, EEN GEVOEL VAN EMOTIONELE KWETSBAARHEID
Wanneer je jezelf verdrietig voelt, of je huilt zonder duidelijke reden ben je bezig met geblokkeerde energie los te laten die er al langer dan dit leven zit, die van andere levens voortkomt. Je moet die energie laten gaan. De Fotongordel helpt je daarbij. Er is weinig wat je hiertegen kunt doen. Alles is erop gericht om de energie de vrije loop te laten. Pogingen om dit tegen te houden zal de zaak alleen maar moeilijker maken. Laat gewoon los, huil als je daar behoefte toe voelt en zoek een Bachbloesemremedie om op het emotionele niveau te helpen. ‘Rescue Remedy’ is fantastisch. Hoe meer obstructies je opruimt hoe sneller het symptoom verdwijnt.

OPVLIEGERS EN OVERVLOEDIG ZWETEN ‘S NACHTS EN OVERDAG
Deze symptomen komen algemeen voor bij zowel mannen als vrouwen. Ze hebben te maken met energie die te snel door het lichaam stroomt, hormonale veranderingen – waar mannen ook mee te maken krijgen – en het lichaam dat zich aan een hogere frequentie tracht aan te passen. Sommige mannen krijgen zelfs borsten of een grotere borstomtrek gedurende een bepaalde tijd. Als je een man bent en hiermee inzit, wees dan gerust, je zult geen BH moeten dragen! Je zult echter een tijdje een opgeblazen gevoel hebben in de borststreek.

SPIER- EN GEWRICHTSPIJNEN
Wanneer de hogere frequentie je lichaam binnendringt, zal de kracht ervan zo groot zijn dat velen het effect in hun fysiek lichaam zullen voelen in de vorm van spier- en gewrichtspijnen. Je kunt de Hogere Bron vragen om de pijn die ermee gepaard gaat te verwijderen. Zodra het lichaam aan de hogere trilling gewend is geraakt, zal ze verdwijnen en de binnenkomende energie zal niet langer een probleem vormen.

VIBRILLATIE IN DE HARTSTREEK, PIJN, ADEMHALINGSMOEILIJKHEDEN
Dit kan een angstaanjagend gevoel zijn omdat je de indruk hebt dat je een hartaanval krijgt. Wanneer je op eender welke manier met Spirit moet samenwerken, zul je waarschijnlijk met dit gevoel te maken krijgen. Het kan ook lijken alsof je geen adem meer krijgt. Wanneer de Hartchakra zich kortstondig opent om hogere energie binnen te laten, kan hij dit niet verwerken en moet zich dus aanpassen. De zonet beschreven symptomen en een gevoel alsof energie door je plexus solaris en de hartchakra vloeit (hart- en maagstreek) komen tamelijk veel voor. Deze symptomen kunnen een tijdje meegaan. Er zit niets anders op dan volledig te relaxen wanneer ze zich voordoen. Wees niet bang, het is een normale stap in de verhoging van de trillingsfrequentie van je lichaam.

VERHOOGD LICHAAMSGEWICHT
Velen die met de hierboven beschreven symptomen te maken krijgen, verdikken ook. Dat was bij mij in ieder geval zo. Het is een soort van bescherming van het lichaam, dat voelt alsof het binnengedrongen wordt. Het Zelf komt in actie en probeert zichzelf te beschermen. Bovendien verbruik je ook meer water. Een achttal glazen water per dag kunnen helpen je gewicht onder controle te houden. Wanneer je als Lichtwerker voor Spirit zult moeten werken, heb je in ieder geval vocht in je lichaam nodig. Ze hebben water in je lichaam nodig om energie aan te maken, net zoals wij water voor energie gebruiken. Het lichaam zal water opslaan als de toevoer ervan niet toereikend is. Als je geen gewichtsprobleem wilt, drink dan veel water.

GEHEUGENVERLIES OF ZWEVERIG GEVOEL
Dit kan een akelig gevoel zijn. Je herinnert je niet wat je een uur geleden gegeten hebt, bijvoorbeeld. JE LIJDT NIET AAN GEHEUGENVERLIES. Je gaat over van linker hersenfuncties naar een groter gebruik van de rechterhersenhelft. Er worden gebieden in de hersenen geactiveerd die helpen bij het verwerken van de hogere energie. Dikwijls komen woorden er stotterend of verdraaid uit. Deze situatie gaat voorbij, maar er zit geen tijdslimiet op.

PIJN IN DE OREN EN GEHOORPROBLEMEN
Plots vind je dat geluid te hard is. Ook dat heeft te maken met een hogere frequentie. Alles klinkt zo luid. Zelfs een hond drie straten verder klinkt alsof hij naast je staat. Sommige mensen (ik althans) voelen alsof er iemand in hun oren zit en moeten voortdurend krabben. Dikwijls kun je ook pijn voelen. Ook dit komt door de hogere energie.

EXTREME GEVOELIGHEID
Wanneer je voor de hogere energie gaat openstaan, word je bijzonder gevoelig voor mensen, geluiden, verschillende dingen. Dit kan gaan inwerken op het centrale zenuwstelsel en kan moeilijk te verwerken zijn. In dat geval moet je vitaminen uit de B-groep en multivitamines nemen. Als je allergisch bent voor deze stoffen, neem dan een homeopathisch middel of een Bachbloesemremedie voor extreme gevoeligheid.

DEPRESSIE
Een depressief gevoel komt heel veel voor bij verhoogde frequenties. De hogere energie forceert elke ziekte, elk virus, om het even wat er in je lichaam verborgen zit, naar de oppervlakte. Vaak manifesteert zich dit in de vorm van een depressie. Bezoek een spirituele raadgever en probeer naar de wortel van het probleem te grijpen. Het zou in een vorige incarnatie kunnen zitten, hou daar rekening mee. Wees niet bang. Dit gaat voorbij en je zult je zoveel lichter voelen wanneer alles achter de rug is. Sint-Janskruid kan een bijzondere hulp bij depressies betekenen.

SPRINGENDE LAMPEN EN SPUTTERENDE ELEKTRONICA
Ik stapte eens binnen bij een  radiostation en alle controlepanelen raakten in de war. Ik ging ook op bezoek bij een TV-station  voor een TV-show en alle lichten bleven maar flikkeren. Ik heb een echt probleem in opnamestudio’s en bij het opnemen van mijn cd,s. Wanneer deze dingen in je aanwezigheid gebeuren, heb je een zeer hoge frequentie bereikt en ben je allicht een sterke genezer of een diepgaand channel voor Spirit. Ze zijn te wijten aan uiterst hoge energie die zich in de fysieke vorm manifesteert. Je zou het kunnen omschrijven als 50.000 volt die plots binnenstromen. Niet alleen het lichaam kan dit amper aan. De energie gaat door het lichaam heen en komt er ook weer uit, zodat alle elektronisch materiaal verstoord wordt. De Fotongordel zelf zal dit ook teweegbrengen wanneer hij dichter naar de aarde toe komt. Eén voordeel is dat je een stuk beter met Fotonenergie overweg zult kunnen dan de gewone man in de straat.

REACTIES VAN DIEREN
Je zult merken dat honden, katten en andere dieren je energie zullen opmerken en er ofwel door opgeschrikt worden, ofwel de hele tijd in de buurt willen blijven. Heel wat dieren kunnen gewoon niet genoeg krijgen van die energie. Andere zijn eerder bang omdat ze het niet begrijpen. Wanneer je lichaam zich aanpast aan de hogere trilling, gaat dit voorbij.

ANDERE VOEDING
Wanneer je energie evolueert, zul je merken dat je niet langer sommige dingen lust. Koffie, thee en vlees zijn drie van de vele producten die mensen vervangen wanneer ze hoger vibreren. Vlees is bijzonder compact en kan echt een invloed hebben op de energie van het lichaam, zeker wanneer het hormonen bevat. Je kunt hevig naar bepaalde voedingsstoffen gaan verlangen, of je afkeren van je lievelingsvoedsel. Dit is normaal en maakt deel uit van de verandering. Onderga het gewoon wanneer dit met je gebeurt en verken de nieuwe mogelijkheden.

NOTE.
Bovenstaande info heb ik niet zelf geschreven. Ik wenst je alleen graag te informeren.


Wil je nog meer over ascensiesymptomen lezen? Ik heb in de afgelopen jaren meerdere Blogs’ hieraan gewijd. Kijk anders zelfs ff bij mijn Blogs. Hierbij heb je er alvast één.

~ Jacqueline

Laat hieronder een reactie voor me achter

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *