BEWUSTZIJNSFASEN DIE JE DOORLOOPT EN ASCENSIESYMPTOMEN DIE JE HIERBIJ ERVAART.

door | jun 26, 2023 | Alle berichten | 0 Reacties

Tijdens het proces van bewustworden ontkom je er niet aan om een verscheidenheid aan bewustzijnsniveaus tegen te komen. Door steeds meer bewust te worden van jezelf, verhoogt je trilling en ontkom je er niet aan door deze fasen heen te gaan.

Jij, die mijn nieuwsbrief leest en mij volgt op dit pad van bewustworden, herkent zeker een aantal van deze (reeds doorlopen) fasen.

Bij de eerste fase ga je het Maanbewustzijn binnen.
Hier begin je helderziende en genezende mogelijkheden te ontwikkelen en word je gevoeliger. Dit niveau houdt zo’n vijf jaar aan.

Daarna ga je verder naar het Zonnebewustzijn.
In deze fase bereik je een grotere harmonie en begin je problemen van alle subtiele lichamen aan te pakken. Voor diegenen die zich hiervan niet bewust zijn: we hebben niet alleen een fysiek lichaam, maar ook een emotioneel (astraal), mentaal en meerdere spirituele lichamen. In de zonnefase lossen we thema’s en bijbehorende lessen op dit niveau op. Dit neemt zo’n drie tot vijf jaar in beslag.

Velen gaan niet verder dan deze fase.

De daarop volgende fase is het Stellair bewustzijn.
Deze stap is alleen weggelegd voor de persoon die op een zeer hoog niveau met Spirit gaat samenwerken. Stellair niveau betekent dat al je chakra’s gezuiverd zijn, dat je je karma hebt afgewerkt en je een zuiver channel voor Spirit bent. Je kunt nu eenmaal niet doorgeven van hoger bewustzijn als jouw kanaal niet uitgezuiverd is.

De volgende stap is de verschijning voor de Goddelijke Kracht, God, het Ultieme Wezen, of hoe je de hogere kracht ook wilt noemen. Dat is enkel voor de grote spirituele leraren weggelegd.

NOTE.
Je hebt vast ervaren dat de tijd zeer versneld is geraakt. Niet voor niets. Deze fasen om doorheen te gaan waren, in mijn tijd van wakker worden zó ontzettend vertraagd. Om moedeloos van te worden hoe lang ik over bepaalde lessen heb moeten doen, alvorens deze afgevinkt konden worden. In deze tijd is de energie zó hoog dat transformatie veel sneller gaat. Vandaar ook deze relatief korte tijd tussen het doorlopen van de ene fase en om over te gaan naar de andere bewustzijnsfase. Gelukkig maar!


Een van de oorzaken dat alles op aarde zo versneld, heeft te maken met de influx van de Fotongordel. Dit is de energie die de aarde naar een hoger niveau helpt te brengen. Al het oude, negatieve, aan 3D verbonden energieën dienen van de aarde te verdwijnen, zodat een nieuwe leer kan doordringen. Deze fotongordel helpt de mensheid zichzelf naar een hoger niveau te tillen. Dit zal zorgen voor een boel omwentelingen op aarde, een fase van chaos hoort nu eenmaal bij transformatie.

Op het moment dat deze fase (waar we ons mondiaal nu in bevinden) voorbij is, zullen we onszelf niet meer herkennen. Zie dit proces net als een rups die uit zijn cocon komt en een vlinder is geworden. Onherkenbaar! En PRACHTIG!

Zo zullen wij niet meer vervuld zijn van ons ego of zelf. We Leven in Vrede en Liefde en zijn niet meer in verdeeldheid te ‘manoeuvreren’. We zijn afgestemd en uitgezuiverd. Onze intuïtie is 24/7 ‘ON’.
In deze staat van Zijn zullen we vele eeuwen lang leven, waarbij ‘dood’ niet meer bestaat.
Dit is/was onderdeel van de 3D mindset/game, van gescheidenheid en verdeeldheid.

De tijd van Leven in Harmonie, Vrede, Liefde en Verbondenheid zal 1000 jaar duren, waarna er een definitieve confrontatie zal plaatsvinden tussen Licht en Duister (The Beast/AGI (Artificial General Intelligent).
Gelukkig zijn we daar nog niet. 🙂

Wat je ook maar voelt de laatste tijd…. Weet dat de fotonenenergie je helpt bij dit transformatieproces. Heet de Fotonenergie welkom in je leven. Laat de veranderingen gebeuren. Vecht er niet tegen (als je dat probeert, zul je verliezen). Probeer te lachen op je weg. Dit maakt dat je er ff uitstapt en naar jezelf kijkt. Maakt het niet te zwaar. Wat het ook is, het zal veranderen/verdwijnen op het moment dat de tijd daar is.

Keer terug naar vertrouwen!

Wanneer je door de omstandigheden neergedrukt wordt, kijk dan naar wat er in de wereld gebeurt en wees dankbaar voor wat je hebt. Velen van ons zullen in de toekomst met Spirit samenwerken om van deze wereld een betere plaats te maken. Dat ik daar onderdeel van ben, is je vast al veel eerder helder geworden. 🙂

Heb jij ook een zielcontract om op dit niveau mee te werken, dan word je momenteel uitgenodigd jezelf naar hun niveau, hun dimensie te tillen. En daar helpt de Fotogordel je bij.

De ascenciesymptomen die je momenteel hierbij tegenkomt, vind je de hierop volgende blog.

Waar je je ook bevindt, weet dat je op JOUW pad loopt.
Niemand is je voor of loopt achter je. Ieder loopt zijn EIGEN pad.

~ Jacqueline

Laat hieronder een reactie voor me achter

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *