BOEKPRESENTATIE UITGESTELD

door | jun 1, 2022 | Alle berichten | 0 Reacties

‘God moves in a mysterious way’.

JA, dat lees je goed. Gisteravond heb ik besloten de boekpresentatie een maand op te schuiven.
En niet voor niets.

De reden dat ik tot dit besluit ben gekomen, is dat ik gisteravond laat een proefdruk binnen kreeg van mijn boek RELATIES.

Dit gegeven, het fysieke boek na jaren van contemplatie en uitwerken in mijn handen te kunnen houden was een prachtig moment. Al gauw bleek echter dat ze nog niet ‘af’ was.

Naast dat het boek dikker blijkt te zijn dan de omslag haar hierin kan omarmen, lees de omslag is te klein, staat het boek vol met vreemde tekens en teksten die niet meer goed te lezen zijn. Niet echt het beeld dat ik voor ogen had bij het tot stand komen van mijn tweede zielskindje.

Blijkbaar heeft zij meer tijd nodig om het Licht te gaan zien. De uitnodiging die ik kreeg was om de druk, om dit alles binnen deze tijd tot 11 juni voor elkaar te krijgen, los te laten. Tijdens mijn meditatie vanochtend kreeg ik het lied “RELAX! Take it eeeeasy!’ door. OK, boodschap begrepen. Niet meer drukken, maar go with the flow, Lammerts! Hoe mooi blijft dit spiegelen van die buitenwereld. Het energetische drukken van mezelf had zich vertaald in het onder druk afdrukken van mijn boek.

Op het moment dat ik bij mezelf deze druk wegnam door een besluit te nemen de boekpresentatie te verschuiven naar een nieuwe datum, viel deze druk van me af. Ik had deze druk en spanning de afgelopen weken niet als zodanig ervaren, al had mijn partner me daar op aangesprokenen. Tja, ook ik heb soms even een ‘halt!’ nodig in mijn enthousiasme om positiviteit de wereld in te brengen.

Dit alles vraagt voor nu dat ik er zorg voor draag dat ik jullie allen kenbaar maak van dit besluit én dat de datum een maand is verschoven. De schouwburg heeft al bevestigd dat we op deze datum van harte welkom zijn. Over snel schakelen gesproken.

De datum van de boekpresentatie is ZATERDAG 9 JULI.

Al het andere is hetzelfde gebleven. Voor de zekerheid hier nog even vermeld.

PRAKTISCH:

Datum: zaterdag 9 juli 2022
Locatie: Schouwburg Deventer
Adres: Leeuwenbrug 2, Deventer
Tijdstip: 13.30 uur. Inloop vanaf 13.00 uur. Eindtijd ca. 16.00 uur.
Investering: je aanwezigheid, aandacht en Liefde en een bijdrage van 15,00 euro. 

En wat het boek betreft.
Nu de druk ervan af is gehaald mag zij komen wanneer zij er klaar voor is.
Ik wens dat we met een hele grote groep haar mogen verwelkomen.

Het bijzondere is dat (ook) mijn dochter Vay twee weken langer nodig heeft gehad alvorens zij het Licht wenste te zien. Op haar tijd. Wat een mooie spiegel.

Heb je je al aangemeld om aanwezig te zijn bij de boekpresentatie en lukt het je niet om mee te schakelen en op 9 juli aanwezig te zijn, wil je me dat dan laten weten? Via dit formulier kun je me altijd bereiken. Bellen mag natuurlijk ook; (06) 13 22 70 71.

~ Jacqueline

Laat hieronder een reactie voor me achter

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *