BUITENWERELD ALS SPIEGEL.

door | apr 29, 2021 | Alle berichten | 2 reacties

Al hebben we meer bewegingsvrijheid van die buitenwereld gekregen, velen voelen zich vastzitten en oogt die buitenwereld als bedreigend, onveilig.

Waar we mondiaal voor worden uitgenodigd is te stoppen met naar die buitenwereld te kijken in de zin van “wie bepaald wat goed voor jou is”. Je te realiseren dat die buitenwereld er alleen maar is als spiegel voor ons allen om in te léren kijken. Onze eigen levensthema’s met de bijbehorende levenslessen dáár gespiegeld te leren (h)erkennen, helen en integreren in ons.

Wát zie jij in die buitenwereld wat resoneer in jou?

Voel je angst, onveiligheid, beperking, onmacht?
Dát zijn woorden die je uitnodigen naar binnen te leren kijken, in jezelf.

Waar in jezelf voel je angst, je onveilig, beperk je jezelf, voel je je onmachtig?
VOEL dit in je lichaam, leg je hand daar eens op, adem daar naartoe.
Daar zit je te leren les. Diep verscholen in jou.

Op het moment dat je door hebt dat die buitenwereld meebeweegt met jouw te leren levenslessen, ben je in staat de regie terug te nemen over jouw leven. Terug te komen in Vrijheid.
Die buitenwereld is er vóór jou, om jezelf in te spiegelen en te kijken hoever jij bent met integreren van de door jou te doorleven levenslessen. Niets meer en niets minder.

Wens je minder getriggerd te worden door die steeds dwingender buitenwereld, kijk dan in jezelf waarin je jezelf zo dwingt. Waar vindt jij dat jij allemaal aan zou moeten voldoen, van jezelf?
Je ego wel te verstaan. Deal hiermee!

Door steeds meer angst, onmacht, onzekerheid, onveiligheid ín jou te helen spiegelt die buitenwereld je als vanzelf iets heel anders. Denk hierbij aan Vrijheid, Verbondenheid, Liefde, Overvloed, mogelijkheden, Nieuw. En realiseer je: dat wat er niet meer zit kan nu eenmaal niet meer gespiegeld worden.

We worden mondiaal uitgenodigd naar binnen te gaan, zelfonderzoek te gaan doen, je eigen levensthema’s en bijbehorende levenslessen aan te kijken en bereid zijn deze te helen.

Hoe je wereld er NU uit kan zien als je dit te doorlopen bewustwordingspad hebt doorlopen?

Vrijheid in het NU, Liefdevolle relaties, Overvloed op elk gebied in je leven, diepe dankbaarheid, innerlijke Rust en diep Vertrouwen waar wij als mensheid naar toe aan het transformeren zijn.

Dit is mijn doorleefde Leven NU.
Ik wens jou dit Leven in ware Vrijheid zo!

Ware Vrijheid krijg je niet van die buitenwereld. Ware Vrijheid komt ogenschijnlijk als vanzelf tot je, van binnenuit.Nu alleen jezelf nog bevrijden van al dat wat jou vasthoudt en beperkt in angst, onmacht en onveiligheid.

Wens je jezelf deze Vrijheid én ben je bereid jezelf te bevrijden van dat wat jou beperkt? Met Liefde loop ik met je mee op jouw te bewandelende pad. Een gratis Kennismakingsgesprek is zo gemaakt. Weet dat je dit alles wel zelf dient te doen, gelukkig niet alleen.

Je bent van harte welkom!

~ Jacqueline Laat hieronder een reactie voor me achter

2 Reacties

 1. Georg

  Hartstikke mooi geschreven. 👍🏻😘

  Antwoord
  • Jacqueline Lammerts

   DANK Georg!
   I love to INspire. 😉

   Antwoord

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *