DAAR WAAR LICHT IS, KAN GEEN DONKER ZIJN

door | jun 23, 2022 | Alle berichten | 0 Reacties

Lange tijd hebben wij als Humans ons bevonden in Donker, zeg maar gerust Duister.

Wat is dan dat Duister?
Alles wat het Licht in jou wenst te ondermijnen. Denk hierbij aan (ver)oordelen, schuld aanpraten, jaloezie, slachtoffer spelen, jezelf klein houden, of juist opblazen, manipuleren, de ja, maar… en zo nog een hele rits meer bullshit waarmee Duister ons heeft geïnfecteerd. Je kunt dit ook zien als geprogrammeerd zijn.

En of we geprogrammeerd zijn!

Kijk alleen maar eens hoe wij dagelijks, vaak geheel onbewust, lees geprogrammeerd, die zenders weer aanzetten. Duister werkt via kanalen als TV, radio en andere wegen en wenst jou te drogeren met nog meer bullshit. Alles om je af te leiden van het ware Leven.

Het ware LEVEN bevindt zich echter buiten deze steeds weer (door jezelf) geactiveerde programma’s van Duister. Leven vraagt van ons moed te ontwikkelen om uit deze (vaak collectieve) programma’s te stappen. Buiten je comfort zone te stappen. Het Nieuwe met open armen en hart vol vertrouwen tegemoet treden.

Je ontkomt er bij dit wakker worden niet aan het Licht in jezelf aan te steken en te gaan zien in wat voor programma’s jij vastzit. Je bent meer geïnfecteerd dan je denkt, lieverd.

THE NAME OF THE GAME IS MINDCONTROLE.
Een ware oorlog speelt er zich momenteel buiten en ín ons af. De oorlog om jouw Ziel.
Wie de film The Matrix kent, weet dat jij nu aan zet bent. Welke pil slik jij?

Mocht je denken, ach Lammerts dat valt allemaal wel mee. Precies, dát is weer zo’n programma wat direct in werking wordt gezet, zodra er van buiten de matrix Licht dreigt te komen die wenst te schijnen op Duister en zijn zeer duistere praktijken.

Dit fenomeen, verstoppertje spelen, zie je in je eigen omgeving vast ook bij mensen die maar niet door al die façades van de afgelopen jaren wensen heen te kijken. Ondanks dat het tegendeel vanuit Licht ons allang heeft bereikt. Vasthouden aan oud, 3D. En dat is OK. Wie zijn wij om te bepalen wanneer iemand zelf wenst wakker te worden?

Nu onze Aarde letterlijk met tonnen tegelijk wordt gebombardeerd met Licht, ontkomt Duister er niet aan gezien te worden. Daar waar je Licht aandoet verdwijnt Donker en krijg je te zien wat er zich wellicht reeds jaren heeft schuil weten te houden. In het donker. Uit het zicht van jou.

In deze tijd van het Grote Ontwaken is daar geen ontkomen meer aan. Licht heeft de leiding. 100%. Alles wat onzuiver is, op elke laag in de maatschappij en ín jou wordt onthuld. Alles op zijn tijd.

Je ontkomt er niet aan ook in je eigen leven dat wat je wellicht jaren hebt weggestopt nu aan te mogen kijken. En nee, dat is niet altijd ff prettig om naar te kijken. Per slot van rekening had je het ook niet voor niets onder het kleed geschoven. Weet dat wat het ook is; je werk, je relatie(s), je gezondheid, engazomaarffdoor. Je kunt dit aan! 100%. Het Licht staat aan jouw kant.

Mocht je nu angst voelen om hiermee aan de slag te gaan of dat je dit wel ff alleen fikst, ook dat is een programma. Weet je nog, angst bestaat niet en overleeft alleen via jouw levensenergie. En realiseer je dat, als je het alleen had gekund was je nu niet waar je je wellicht nu bevindt.
Stop de angst aandacht te geven. Draai je om. Verleg je focus naar Licht.

Oplossingen, uitzuivering vinden plaats door het aan het Licht te brengen. Dealen met wat die buitenwereld jou spiegelt en vertelt waar jij zelf nog aan mag werken, in jezelf.

Zeg nu zelf; wordt het niet de hoogte tijd het Licht in jezelf nog verder aan te steken?

Ben jij bereid het donker in de ogen te kijken? Wens je daarin een zeer heldere spiegel voorgehouden te krijgen?
Dát is wat ik voor je kan doen. Aan jou blijft de uitnodiging dit Donker naar Licht te transformeren.

JA, ik wens dat je (gratis) met me meekijkt en jouw Licht er op laat schijnen!

Weet dat je het wel zelf dient te doen, niet alleen.

~ Jacqueline

Laat hieronder een reactie voor me achter

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *