DE DONKERE WEKEN VOOR KERST.

door | nov 18, 2022 | Alle berichten | 2 reacties

Afgelopen week zat ik samen met Vay en KJ aan tafel en rekende KJ uit dat het over 5 weken Kerst is. Mijn eerste gedachte was, ‘ik dien nog een nieuwe agenda te kopen voor 2023’ gevolgd door ‘wat vliegt de tijd!’. Beide gedachten maakten me blij en niet in de laatste plaats omdat ze me lieten voelen hoe graag ik vooruit wens te scrollen ‘in de tijd’.

Een diep Weten diende zich bij me aan met het beeld dat we, na deze winter van 2022, voor eens en altijd uit het donker in het Licht terecht zullen komen. Ik schrijf donker, maar bedoel 3D Duister. Duister dat voor zéér lange tijd ons mensen heeft gedomineerd, zal plaats maken voor Licht. 100% gegarandeerd!

Vanaf maart 2023 bevinden we ons volgens de Feng Shui in het jaar van het water konijn, waarbij ‘het een stuk rustiger wordt’. Niet in de laatste plaats daar dit teken staat voor verbinding.

2023 gaat dan ook bovenal over VERBINDING. Met jezelf, met de ander, met elkaar, met de wereld.

Verbinding, maar dan wel in de concrete, fysieke werkelijkheid en niet meer zozeer online. We zijn echter nog niet in 2023… we bevinden ons momenteel nog in die donkere dagen voor Kerst, en niet voor niets.

Alvorens we ons weer naar buiten gaan keren, worden we uitgenodigd naar binnen te gaan. Letterlijk en figuurlijk. Met zoveel Duister om ons heen ontkomen we er niet meer aan het Licht ín ons zelf aan te gaan steken. De enige weg uit Duister loopt nu eenmaal door ons heen. Geen ontkomen aan om je eigen duister aan te (leren) kijken, alvorens je het Duister buiten jezelf doorziet en oplost. Des te meer Licht jij schijnt op je eigen innerlijke demonen, des te meer Licht er zal schijnen op de demonen buiten ons.
Zo binnen, zo buiten is nog niet eerder zó zichtbaar geweest.

Wens jij dat jouw leven, dat van je geliefden én de wereld zoveel meer Licht gaat uitstralen?
Dan is hierbij de uitnodiging je eigen Licht te vergroten door ‘de rommel die Duister nog in jou inneemt’ te belichten en op te schonen. Mocht je hier meer over wensen te lezen: “Volg je hart, HET KLOPT! De angst voorbij!” beLICHT dit ‘fenomeen’ op een zeer aardse en heldere manier.

De natuur als voorbeeld.
In deze donkere dagen voor Kerst trekt de natuur haar sapstromen terug naar binnen, laat vallen wat gebloeid heeft en wat geweest is. Ogenschijnlijk moeiteloos. Aan jou dit in deze wintertijd ook te doen. Je te ontdoen van alles wat je nog als ballast bij je draagt en geen meerwaarde heeft, dan jou alleen maar te verzwaren en je zo in de duistere, afgescheiden frequentielaag van 3D Duister vast te houden.
Niet écht een plek waar je graag wenst te zijn, hé?

Hoe je opschoont en loslaat?
Door naar binnen te gaan, ín jezelf. Bewustzijn over je eigen gedachten en overtuigingen te laten glijden en super eerlijk te zijn naar jezelf. Wat is zuiver en draagt reeds Licht en wat is nog onzuiver en draagt Duister in zich? Wat draagt vertrouwen en Liefde en waar zit nog angst, wrok en verdeeldheid en wens je nog aan vast te houden? Dát is jouw taak om in deze donkere maanden op te schonen en los te laten.

Blijken anno 2022 deze  ‘donkere weken voor Kerst’ zeer geschikt te zijn voor zelfreflectie, stilte en heling.

Hierbij de uitnodiging.
Aan jou deze uitnodiging aan te pakken en naar binnen te gaan.

Niet alleen, wél zelf!
Mocht je behoefte hebben dat ik met mijn Licht met je meekijk en het nodige aan Duister voor je aan het Licht breng? Voel je vrij om CONTACT met me op te nemen. Weet dat je van harte welkom bent!


~ Jacqueline


Laat hieronder een reactie voor me achter

2 Reacties

 1. Lidy

  Dank je wel voor dit mooie bericht. Het licht in mij mag schijnen in liefde en vertrouwen.
  Vanaf morgen ga ik fysiek en daarmee ook emotioneel en energetisch op reis.
  Ik dank je nu voor de verbinding die ik met je voel🙏😘

  Antwoord
  • Jacqueline

   Met Liefde weer gedeeld, Lidy.
   Ik wens je een prachtige reis, samen met jeZelf.

   Op afstand reis ik met je mee deze winter, lieverd. XXX

   Antwoord

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *