DE TIJD IS GEKOMEN DAT JE GAAT STAAN EN JE ZIELSMISSIE OPEIST!

door | jan 13, 2023 | Alle berichten | 2 reacties

2023 is het jaar waarin we massaal worden uitgenodigd ons zielsdoel en missie vanuit de hoogste graad op te eisen én te Leven.

Vele levens lang hebben we ons bezig gehouden met ervaringen opdoen en deze ‘op een plekje’ te zetten. De tijdslijnen waren per leven anders. Zo heb je jezelf teruggevonden in hoge dimensies waarin hoge beschavingen prachtige kwaliteiten deelden en Leefden. Daarnaast hebben we ook de nodige levens en levenservaring opgedaan in dimensies met een zeer lage frequentie. Aarde in haar oude 3D vorm heeft zich hiervoor geleend om ons zo de uitgelezen kans te geven in deze lage frequenties ook onze kristal te schuren. Niets mis mee. Allen leverden de nodige ervaringen op, welke jouw database deed groeien.
En zo expandeert Bronenergie, oneindig. Hoe mooi is alles met elkaar verbonden!

In onze huidige tijd is Moeder Aarde aan het ascenderen naar haar 5D vorm van Zijn: Moeder Terra.
Deze vorm van Zijn heeft een véél hogere frequentie dan haar 3D versie waar angst, controle en afscheiding de boventoon voeren. Dit laatste hebben we de afgelopen jaren zeer helder aan het Licht zien komen. En dat is goed. Mensen worden zo bewust en krijgen te zien waar wij als mensheid zo lang in vast hebben gezet.

De tijd is gekomen waarin degenen die op zielsniveau ‘JA!’ hebben gezegd, hun oude versie(s) gevormd in deze lagen los te laten. Zich te ontdoen van oude programma’s. Zij zijn, door hun vele levens in deze verscheidenheid aan frequenties, doorleefd genoeg om dit alles te overstijgen. Het is dan ook NU de tijd dat zij gaan staan voor wie zij zijn! Dat ze met al hun doorleefde wijsheid naar buiten gaan komen. Zichtbaar worden en hún Licht schijnen.
De hoogste versie van wie zij in Wezen zijn!

Nog een laatste ronde opschonen.
Om dit te Zijn en uit te dragen die Nieuwe Wereld in, ontkom je er niet aan ‘het oude’ totaal los te laten. En dan niet alleen dat wat je heeft bezig gehouden in dit leven, qua thema’s met bijbehorende levenslessen. Het is juist nu de tijd om álle oude bagage opgeslagen in andere tijdlijnen van je Ziel, vorige levens, bestaansvormen en alle onvergevingsgezindheden, in welke vorm of op welke manier dan ook, op te schonen en los te laten.

Door dit innerlijk te doorlopen proces, bevrijd je niet alleen jezelf uit dit oude, je wordt het Lichtende voorbeeld voor vele anderen die jou weer als Licht wensen te volgen.

Door dit (laatste) initiatieproces te doorlopen voel je diep van binnen dat je energieniveau verschuift. Je stijgt op. Je levenskracht neemt navenant toe. Je voelt je opgetild worden, ogenschijnlijk moeiteloos. Je boeien en banden aan die oude Aarde laten los én lossen op. Voor altijd! Je voelt dat je door je eigen hartvleugels opgetild wordt en jezelf verplaatst naar die hogere dimensies waar Liefde, Harmonie, Vrijheid en Verbondenheid je deel Zijn.

Je bent eindelijk thuisgekomen.

Vanuit deze laag ben je authentiek, jezelf in essentie. Deze staat van Zijn is van nature aantrekkend. Je manifesteert moeiteloos. Of dit nu iets is wat je wenst in je privéleven, bijvoorbeeld een verbetering in je relaties, of zakelijk door ‘werk’ aan te trekken. Je bent je, in deze staat van Zijn, niet alleen bewust dat jij de magneet bent waarmee jij jouw Nieuwe Wereld vormgeeft, je bént dit. Men noemt dit ook wel ‘ownership’. En dít is één van de keys waarmee je vanuit 5D jouw jouw leven moeiteloos vorm geeft.

De afgelopen dagen ontving ik de hierboven gedeelde informatie. Ik dacht voor een nieuwsbrief. Dat werd dus veel meer!
Moeiteloos ontvouwde zich de module ‘MOEITELOOS – AUTHENTIEK – MANIFESTEREN’, welke ik blijkbaar dien aan te reiken aan een ieder die voelt klaar te zijn voor deze laatste stap. De finale stap: je Grootsheid Leven. Blijkbaar mag ik in dit proces ondersteuning geven. Hoe mooi is dat!

Wat deze module precies inhoud en hoe je authentiek wordt en zo moeiteloos een magneet van positiviteit wordt, deel ik met je in de aankomende weken. Voor nu eerst maar eens voelen of jij, vanuit je Hogere Zelf, de roep voelt om deze laatste stap, terug naar Thuis wénst te maken.

Wordt vervolgd…

~ Jacqueline

Laat hieronder een reactie voor me achter

2 Reacties

 1. lidy van oord

  Ik voel dat ik verder mag gaan , ben volop aan het leven in het nu. Ben benieuwd naar jouw module
  Liefs

  Antwoord
  • Jacqueline Lammerts

   Prachtig Lidy, READY TO FLY!

   Alles heeft zijn tijd.
   Ik kijk er, net als jij ook naar uit. ✨🤗✨

   Antwoord

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *