DECEMBER 2022, WAT VLIEGT DE TIJD!

door | dec 2, 2022 | Alle berichten | 2 reacties

De laatste maand van een wel zeer bewogen 2022 is ingegaan. Voor we het ons beseffen verwelkomen we 2023. Dat we de tijd zo snel voorbij zien gaan heeft te maken met het feit dat wij, de aarde, ons Universum op een veel hogere (bewustzijn) trilling aangekomen is. Hoe hoger de trilling, des te meer ‘tijd’ wegvalt. Tijd is dan ook een onderdeel van 3D, ‘Oud’.

Wat uiteindelijk overblijft is het ‘eeuwige NU’. Momenteel zitten er gevoelsmatig nog maar 16 uur in een dag. Meer dan eens ervaar ik dit ook zo. Het is heel fijn om in dit ‘eeuwige NU’ mee te stromen met dat wat zich aandient, in dit ‘eeuwige NU’. Op deze manier valt de snelheid van de dag weg en rijgen de NU-momenten zich aan elkaar als een prachtige parelketting. Om in dit ‘eeuwig NU’ jezelf energetisch te kunnen ankeren is het voor nu meer dan belangrijk dagelijks de stilte op te zoeken. Je zelf te ijken in dit NU. Op deze manier veranker je je energetisch steeds meer aan deze nieuwe en veel lichtere frequenties van ‘het eeuwige NU’.

Naast de nodige rust die je op dat soort momenten ervaart, brengt deze staat van Licht Zijn juist die lagen aan het licht wat zich tot dan toe nog in het donker bevond. Je ontkomt er niet aan al dit zware en ‘Oud’ los te laten, opdat jij in dit altijd aanwezig zijnde “NU veld’ te kunnen Zijn én blijven.

ERIN. ERUIT.

Verwacht, door de stilte in jezelf op te zoeken, dat het nodige Duister aan het Licht komt. En dat je dit gegeven (voor een tijdje) in jouw buitenwereld gespiegeld zult zien. Het is aan jou/ons allen te oefenen deze hogere lichtfrequenties vast te kunnen houden in je lichtveld, 24/7. Dit vraagt oefening. Het ene moment voel je je ‘HIGH”, het andere moment voel je je ‘LOW’ en ben je weer afgedaald in die lagere frequentieregionen. En dat is OK. Ook dit is onderdeel van Bewust-worden. Naast het verteren en loslaten van ‘Oud’, train je jouw ‘bewust in het NU aanwezig zijn’ spier.

December 2022, een maand waarin nog meer Duister aan het Licht komt.
Dit alles zal voor velen een heftige shock zijn. Voor degenen die met zichzelf struisvogelpolitiek hebben gespeeld, zal het een roerige tijd worden.De mensen die tot nu toe niet echt bezig zijn geweest met Bewust-worden, geleerd hebben naar zichzelf te kijken, te groeien aan al dit alles wat aan het Licht komt, worden wakkergeschud.
In deze categorie val jij dus niet, lieverd. 🙂

Dit proces van ‘lijken uit de kast komen’ die het daglicht tot nu toe nog konden ontlopen, is reeds een tijd gaande en zal alleen nog meer zichtbaarder worden, aan het Licht komen. En zoals dat gaat met ‘ongeleide projectielen, dit kan een ‘kern-reactie’ geven, ín ‘the core’ van deze persoon. En dat is OK. Ook dat hoort bij Bewustworden. Wakker worden of wakkergeschud worden, jij kent het verschil!

WEES HET VOORBEELD.

Mocht je jezelf in een omgeving bevinden waarin je omringt bent met mensen die in deze tijd op een wellicht zeer onaangename manier wakker geschud worden…
Denk dan aan deze woorden:

STILTE is het beste wat je voor jezelf en daarmee voor een ander in deze tijd kunt ZIJN.
Keer naar binnen. IN jou vind je de antwoorden én de rust.
Het Weten.
Keer terug naar jeZelf, lieverd.
Wees het voorbeeld voor anderen.
Hiermee laat je zien wat ‘bewust-zijn’ voor je kan doen, zeker als het buiten ‘aardig rommelt’.
Heb vertrouwen, wat er zich in en buiten jou ook maar aandient, het er voor jou is, om aan te groeien. Je te realiseren dat jij dát niet bent. Dat dit alles een Wezenlijk onderdeel is van ‘het afbrokkelen van Oud’.

Iets goed, dussss…
Laat die hogere frequenties maar binnenkomen!
We gaan de goede kant op.

Wij hebben de tijd mee!~ Jacqueline

Laat hieronder een reactie voor me achter

2 Reacties

 1. Gésiena

  Dank je wel, lieve Jacqueline, voor deze heldere bemoediging.

  Antwoord
  • Jacqueline Lammerts

   Graag gedeeld, lieverd.

   Houd je frequentie hoog, dat maakt dat je “de golven rijdt” i.p.v. in het diepe (Duister) je laat meetrekken.

   Antwoord

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *