DURF JIJ JE WARE GEZICHT TE TONEN?

door | feb 16, 2022 | Alle berichten | 0 Reacties

In deze tijd waarin de verschillen qua bewustzijn nog nooit zó zichtbaar is geweest, ontkomen we er niet (meer) aan te gaan staan voor onze eigen waarheid. Dit is makkelijker gezegd dan gedaan. Naast dat velen vaak geheel nog niet bewust zijn van hun eigen waarheid, houden we deze eenmaal bewust, liever voor ons. Uit angst voor afwijzing van die ander.

Hoeveel mensen hebben zich de afgelopen twee jaar teruggevonden in (familie)situaties waarin ze hun ziens veld onder te tafel schoven? Uit het zicht houdend van die ander. Zichzelf zelfs letterlijk achter een mondkap verschuilen om hun ware gezicht niet te hoeven tonen. Weer, uit angst voor afwijzing én angst voor emotionele tekort. Ja, ja, het ego heeft gezegevierd deze jaren alvorens hij een gewisse dood tegemoet gaat. Angst is nu eenmaal een zeer lage frequentie waar deze op overleeft.

En dát, in angst overleven, is wat velen de afgelopen jaren hebben gedaan. Van persconferentie naar persconferentie hoppend, in angst voor wat gaat komen. Vastgezet in angst. Hun waarheid en hun Leven laten bepalen door iemand buiten zichzelf. Denken dat daar de oplossing vandaan zal komen. Nu, twee jaar verder gaan steeds meer mensen doorzien dat die politiek en hún leiders een andere agenda voorhebben dan ‘In serves to ALL’. Stap voor stap worden we wakker.

Door je geluk en Leven in handen te leggen bij een ander, wie dan ook, ga je volledig uit verbinding met jeZelf, met je Ziel.
Deze heeft een zoveel ruimer zicht over het geheel waarin we ons tijdens deze Great Awakening in bevinden én over jou, wie jij in Wezen bent en wat jouw waarheid is en hoe jij die mag gaan Leven.

Een ding is zeker zichtbaar geworden en dat is waar een ieder zich qua bewustzijn bevindt. Voor de ziener dan. Degene die in verbinding is gebleven met zichZelf of in verbinding is gekomen gedurende deze twee jaar van wakker worden. We zijn gaan doorzien in welke grote illusies wij als mensheid ons reeds eeuwen en eeuwen bevonden. Dit willen doorzien van de fake en grote schandalen áchter de schermen is niet voor iedereen weggelegd. Je moet dan ook een aardig sterke maag hebben om zoveel gruwelen te kunnen aanschouwen. Neem maar van mij aan, alleen Duister kan zó duister zijn.

Ik ga hier niet verder op in. Ieder op zijn tijd ontvang via alternatieve wegen, buiten de Main Stream Media, informatie die je maag doet omkeren. Niet ieders maag is daar reeds op voorbereid. Ieder loopt nu eenmaal zijn eigen tempo én pad gedurende deze tijd van wakker worden. En daar is niets mis mee.

Door je te beseffen dat ieder zijn eigen tijd heeft waarop deze wakker wordt voor dit grotere overzichtsplaatje, voel je dat je je niet meer hoeft te voegen en daarmee je eigen waarheid onder tafel te drukken voor die ander. Je zult gaan merken dat je vanuit een verdiept Weten begrijpt. Ja, het zou maar zo kunnen zijn dat je zelfs geen behoefte meer hebt anderen te overtuigen.
Langzaam maar zeker kom je los van de emotioneel navelstreng die zo actief zichtbaar wordt bij de angst voor tekorten.
Lees de blog hierover voor meer achtergrond informatie.

Gezien ik mijn gehele leven met wakker worden bezig ben geweest, was ik me reeds bewust van dit innerlijk te doorlopen proces waarin we ons nu mondiaal bevinden. Ook ik wenste ieder mijn doorleefde waarheid, mijn zienswijze door hun strot te duwen. Meer dan eens kwam ik weerstand tegen. Juist dat wat ik niet wenste. Bij weerstand sluit men namelijk hun hart en schieten ze in hun hoofd. Juist ja, daar waar ego overleeft en degene op dat moment dus ook.

Er is dan geen hart tot hart communicatie meer mogelijk. Het heeft me de nodige tijd en innerlijke processen gekost, alvorens ik in staat was de ander te laten. In de wetenschap dat deze begeleid wordt door zijn eigen Ziel. Deze Weet wanneer degene klaar is om weer een sluier van onbewustheid te laten vallen. Wie ben ik om dat voor degene te doen als deze daar niet vanuit het hart klaar voor is en open voor staat? Wie ben jij om datzelfde te doen bij anderen, hoe geliefd ze voor jou ook zijn?!

Wat ik heb ervaren is dat inspireren werkt. In-spirit = in verbinding met mijn Ziel. Zo blijf ik in verbinding met mijn hart en kan ik doorvoelen waar die ander zit en of deze het aangedragen voor dat moment ook daadwerkelijk wenst binnen te laten of niet.

De leraar verschijnt zodra de leerling klaar is.
Een heel proces.

JA, ik ben er klaar voor mijn ware gezicht te laten zien!
Merk je dat je vast loopt in je eigen leven, waarbij je niet weet hoe om te gaan met die buitenwereld; je partner, je kinderen, je familie, vrienden of collega’s, werkgever? Weet dat ze een boodschap voor je hebben. Het is aan jou deze boodschap te ontcijferen alvorens je deze boodschap als een ware gift kunt zien.

Juist hiervoor heb ik de gratis RELATIE IN-ZICHT gecreëerd. Vul je gegevens én vraag in en je krijgt van mij een persoonlijk spiegel waar je omgeving je voor uitnodigt aan te gaan. Dat dit met jezelf te maken heeft, dat hoef ik je vast niet meer te zeggen. 🙂

Voel je vrij, met Liefde kijk ik met je mee!

~ Jacqueline

Laat hieronder een reactie voor me achter

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *