DURF JIJ JOUW WAARHEID TE DELEN?

door | sep 13, 2023 | Alle berichten | 0 Reacties

Zelfs als angst de overhand wenst te nemen?

Op het moment dat jij jouw waarheid spreekt, uiteraard met liefde, dien je niet alleen de evolutie van jezelf, maar ook die van die ander. Waarheid brengt alles wat onopgelost is aan de oppervlakte, om vrijgegeven te worden. Door Waarheid te spreken breng je dit alles als ware aan het Licht.

Waarheid nodigt alle betrokkenen uit om écht te worden met wat ze voelen, waar ze staan ​​en wat ze echt willen. De waarheid is een geschenk, al kan het je eerst aardig doen wankelen. Ja zelfs gevoelsmatig onderuit halen. Blijkt dat juist de bedoeling te zijn. Op het moment dat jij niet in verbinding bent en blijft met jeZelf, bij jouw waarheid, ben je hoogstwaarschijnlijk in je hoofd beland.

Daar waar ego de spelregels wenst te bepalen.
Dit wankelen dient jou dus om je bewust te maken dat je je op dat moment in je hoofd bevindt en terug mag keren naar je hart. Je te verbinden met jezelf en al dat wat daar leeft en erkent wil worden. Door jou. Nu kun je er natuurlijk voor kiezen jezelf weer snel op te sluiten in dat hoofd. Lekker veilig, denkt je hoofd.

Niets is minder waar. Je bevindt je daar ‘hoog en droog’ in een omgeving van liegen, bedriegen, verstoppen, oordelen, schuld, controle, slachtoffer spelen en manipuleren. Alles gebaseerd op angst. Angst voor afwijzing, angst niet meer geliefd te zijn als je jouw waarheid deelt, angst voor buitensluiting van liefde ontvangen, uitgestoten worden en ga zo nog maar ff door.

De diepere boodschap én Waarheid is, dat jij met dit gedrag jezelf blijft afwijzen.
Lief mens, kun je zien dat je op deze manier een ieder buiten jou voorop stelt? Ja, zelfs zo dat hun waarheid jouw waarheid wordt. Zelfs als je diep van binnen Weet dat het niet jouw waarheid is. Maar om daarvoor te gaan staan. NO WAY!

We hebben onze ballen nodig, allemaal!
En dat niet alleen, deze dienen we stevig vast te pakken!
Juist in deze tijd van grote exposer van Duister, waarin er veel onwaarheden/onzuiverheden en werkelijk beestachtige gruwelijkheden aan het Licht komen, worden we allen uitgenodigd terug te keren naar onszelf. Te voelen wat al deze input van buiten met ons doet. Hiervoor is je gevoel, je intuïtie en afgestemd zijn op je Hogere Zelf op z’n zachts gezegd ‘wel handig’. Eerder een must!

Je wordt maar al te makkelijk om de tuin geleid. Duister is dan ook een tovenaar en draait net zo lang zijn kont, totdat deze jouw levensenergie kan aftappen. Hoe deze dat doet? Door jou uit jouw verbinding, centrum met jeZelf te halen. Door op jouw angst- en pijnpunten te drukken. Al dat wat jij voor jezelf wellicht al jaren angstvallig onder het kleed hebt gedrukt. Nu, dát gaat nu niet meer lieverd. Alles, ja echt alles dient opgeschoond te worden om te ascenderen. Ook dat wat jij onder je eigen kleed hebt geschoven en liever niet wenst aan te kijken.

In’kop’pertje voor Duister.
Zolang jij dit alles blijft wegmoffelen, kan Duister heel makkelijk bij je binnenkomen. Deze hecht zich namelijk aan dit donkere deel van jou. De enige manier om jezelf te bevrijden uit de tentakels van Duister is door je eigen Donker aan te (leren) kijken. En dit alles op te ruimen.

Vraag jezelf af: voedt het mijn hart of triggert het mijn angst?
Als er iets is wat wij nu nodig hebben, dan is dat wel ons onderscheidingsvermogen. Het verschil Weten tussen wat voortkomt uit Liefde of uit angst. Hiervoor dien je terug te keren naar je lichaam, te gaan voelen. Juist ja, precies wat je niet wilde, omdat daar Donker op je ligt te wachten.

En toch…. de weg hieruit is om je lichaam weer te gaan vertrouwen. Je lichaam Weet het verschil tussen hoofd of hart. Je hart staat in verbinding met je Hogere Zelf en deze Weet beter dan wie dan ook hier op aarde wat goed voor jou ís. Daarvoor dien je terug te keren naar je hart, om te voelen wat jouw waarheid is. Niet gebaseerd op angst, maar juist op Liefde, Vrijheid, Verbinding. Daar bevindt zich jouw antwoord. Jouw waarheid. En deze is van jou. Punt. En juist deze waarheid mag je eerst voor jezelf (h)erkennen en daarna in verbinding met je hart leren delen. Met dit buitenwereld. Hoe mooi is dat!

Waarheid dient iedereen, ook al lijkt dat in eerste instantie niet zo.
Waar ben je bang voor? Wat er zal gebeuren als je jouw waarheid spreekt? Of door het om te draaien: welke geweldige dingen kunnen er gebeuren als gevolg van het spreken van jouw waarheid?

Tegen wie dien je nu écht eerlijk te (leren) worden?
Wanneer je jezelf jouw waarheid vertelt, erken je de realiteit van waar jij je momenteel in je leven bevindt. Zo voel jij je NU. Op deze manier, door jezelf in het NU te zetten, heb je de kracht om je situatie te veranderen en een andere realiteit te creëren. Een dit aansluit bij jouw waarheid. Op het moment dat jij dit doet, zul je gaan ervaren hoe krachtig dit uitspreken is. Je zult nog versteld staan hoe aantrekkend je wordt voor anderen om ook hun waarheid te durven delen. Magisch!

Lief mens, jij hebt het slot in eigen handen en jij hebt de sleutel tot jouw vrijheid tot je beschikking. Kies voor jouw Vrijheid en UIT jouw waarheid. Het mag! Sterker nog, het is de hoogste tijd, vind je zelf ook niet?

NOTE.
Verwar gevoel niet met emoties. Dit is van een geheel andere orde. Emoties wijzen je naar binnen, daar waar Donker nog op je wacht om aan te kijken. Duister wenst je emoties dan ook heel graag op te schudden. Niet de weg te gaan als jij jouw waarheid wenst te spreken. Wel prachtig om als wegwijzer te zien. De weg naar binnen, om dat aan het licht te brengen waar je tot nu toe nog niet de ballen voor had deze tot jouw waarheid te maken.

Tot nu dan.

Mocht je hier dieper op in willen gaan en wil je hierin graag enige sturing en begeleiding bij? Weet dat ik met Liefde met je meekijk en je naar je eigen waarheid (leer) navigeren.

Neem hiervoor ff CONTACT met je op, dan maken we een afspraak en kijk ik met je mee.
Weet dat je van Harte welkom bent!~ Jacqueline

Laat hieronder een reactie voor me achter

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *