VIBESTALK – EEN MAAND LATER…

door | dec 5, 2023 | Alle berichten | 0 Reacties

Wat kan er veel geshift worden in één dag, laat staan een maand. Een ware UP-grade.

Het blijft bijzonder te ervaren dat er zoveel mensen zijn die uitreiken naar mij voor ondersteuning. Al meer dan 18 jaar ben ik hier ‘In serves to ALL’ en beschikbaar voor een ieder die ondersteuning wenst. Een Podcastgesprek met Tim Douwsma van Univibes en mensen vinden ‘opeens’ hun weg naar mij, moeiteloos en massaal.

Nu is dit gegeven, dat mensen hulp zoeken, geheel niet zo vreemd in deze tijd waarin we ons mondiaal bevinden. Een tijd van wakker-worden. De shit, Donker én Duister, is met deze zeer hoge frequenties op aarde gewoonweg niet meer langer onder het karpet te schuiven, privé en mondiaal.

Onzuiverheid komt aan het Licht
Er is zoveel Onzuiver, zeg maar gerust Duister dat het Licht bereikt, dat wij mensen er niet aan ontkomen dit gespiegeld te krijgen. In die buitenwereld én in ons eigen leven. Mocht je mijn Podcast hierover nog niet hebben beluisterd, hierbij de link naar de Podcast LICHT, DONKER versus DUISTER. Een aanrader om jezelf in deze materie te scholen, ‘voor te bereiden’ voor wat er aan zeer Duister de aankomende periode nog meer aan het Licht komt, te leren doorzien waar we mondiaal nu écht mee te maken hebben én waar JIJ voor wordt uitgenodigd aan te gaan. In jezelf.

Hoe graag Duister ons ook buiten onszelf wenst te trekken, angstscenario’s creëert, etc., dé oplossing om uit deze zeer lage 3D frequenties te komen, manifesteert zich alleen van binnenuit. Terug dus naar jezelf. In jezelf zit meer dan genoeg om je druk over te maken. Om op te schonen en te helen.

Ben jij je ervan bewust dat, zolang jij je aandacht en daarmee jouw levensenergie blijft geven aan Duister op mondiaal niveau, jij dit Duister met jouw levensenergie voedt en daarmee mede in stand houdt? Niet zo handig, zeg maar.
Daar is dit wakker worden nu ook voor bedoeld.

Opdat wij voor eens en voor altijd NOOIT MEER onze levensenergie weggeven aan anderen, buiten ons eigen gezag.

Mijn dringende verzoek aan een ieder dan ook: STOP mee!
Keer terug in jezelf. Gooi die mobiel, TV, radio, journaal en andere vormen van programmeringen uit je dagelijkse leven. Luister er niet meer naar. Zonder dat je het je realiseert ben je decennia lang geprogrammeerd. Elke half uur weer….

Word het niet tijd dat wij mensheid onze creatiekracht terugnemen?

Dat we zélf gaan bepalen waar wij in wensen te geloven?

Dat wij ons leven zélf vorm gaan geven en niet meer met bakken aan ingrediënten van Duister.

En nee, het is niet naïef of dom om je energie niet meer op deze Duistere agenda te richten. Hier niet meer voor kiezen, heeft met bewust zijn te maken. Met het feit of je wakker bent en dit spel, al zo lang gespeeld door Duister, te doorzien. Dit wil dus niet zeggen dat je je niet mag informeren over wát Duister allemaal verzint om je dáár te houden… Dit is geheel wat anders dan er met al je energie er ín te duiken, er van alles van vinden of hun input als waar aan te nemen en jouw leven daarop af te stemmen.
Allen hebben één resultaat: JIJ geeft er jouw levensenergie aan en houdt het daarmee juist in stand. PUNT.

Onderscheidingsvermogen
Je Ziel nodigt je in deze tijd meer dan ooit uit je onderscheidingsvermogen in te gaan zetten. Leren luisteren met je hart. Je intuïtie. Je Ziel praat met je en vraagt om daar trouw aan te worden.
Wat die buitenwereld je ook zegt.

NOTE.
Ik ben ook deel van jouw buitenwereld.
Leer te voelen of de input die ik vanuit mijn hart deel bij jou resoneert of niet.

Laat los wat voor nu niet bij jou hoort en neem op wat voeding voor jou is.

Door jezelf te trainen vanaf een afstand naar jezelf én daarmee naar die wereld om je heen te leren kijken, ben je geen speelbal meer van die buitenwereld. Je hebt geleerd jezelf, je Hogere Zelf, je hart trouw te zijn én blijven.

Precies dát wat ik wens dat jij, voor jezelf en daarmee voor die buitenwereld aangaat.
Alleen VERBONDEN keren we SAMEN terug van Donker naar Licht.

Lieverd, wil je a.j.b. jouw deel aangaan?


Met heel mijn hart: DANKJEWEL!~ Jacqueline
Laat hieronder een reactie voor me achter

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *