WAT HEEFT EGO MET MONDIAAL CONVOOI EN VRIJHEID TE MAKEN?

door | jan 28, 2022 | Alle berichten | 2 reacties

Meer dan je in eerste instantie denkt. Velen hebben van het ego gehoord, weinigen zijn het “ontgroeid”.

Ego kun je zien als een geïmplanteerd virus, een virus dat zeer grote delen van ons Zelf regulerend, genezend, creërend, en opstijgend (ascensie) vermogen via ons DNA heeft lamgelegd. Zo hebben wij niet 2 DNA strengen, zoals de medische wereld ons wenst voor te houden, waarbij ‘de rest’ als junk/afval wordt weggezet. We hebben maar liefst 12 DNA strengen! Allen hebben hun eigen specifieke kwaliteiten en eigenschappen. Gedurende dit geïnfecteerd geraakt zijn met dit virus zijn de mínst Zelf regulerende strengen actief gehouden. De strengen die ons Zelf denkend, voelend, creërend en opstijgend vermogen representeren zijn gemakshalve op ‘inactief’ gezet. Duister weet dan ook donders goed wat te doen om ons voor hun energetische karretje te spannen.

Tijdens The Great Awakening zien we mondiaal dat deze Zelf denkende, voelende en creërende strengen één voor één weer geactiveerd worden. Dit wordt gedaan door Licht in de vorm van bewust worden. Licht is dan ook niets anders dan de drager van informatie. En blijken onze nog inactieve DNA strengen vól informatie te zitten!

Door alle druk die Duister met hun laatste krachten op ons wensen uit te oefenen, worden deze inactieve strengen steeds meer geactiveerd. Resultaat: wij worden wakker. En hoe! We doorzien als ware de illusie van wie wij dachten te zijn, makke schapen die gemanipuleerd konden worden door Duister. We beginnen ons momenteel in rap tempo te herinneren wie wij in Wezen Zijn. We worden ons bewust van onze eigen kwaliteiten en krachten die ver weg in ons DNA verborgen zaten. Al deze informatie komt nu vrij om ons te begeleiden op ons pad van Bewust worden, transformatie ook wel ascensie genoemd. Op deze manier zijn we steeds meer in staat onafhankelijk onderscheidt te kunnen maken tussen wat Zuiver is en wat niet. Licht is informatie, Duister het onthouden van informatie.
En dat er veel informatie aan het Licht komt, is voor velen steeds meer zichtbaar aan het worden.

Hoe werkt dit virus door in ons?
Door je mind te beïnvloeden via allerlei trucs and tools. Denk hierbij aan het opwekken van angst, macht, manipulatie, oordelen, schuld, jaloezie, slachtofferschap, controle, ja maars en nee wants, alle beperkende gedachten en overtuigingen en alle verslavingsvormen. Al deze tools zijn er om verdeeldheid op te wekken en in stand te houden. Via deze verdeeldheid kan Duister namelijk energie opwekken. Zie dit voor je als twee vuurstenen die je tegen elkaar ketsen, geheid dat het in de fik vliegt. Zo werkt het ook bij ons mensen. Wat een verhitte discussie worden er gevoerd tussen mensen aangestuurd vanuit van Duister. Denk alleen maar eens aan oorlog voeren, Sinterklaas en Zwarte Piet, Black&white, vax of niet gevax, QR of geen QR.

Lief mens, voor Duister maakt het niet uit hóe jouw levensenergie wordt opgewekt en afgetapt, als deze maar wordt opgewekt en afgetapt. Doorzie je hoe jij met jouw levensenergie Duister niet alleen voedt, maar zo ook in stand houdt?
Doorzie je de tweestrijd door alles heen?

Bevind jij je momenteel in een situatie waarin je jezelf tegenover welke Relatievorm dan ook ziet staan? Daar heeft Duister zich verstopt en wenst met de tools van het egovirus je daar zo lang mogelijk in vast te houden. Niet dat het jullie relatie verbetert, daar is Duister geheel niet op uit. Jullie ‘bekvechten’ voedt Duister.

Wens je een stap verder te komen in deze relatie, door het ego eruit te halen?
Weet dat er een andere weg om uit deze tweestrijd te komen.

Wakker worden.
Om dit virus in jou te activeren en daarmee te verspreiden, heeft Duister de nodige wegen gevonden hier op aarde. Denk hierbij aan de reeds bekende wegen zoals de media, TV, computer, mobiel, social media, reclame. Dit zijn allen wegen om onze mind te brainwashen. Elk uur, elk half uur, elke seconde van de dag is deze actief, als jij niet bewust kiest waar jij je aandacht en levensenergie aan (weg)geeft.

Duister beïnvloed onze gedachten via deze kanalen in negatieve zin, alles om gebruik te kunnen maken van ónze levensenergie. Levensenergie en Licht heeft dit virus van zichzelf niet. Net als een parasiet overleeft Duister op de energie van een gastheer. Jij in dit voorbeeld!

Source heeft Duister met dit virus losgekoppeld van Bron en is van zichzelf niet meer levensvatbaar. Behalve als deze levensenergie van een ander Wezen aftapt die wél verbonden is met Bron energie. JIJ dus!

Vrije wil.
Dit virus is hier op aarde kúnnen komen, daar wij als Humans van planeet Aarde “vrije wil” op aarde wilden ervaren. Duister beïnvloed onze vrije wil echter dag en nacht. Juist ja, door die tools en diverse kanalen. In de loop der eeuwen zijn wij door het uitgeschakeld zijn van die andere DNA strengen makke onbewuste schapen geworden. We worden in deze chaotische tijden uitgenodigd onze vrije wil terug te nemen. Te gaan staan voor onze waarheid en vrijheid. Ons Licht te schijnen!

De enige manier om bevrijd te worden van dit virus is bewust-worden.

NU is de tijd van loskomen uit de tentakels van Duister. We worden allen uitgenodigd dit virus bewust met onze vrije wil los te koppelen, opdat deze een “gewisse dood” sterft. Gewoon daar deze nergens meer levensenergie kán aftappen.

Hoe dit werkt kun je letterlijk zien buiten ons gespiegeld. Kijk wat er nu gebeurt in Canada. Canadese én Amerikaanse vrachtwagenchauffeurs bundelen hun krachten. Zij hebben dan ook in onze maatschappij een duidelijke verbindende factor. Hun acties heeft niet alleen de inwoners van Canada beroerd die hun weer bijstaan tijdens deze tocht door hun vaderland. Boeren hebben zich reeds aangesloten bij dit konvooi. Allen gezamenlijk onderweg naar Ottowa. Recht zal zegevieren. Ze gaan onze grondrechtelijke soevereiniteit terughalen, onze vrije wil. Dát staat, tijdens The Great Awakening dan ook op het spel.

Het mooie is dat dit initiatief wereldwijd wordt gadegeslagen. En niet voor niets. Ook dit hart -gedragen ‘verbinden’ van ons Humans met elkaar, is onderdeel van dit proces van wakker-worden.
Samen staan we ‘sterk’.

Dit initiatief in Canada inspireert weer anderen om aan te sluiten. In Europa verbinden chauffeurs zich momenteel en hebben hen einddoel gezet op Brussel. Naast Nederland zijn België, Finland, Spanje, Portugal, Italië, Hongarije, Roemenie, Litouwen en Tsjechië en Slowakije reeds ALL-IN.

Vele anderen zullen volgen.

Een karavaan van Vrijheid rijdt door de wereld heen. Voor onze vrijheid, onze soevereiniteit. Voel je de verbinding, mondiaal? Voel je je hart opengaan?

Allen hebben maar één einddoel: het stoppen van een steeds meer zichtbare dictature duistere wereld die alles in zijn werking zet om onze vrije wil te breken.

Wie had gedacht dat 2022 het jaar zal worden waarin wij als Humans onze vrije wil, onze soevereiniteit terugnemen? Genoeg is genoeg! Tot hier en niet verder.

De uitkomst is reeds bekend. Wat maakt dat ik dit zo kan uitspreken? Kijk waar The Great Awakening voor staat. Precies dát is zich nu aan het ontvouwen. 100% zeker dat Licht reeds heeft gewonnen. Nu alleen nog opruimen wat oud is. Ego has to go!

Wens jij een bijdrage in dit geheel te leveren. Nee, daar hoef je niet voor de straat op te gaan. Het mag, als je door je Ziel daarvoor wordt geroepen. Je kunt ook thuis blijven en jouw bijdrage leveren door je eigen duistere egostukken los te gaan laten. Ieder zijn deel in het geheel.
.
Meer achtergrondinformatie hierover en hoe je dit loskomen praktisch kunt doen, heb ik voor je vastgelegd in mijn boek: ‘Volg je hart, HET KLOPT! De angst voorbij.’

Het is aan jou je vrije wil bewust terug te nemen en uit de 2 DNA strengen staat van zijn te stappen. Ik heb reeds mijn vrije wil teruggenomen en een Zielsbesluit genomen.

Ik bén vrij.
Ik bén soeverein.
Lief mens, jij ook!

NOTE.

Gezien “de mannen” ff hun verbindende zorg naar ons toe hebben neergelegd, zal de bevoorrading wellicht gaten gaan vertonen. Zonder angst te activeren, is alleen maar ego. Wellicht handig ff voor een paar weken eten en de dagelijkse benodigdheden in huis te halen. Mocht je dat tot nu toe nog niet hebben gedaan.

Komen we uiteindelijk toch op die tioletrollen terug. 😊

~ Jacqueline

Laat hieronder een reactie voor me achter

2 Reacties

 1. Mariëtte TuinHarmonie.nl

  Yes! Als het hart zijn/haar passie leeft, is alle creatie mogelijk. De uitnodiging is binnen jezelf de ervaring aan te gaan met wat leeft. Zodra er vanuit authenticiteit en compassie geleefd wordt, kunnen we in liefde in relatie zijn en zien we een positieve uitstraling in de wereld. Altijd aanwezig, bewust, vrij en vol levenslust!

  Antwoord
  • Jacqueline Lammerts

   Prachtig verwoord, Mariëtte!
   Dankjewel voor het delen.

   Antwoord

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *