EIND 2021, DE UITDRIJVING.

door | okt 29, 2021 | Alle berichten | 2 reacties

The Great Awakening, het transformatieproces waar we ons mondiaal in bevinden, is mooi te vergelijken met een bevalling.

Hierkomtiedan.

3D is een staat van zijn waar het tot op een bepaalde hoogte goed vertoeven is, mits we niet te veel groeien. Er zijn grenzen die ons duidelijkheid geven. We voelen ons er gedragen, geborgen en veilig in. Alles is afgestemd, we worden gevoed en verzorgd.
Het voelt als Thuis.

Net als in de baarmoeder, begrenst, warm, veilig.

Hier kunnen we groeien.
Tot een bepaalde hoogte, dan worden die grenzen benauwd.

Een volgend stadium dient zich aan.

We doorzien dat deze status quo ons niet verder helpt op ons pad naar volwassenheid.
Het remt onze (bewustwording) groei.

We zoeken naar een uitweg. De zwaartekracht, in de vorm van moeilijkheden daagt ons uit om “onder de muk van toenemende druk” uit te komen.

We zakken naar beneden, dieper 3D in. Het bekken is “de enige natuurlijke” uitweg.

De druk wordt opgevoerd.
We zakken af in het bekken, met ons hoofd, meestal dan….

Komen vast te zitten in één positie. Er is geen weg meer terug.

Deze druk heeft de foetus nodig om als Ziel in zijn lijfie te geraken. Het masseert en drukt om ons in onze kracht te zetten.

Moed, lef, focus, doorzettingsvermogen, passie, overgave en vertrouwen, veel vertrouwen hebben we nodig om hieruit te komen. Die kwaliteiten om ons te bevrijden uit deze benauwde, adembenemende situatie bezitten we dan ook allemaal.

Zie hoe in de afgelopen jaar en m.n. de afgelopen maanden onze kracht is toegenomen. Deze fase voordat het Nieuwe geboren wordt, is een positie waar wij ons niet lang in wensen te bevinden. Dit is de persweeëntijd. Je mag, nee je dient mee te werken. Er is geen ontkomen meer aan om niet bij te dragen, aan jouw deel van het geboren worden van Nieuw.

We zoeken net zo lang naar het Licht totdat we onszelf, wellicht met de nodige hulp uit deze benarde situatie bevrijden.
5D binnen handbereik.

De verschillende geboorte stadia onder de mensen zijn zichtbaar.

Zo zijn er mensen die nog in 3D staat, in de ogenschijnlijk beschermende buik, wensen te blijven.
En dat is OK.
Wie weet wat de zielsopdracht is van die ander?

Er zijn mensen die zich terugvinden in het geboortekanaal waar al hun eigen shit, angsten, beperkingen zichtbaar worden. Het besef dat 3D state niet zo veilig is als ze dachten.
Ze krijgen exposer na exposer te zien van out there wat geheel niet zuiver is, niet dienstbaar aan hun hoogste doel is. Het vruchtwater is vertroebeld, vol naar boven drijvende (bull) shit. Not a place to be. Dit besef brengt de nodige boosheid, verontwaardiging, verdriet en machteloosheid met zich mee.

En dat is OK.
Dit is onderdeel van geboren worden.

Om de 5D wereld in te kunnen stromen heb je nu eenmaal POWER nodig.

En er zijn mensen die reeds uit dit geboortekanaal zijn gekomen.
Zich hebben bevrijd van de restricties en eigen boel shit opgelegd door zichzelf, gespiegeld door out there.
Ze staan.
In hun kracht.
Licht schijnen.

Wayshowers, Lichtwerkers die anderen uitdagen en inspireren vol moed, Liefde en passie om ook hun pad te vervolgen.

Waar wij ons mondiaal nu bevinden?

In de pers tijd.
De weeën hebben de doorgang geopend. Het Licht schijnt naar binnen. We hebben lang genoeg in deze beknellende benarde situatie gezeten waarin we het gevoel hadden niets te kunnen doen. Sterker nog, je mocht niets doen. Nu is de tijd van uitdrijving, de sluizen staan wagenwijd open. We zijn wakker geworden. Elke dag worden meer en meer mensen wakker uit deze eeuwenlange droomstaat van onbewust zijn. Sluiers worden met het uur gelift. We doorzien in welk geboortespel we ons reeds eeuwen lang bevonden. Deze keer kiezen we bewust voor VRIJheid.
We gaan staan voor onze waarheid én vrijheid.

De laatste maanden van 2021 zullen waarheden laten zien die ons doen schudden op onze grondvesten. Nog nooit heeft zo’n grote planetaire awakening in het Universum plaatsgevonden. Recht(ers) blijkt krom te zijn, VIPS blijken fake te zijn, geld blijkt gebakken lucht te zijn, zekerheden blijken drijfzand te zijn, Leiders blijken lijders te zijn, liefdadigheid blijkt liefdeloos te zijn, zorg blijkt zorg-e-loos te zijn, specialisten blijken onzuiver te zijn, film blijkt werkelijkheid te zijn en werkelijkheid blijkt film te zijn, dood verklaarden blijken alive and kicking, levenden blijken dood te zijn, etc.

Wat je ook te zien krijgt de aankomende weken, blijf bij jezelf en in diep vertrouwen. Dit alles is er vóór ons, om bevrijd te worden uit de greep van overlevingsstaat in 3D. Er is alle hulp, seen and unseen. The Great Awakening heet niet voor niets zo. Groots zal het zijn!

Het komt goed. 100%!

De spreuk: “de eersten zullen de laatsten zijn” is niet eerder zo treffend geweest als in deze tijd vól exposer van “die eersten”. Dat de “laatsten” zullen zegevieren gaan we de aankomende tijd zien en ervaren. Dit staat 100% vast. Wat een bijzondere tijd om in te leven en dit grote wakker worden te aanschouwen!

Een bevalling, een hele weg te gaan. Het vraagt moed om dit innerlijk te doorlopen pad te lopen en te vervolgen totdat je jezelf bevrijd hebt uit de ogenschijnlijk veilige omgeving, buiten jezelf.

Wees mild naar jezelf, net als we zijn voor bevallende vrouwen.
Vertrouw op je hart.

You can handle this.
Er zijn al zovelen je voorgegaan.
Just keep moving into the Light!

WE’VE GOT THIS!

Loop je vast in je leven en zie je geen weg meer?
Je bent hierin niet alleen, lieverd. Reik uit en Licht zal je terug leiden naar je hart. Jij bent aan zet.
blijf je vastzitten of beweeg je verder naar het Licht?
Met Liefde schijn ik mijn Licht op je.


JA, ik wens dat je (gratis) met me meekijkt en Licht brengt in mijn duisternis!

~ Jacqueline

Laat hieronder een reactie voor me achter

2 Reacties

 1. Gésiena

  Wederom prachtig beschreven. Dank je wél, Jacqueline. De laatste loodjes….

  Antwoord
  • Jacqueline

   HI Gésiana! Dankjewel lieverd.
   Met Liefde én passie gedeeld.

   En ja, je weet wat er gezegd wordt over “de laatste loodjes”…

   Time will tell.

   Antwoord

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *