FAMILIEOPSTELLINGEN

door | okt 11, 2023 | Alle berichten | 1 reactie

Ik heb de afgelopen week, na het bijwonen van een truffel ceremonie een waanzinnig overzichtsplaatje ontvangen van mijn leven, met een diepe healing als gevolg. Ik ben dit alles nog aan het integreren. Aan het eind van deze ceremonie, welke voor mij ruim 8! uur duurde, kreeg ik door dat ik over deze healing een Podcast mag inspreken. Dát voelt voor nu nog niet zo. Ik bevind me momenteel nog in mijn cocon van heling. Van mij persoonlijk deze week dan ook ff geen input en inspiratie.

FAMILIEOPSTELLINGEN.
Nu kreeg ik van een van mijn soul Sisters een uitnodiging om aanwezig te zijn bij een familieopstellingen dag eind deze maand. Met Liefde ben ik aanwezig én deel ik deze mogelijkheid met jou om hier ook bij aanwezig te zijn.

Persoonlijk heb ik de nodige ervaring met Familieopstellingen opgedaan. Het is een prachtige manier/ingang om helder te krijgen hoe de verhoudingen zijn binnen je familie. Uiteraard kun je dit ook toepassen op andere dynamische verbindingen, zakelijk en/of privé. Daarvoor hoef je je familieleden niet mee te nemen. In energie zijn ze gewoon aanwezig. Dat kan maar al te fijn zijn als je verhouding niet zo lekker loopt én jij wel graag inzicht én heling wenst in deze relatie.

MELD JE AAN.
Zaterdag 28 oktober a.s. opent Carla haar deuren, waarbij je een dag lang ondergedompeld wordt in haar liefdevolle omarming. Om in haar eigen woorden te blijven: ‘Ik prijs mij gelukkig met de prachtige sfeervolle ruimte waar ik groepsopstellingen geef, of één op één opstellingen. De omgeving, de magische plek, de energie✨; alles draagt bij aan een veilige en waardevolle setting waarin het veld zich opent.’

Voel je een JA en wens je meer informatie? Kijk dan ff op de foto c.q flyer die boven deze blog staat. Uiteraard mag je ook via mij je aanmelden.

En wie weet zien we elkaar eind deze maand bij Carla.
Ik kijk er naar uit aanwezig te mogen zijn.


~ Jacqueline

Laat hieronder een reactie voor me achter

1 Reactie

 1. Corona Trip

  Hoi Jacqueline,

  Ik wil heel graag de dag Familieopstellingen op 28 oktober meemaken!
  Hoop dat er nog een plekje voor mij is, hoe geef ik mij op of doe jij dat?
  Leuk om jou ook weer te zien!

  Lieve groetjes, Corona

  Antwoord

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *