GEEN WEG MEER TERUG.

door | sep 30, 2022 | Alle berichten | 2 reacties

Ken je dat gevoel als vrouw, dat je tijdens de bevalling niet meer verder kunt en de druk wordt nog ff wat meer opgebouwd? Het hoofdje staat volledig strak én zit vast in je vaginamond. Voor de mannen die geen idee hebben waar ik het over heb… Open je mond eens heel wijd open en druk dan met je wijsvinger en duim je mondhoeken zo hard als je kunt uit elkaar. Díe spanning die je dan voelt, en dan nog een 100 X erger, dáár heb ik het voor nu even over.

Niet echt een fijne plek om je in te bevinden, zeg maar. In zo’n situatie is er niets anders mogelijk dan door te gaan, hoe pijnlijk ook. Je hebt maar één doel voor ogen en dat is dat je je kindje wenst te bevrijden uit deze benarde situatie. Al het andere is bijzaak.

Je vraagt je wellicht af wat maakt dat ik dit zo met je deel. Mondiaal bevinden wij ons precies in deze situatie. The Great Awakening is zeg maar niet voor mietjes. Wakker zullen we worden!

De ene heeft, gedurende dit proces van ontwaken, iets meer ‘pijn’ nodig alvorens deze bereid is wakker te worden dan een ander. Dat dit wakker worden pijn doet, 100% zeker! Geen ontkomen aan groeipijn.

Focus verleggen van Buiten naar Binnen.
Wat belangrijk is tijdens dit proces, is dat we onze focus op onszelf blijven houden. En dát gaat niet zo makkelijk als er buiten ons zoveel ‘gevaar dreigt’. Degenen die mij en mijn werk- en zienswijze van binnenuit kennen, weten dat álles buiten ons een spiegel is om in te kijken. Terug naar binnen, dus.

Heb je je wel eens afgevraagd wat maakt dat de ene gedurende deze ontwakingsperiode in angst verdwijnt, en een andere met een zachte glimlach op het gezicht het wereldtoneel aanschouwt?
Vol vertrouwen in het geboorteproces waar we ons met z’n allen in bevinden.

Een ieder bevindt zich op zijn of haar eigen bewustzijnslaag. Hoe hoger op de berg, zie uitleg in blog ‘dimensies enzo‘, des te meer je hebt geleerd om naar die buitenwereld te blijven kijken en er geen onderdeel meer van te zijn. Vanuit deze staat van Zijn ben je wel op aarde, maar je bent er geen onderdeel meer van. Je hebt je bevrijd uit de tentakels van ego/ Duister die zich ook aan jou had gehecht en zijn kleefkracht op jou heeft verloren. ‘Het’ pakt je niet meer zo, zeg maar.

Nu predik ik reeds decennia hoe wezenlijk het is om je eigen demonen in jezelf aan te leren kijken, te omarmen en te helen, opdat dit losgelaten kán worden. Heb je dit innerlijk te doorlopen proces in de afgelopen jaren niet gedaan, dan bevind je je nu in een echt horrorscenario, gespiegeld door die buitenwereld. Haast geen ontkomen aan dat je gelooft wat dáár gezegd wordt. En wat wordt er op dit moment veel buiten ons gezegd! Je ziet door de bomen het bos niet meer.

Leer te luisteren naar je Hogere Zelf.
Dit vermogen, onderscheidt kunnen maken tussen wat Waarheid is en wat op illusie is gebaseerd, kun je leren door jezelf te trainen door naar je intuïtie te leren luisteren. Je Hogere Zelf communiceert namelijk dagelijks met je. Het is aan jou deze ‘spier’ te trainen. Om dit te leren, c.q. herinneren is er geen ontkomen aan je focus naar binnen te richten. Dáár communiceert én begeleidt je HZ je tijdens deze waanzinnige tijden. Deze zachte maar zeer heldere stem van ons HZ horen we echter, door al dat lawaai buiten ons, vaak niet. Die hele harde en op angstknoppen drukkende stem van je ego is alleen nog boven al het rumoer te verstaan.
Wens je hier meer over te lezen én helderheid te verkrijgen hoe dit ‘innerlijke begeleidingssysteem’ van je HZ werkt? In mijn tweede boek: ‘RELATIES’ ga ik hier uitgebreid op in en vind je hier alle details over.

Ervaar je vandaag angst i.p.v. 100% vertrouwen en lukt het je niet je blik met een hoopvolle verwachting gericht te houden op het Nieuwe/5D? Lees dan (wellicht nog een keer) mijn eerste boek: ‘Volg je hart, HET KLOPT! De angst voorbij!’.

Je zit dan geheid vast in je hoofd, daar waar al die beelden, mede door MSM (MainStream Media) aangereikt, je maar al te graag in vast wenst te houden. Zo kan Duister op jouw angstenergie overleven. Wist je dat Duister niet kan overleven in een staat van Vertrouwen en Liefde? Hier zit namelijk geen kleefkracht aan voor die lagere regionen, 3D. Deze staat van Zijn (Liefde en Vertrouwen) resoneert namelijk met 5D, heel wat anders dan die waar angst mee resoneert.

Het is dan ook niet zo gek dat Duister in deze fase van het Grote Ontwaken op zoveel angstknoppen aan het drukken is! Nog heel even en dan zijn zoveel mensen wakker geworden (lees; hoger trillen qua bewustzijn), dat Duister geen voedingsbodem meer heeft om zich staande te kunnen houden. Het is een kwestie van tijd.

Net als bij het eindelijk doorbreken van het hoofdje door die veel te nauwe uitgang.
En dán…. dan start Nieuw Leven!

Wat niet betekent dat alles direct fris en fruitig zal zijn. Heb je de ‘ravage’ wel eens gezien, direct nadat het kindje geboren is? Precies! Ook dan is er werk aan de winkel, echter zal dit een voedende, opbouwende tijd zijn, waarbij we ons met een open hart verbinden met elkaar. Nu vanuit de 5D bewustzijnslaag van Liefde, Vertrouwen, Vrijheid en Soevereiniteit.
Wat een prachtig beeld waar we heen gaan, 100% zeker!

Herinner jezelf eraan dat, alleen door aan jezelf te werken, je eigen angsten onder ogen te zien en deze te transformeren, je op een gegeven moment op dat punt van de berg bent aangekomen, vanwaaruit je het grotere wereldplaatje doorziet. En dat jij dan, net als ik, wenst dat een ieder die nog vastzet in die lagere delen van de berg, naar boven kijkt, ons ziet en begrijpt dat er een weg uit is. En dat is er doorheen!

100% gegarandeerd dat we uit deze benarde situatie komen! Aan jou jezelf te trainen om dit ook daadwerkelijk zo te ervaren. Heb vertrouwen, lieverd, HET KOMT GOED!

Mocht je de huidige situatie bedreigend vinden, wens je meer helderheid, innerlijke rust en overzicht, schroom dan niet contact op te nemen. Wij allen dienen dit innerlijk proces zelf te doorlopen, niet alleen.

Met Liefde en vanuit Vertrouwen kijk ik met je mee.
JA, IK WENS GRAAG DAT JE EVEN MET ME MEEKIJKT!

~ Jacqueline

Laat hieronder een reactie voor me achter

2 Reacties

 1. Aleida Bouwman

  Fijn blog, lieve Jacqueline. Volg jouw zienswijze èn leef er naar. Vanuit vertrouwen, geduld, liefde en dankbaarheid 🙏🏻 😘

  Antwoord
  • Jacqueline Lammerts

   Lieve Aleida, wat MOOI dat je, door je eigen doorleefdheid, nu op deze laag van bewustzijn bent aangekomen en je deze innerlijke rust kunt Leven. Ik ben trots op je, lieverd! Dit is je reward voor al die jaren van harT werken aan jezelf.
   Dankjewel voor het delen.

   Antwoord

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *