GRENZEN AANGEVEN

door | mei 12, 2023 | Alle berichten | 0 Reacties

Dit is voor velen een ‘aardig’ levensthema en bevat de nodige bijbehorende levenslessen om deze uiteindelijk te kunnen hanteren voor onszelf én t.o.v. die buitenwereld. Als er één relatievorm is waarbinnen dit thema, grenzen aangeven, zeer zeker aan de orde is, dan is dat wel binnen een narcistische liefdesrelatie.

Laten we eerst ff algemeen beginnen.
Grenzen leren aangeven vraagt van je om helder te krijgen wat jij nu écht wenst, waar jij voor staat en hoe jij wenst dat er met je wordt omgegaan. Door een diversiteit aan levenslessen die je pad kruizen, leer je zicht te krijgen op jouw waarden en normen en deze (uiteindelijk) op een geestelijk volwassen manier in te brengen, als het nodig is voor te staan én niet geheel onbelangrijk kunnen blijven staan.

Dit ansicht is, in welke relatievorm dan ook, best een aardige opgave om je in je dagelijkse leven mee bezig te houden. Dit vraagt de nodige moed, lef, doorzettingsvermogen én vertrouwen in jezelf om dit thema uiteindelijk af te kunnen vinken van je ‘to-dolijst’.

NARCISME IS IN THE AIR.
Al deze lessen worden binnen een narcistische liefdesrelatie minimaal 1000 keer versterkt. Het geruststellende hieraan is dat het eindresultaat navenant even groot zal zijn, echter voordat je aan die kant van deze lesstof bent…

De afgelopen weken ben ik door mijn Hogere Zelf geleid om mijn focus meer op dit thema te vestigen. Ik diende met mijn doorleefde eigen ervaringen met narcisme in de liefdesrelatie meer Licht te laten schijnen op deze specifieke vorm van ‘bestaan’: narcisme. Dat dit meer duivels is dan in eerste instantie gedacht, daar ben ik in de Podcast Narcisme in de Liefdesrelatie verder op ingegaan.

Na deze Podcast voelde ik al dat het daarmee niet klaar was…

NARCISME OP HET WERELDTONEEL.
Ik diende hier nog meer over te delen. Niet in de laatste plaats daar narcisme zich niet alleen binnen een liefdesrelatie toont, maar de afgelopen jaren zeer zichtbaar word op het wereldtoneel. Heel goed dus om deze input van bovenstaande Podcast tot je te nemen, ook als je niet zelf te maken hebt met narcisme in je privéleven. Dit ontslaat je niet van dezelfde lessen, alleen staat het ogenschijnlijk iets verder van je af: in die buitenwereld. Daar ‘heerst’ deze energie ook maar al te graag, over jou!

Aan jou helder zicht te krijgen hoe deze zeer duistere energie zich manifesteert, hoe deze zich, mede door jouw levensenergie af te tappen, in stand wenst te houden én wat jij te doen hebt om actief bij te dragen deze heersende energie op ons wereldtoneel te doen laten verdwijnen.

Een ding is daarbij van wezenlijk belang: onze grenzen aangeven!
Deze week dan ook weer een Podcast, deze keer over grenzen aangeven binnen een narcistische relatie.
Luister er maar eens naar en kijk eens met deze ogen naar ons wereldtoneel. Je zult geheid het een an ander herkennen.

Podcast Grenzen aangeven binnen een narcistische liefdesrelatie.

Mocht je na het luisteren vragen hebben, of wens je meer inzicht in jouw thema’s met bijbehorende levenslessen die je nu voor eens en altijd wenst te helen? Met Liefde maak ik tijd voor je en kijk ik met je mee.

Neem hiervoor dan even CONTACT op.
Overbodig te vermelden dat dit vrijblijvend en gratis is.

NOTE.
Mocht je iemand kennen die zich in een narcistische liefdesrelatie bevindt en daar graag uit wenst te komen? Wil je dan deze nieuwsbrief en Blog aan hun doorsturen? DANK voor je zorg in dezen!

~ Jacqueline

Laat hieronder een reactie voor me achter

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *