HOE INTELLIGENT COMPLEET BEN JIJ?

door | jul 7, 2021 | Alle berichten | 0 Reacties

Het begrip intuïtieve intelligentie ken je misschien (nog) niet. Wat je vast wel weet is dat je een logische brein, de linkerhersenhelft en je multidimensionale, emotionele brein, de rechterhersenhelft bezit. Deze twee helften van het brein dienen met elkaar in evenwicht te zijn, je hebt je logische brein nodig bij wereldse zaken en je multidimensionale, emotionele brein bij menselijke interactie.

Je multidimensionale brein zorgt voor creativiteit, empathie en compassie en is in staat om geestelijke verbinding te leggen.

Mensen die alleen hun logische brein volgen zijn puur op de wereld en materialisme gericht, ze missen de diepgang van de rechterhersenhelft. Mensen die alleen hun multidimensionale emotionele brein volgen staan niet met beide benen op de grond, ze zweven een beetje, ze missen dagelijkse realiteitszin. Je kent ze vast in je omgeving, of wellicht herken je je er zelf in.

Er is echter nóg een ander intelligent systeem dat je bezit, dat is je intuïtieve intelligentie. Het heeft geen exacte plaats in je lichaam, het ligt als een bewustzijnsveld in je en om je heen. Je intuïtieve intelligentie zorgt voor gevoel, je voelt wat wel of niet goed voor je is, wat je wel of niet moet doen, wat je wel of niet weet of zelfs wat je wel of niet moet zeggen of denken.

Je intuïtieve intelligentie wordt aangestuurd door je Ziel en deze wijsheid wordt via je lichaam waargenomen en kan zich pas goed ontwikkelen als je logische en multidimensionale brein goed ontwikkeld en in balans zijn.

Je intuïtieve intelligentie impulsen zijn altijd de eerste signalen die je in een situatie ontvangt. Het is je innerlijk Weten en kompas. Je wéét het gewoon. De wetenschap zal het niet kunnen aantonen of bewijzen, de wetenschap kan niet bewijzen wát je denkt, voelt en weet, het kan alleen aantonen en bewijzen dát je denkt.

De wetenschap werkt vanuit de linkerhersenhelft, het logische brein.

In deze tijd sterk transformerende tijd waarin we ons momenteel als mens mondiaal bevinden verschuiven we steeds meer naar een hogere frequentie en trilling en is de kans groot dat de wetenschap enige moeite heeft mee te groeien met deze vaak nog ondergeschoven en zelfs verborgen capaciteiten in ons. Onze multidimensionale en intuïtieve intelligentie maakt gebruik van capaciteiten en vaardigheden die de wetenschap nu nog niet kan meten.

Het derde brein dat in de nieuwe energie geactiveerd wordt is het hartbrein dat compassie uitzendt. Niet voor niets dat we de afgelopen jaren overal en nergens hartjes tegenkomen met of zonder quotes die ons helpen herinneren aan ons hart met haar eigen intelligentie.

We worden allen uitgenodigd ons te herinneren hoe we deze drie breinen gecombineerd kunnen gebruiken om uiteindelijk een compleet vijfdimensionaal mens te Zijn. Dat betekent dat ratio, gevoel én compassie steeds meer een rol gaan spelen bij al je keuzes en beslissingen.

Hiervoor is er geen ontkomen aan de wonden die we hebben opgelopen en ons hart hebben geraakt te gaan helen. Alleen door deze pijnen te doorvoelen en deze eenmaal doorleefd een plek te kunnen geven in je leven maakt dat je hart zich heelt en opent voor al deze anderen kwaliteiten.

Is dit niet waar we nu mondiaal voor worden uitgenodigd aan te gaan, in onszelf?

Persoonlijk heb ik deze drie breinen in de loop der jaren doorleefd mogen leren gebruiken en weet deze in te zetten, niet alleen voor mezelf, maar zeer zeker ook voor anderen om zich uiteindelijk te herinneren wie zij in Wezen zijn.

Hoe mooi is het om mensen te ontmoeten die deze drie breinen reeds laten samenwerken, het zijn de verstandige, gevoelige en liefdevolle mensen die de wereld mooi maken. En blijken we allen deze capaciteiten in ons te hebben.

Is dát niet wat de wereld NU nodig heeft, heling?

Wens jij deze drie breinen zoveel meer te integreren in je dagelijkse leven, opdat je afgestemd bent op jezelf en moeiteloos de antwoorden vindt waar je zo naar op zoek bent, buiten jezelf?
Alles bevindt zich in jou, aan jou de uitnodiging deze weer bewust te activeren, in jou.
Ben je bereid daarvoor het innerlijk te doorlopen proces aan te gaan en wens je daarbij begeleiding?

Weet dat ik met Liefde met je meekijk. Een gratis Kennismakingsgesprek is zo gemaakt.
Voel je welkom!

~ Jacqueline

Laat hieronder een reactie voor me achter

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *