HOEVEEL ANGST LEEFT ER NOG IN JOU?

door | okt 5, 2023 | Alle berichten | 0 Reacties

Vorige week heb ik het verhaal gedeeld over het ontstaan van de Podcast LICHT – DONKER versus DUISTER en hoe mijn Hogere Zelf me bijna vastzette achter de laptop om dit alles op te tekenen. Wellicht heb je al geluisterd. Super! Het kan ook maar zo zijn dat je er tot nu toe nog geen tijd voor hebt kunnen vinden, of heb je mijn nieuwsbrief vorige week niet gelezen óf what ever….

DE KUNST VAN HERHALEN
Ik voel de innerlijke drive om deze Podcast nog een keer onder je aandacht te brengen. De gedeelde informatie is, voor een ieder die met Bewust-worden bezig is, van grote waarde. Tenminste, dat vinden mijn Hogere Zelf én ik. 🙂

Ik heb deze week van meerdere luisteraars teruggekregen dat ze het een prachtige Podcast vonden. Ik ontving zelfs een hartverwarmende testimonial die ik hier met je mocht delen.

Heerlijk om je stem te horen in de Podcast Licht Donker versus Duister.
Mooi om het overzicht zo helder te krijgen ! 🙏
Het raakt me diep. Dit wil ik nog een keer horen om volledig tot me door te laten dringen.
Heel veel weet /voel ik al op diepere niveaus.
De verbanden op Makro, Meso en Micro niveau te doorzien en te verbinden kost me veel energie.

Ik ga veel de natuur in om dit te verwerken.
Ach m’n lieve Jacquelientje wat mis ik je soms verschrikkelijk….
Zo veel herken ik in je stem, dat ik een warm gevoel krijg bij hoe je praat, stopt in het verhaal, grinnikt bij een verspreking, heerlijke Mooie Dappere Vrouw, ik houd ❤️ van jou
!’

Tja, daar word ik dan ff stil van. Gewoon, omdat ik mijn hart volg en deel wat mijn hart wenst te delen. Hoe je daar komt en je niet meer door Donker én Duister laat tegenhouden, dát deel ik dus o.a. in deze Podcast.

PODCAST Licht, Donker versus Duister

Mijn bijna dringende advies om je eigen Donker op te schonen, opdat jij geen Duister meer aantrekt en zo onbewust deze 3D wereld vol angst en afscheiding onbedoeld mede in standhoudt.

Mocht je vragen hebben lieverd, je weet me te vinden.


~ Jacqueline

Laat hieronder een reactie voor me achter

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *