HUMANS, ALLEN BUITENAARDSE WEZENS.

door | jun 23, 2021 | Alle berichten | 8 reacties

Even iets héél anders. Zeer actueel en geen ontkomen aan om deze pil ook te gaan slikken.
Ik kan niet anders dan dit met je delen. Aan jou wat je hiermee doet.
Uitschrijven mag natuurlijk altijd. Je bent vrij!

NOTE.
Merk je tijdens het lezen van deze nieuwsbrief dat je ego actief wordt in de vorm van oordelen, angst, controleverlies, beperkende gedachten en overtuigingen? Wees je dan bewust dat je op dat moment niet meer vanuit een open hart aanwezig bent en je zélf opgeslokt bent door dat wat ik hieronder met je deel. De mensen die mijn boek: Volg je hart, HET KLOPT! De angst voorbij” hebben gelezen weten waar ik hier over praat.


Lief mens, wij bevinden ons momenteel op aarde in een bewustzijnsfase waarbij er steeds meer Licht komt op zaken die eeuwen voor ons allen zijn verzwegen. En niet voor niets. Als er iets is wat Duister niet wenst dat aan het Licht mag komen, dan is dat wel dat wij de ware geschiedenis van ons Humans leren kennen. Daarmee zou er dírect een exposer komen van de grootste zwendel die er op deze planeet ooit zo heeft kunnen zegevieren. Duister wenst ons dan ook in onwetendheid vast te houden, en dat doen ze door (nog meer) angst te zaaien en zo onze levensenergie te kunnen blijven aftappen.
Voor eigen gewin.

Nu de angst rondom C-o-r-o-n-a aardig uitgemolken én zijn uitwerking op ons aan het verliezen is, heeft Duister een ander object gevonden om angst mee te zaaien. Deze keer voor “flying objects, Buitenaards leven dat ons Humans zou bedreigen.

Tja, als je niet bewust bent dat wij als Humans, én Duister zélf ook van buiten onze planeet afkomstig zijn, zou je hun scenario zomaar als waarheid kunnen aannemen. Hollywood, onderdeel van Duister draagt hierin al jaren zijn steentje aan bij. Goed tegen slecht. Uiteraard zijn die Buitenaardsen slecht en moeten wij ons verdedigen tegen “dit slecht”.

Deze zienswijze wekt moeiteloos dualiteit, verdeeldheid op. Deze strategie, de Verdeel en Heersmethode wordt reeds eeuwen ingezet om ons in angst (voor onszelf én anderen) vast te houden. Kijk gewoon eens hoe o.a. oorlogen en “de pandemie” van het afgelopen anderhalf jaar dit bewerkstelligden. Gewoon ernaar kijken. Observeer. Doorzie deze strategie. Dát is bewust – worden. Wakker worden uit de door Duister geschapen illusie; wij als lijdzame schapen volgzaam zijn aan hen die ons via angst in hun greep wensen te houden.

Nu er dagelijks zo ontzettend veel Licht op de aarde komt, worden velen met de dag meer en meer wakker. Hoe fijn! We gaan voelen dat iets niet klopt. Dat het wel heel vreemd en extreem is wat ons dagelijks door o.a. de mainstream media wordt voorgeschoteld. Het Duister voelt dat ze de grip aan het verliezen zijn over ons en grijpen, als een kat in het nauw steeds meer naar extremere maatregelen én objecten om ons terug te drijven in hun schaapskooi. De kooi waar angst heest.

De onthulling van Buitenaards leven bereikt dezer dagen de mainstream media. Mondiaal doen regeringsleiders en de mainstream media hun uiterste best het zoveelste op angst gebaseerd verhaal te creëren door waarheid te verdraaien en dit onderwerp in hun voordeel te gebruiken. Een eeuwenoud concept wat werkt. Tot NU dan.

Wij hebben heel lang in opperste arrogantie geleefd, denkend dat wij de enige bevolkte planeet van het universum zijn, dat wij een zeer hoog ontwikkeld ras zouden zijn en er niemand bewuster is dan wij. Niets is minder waar. Wij blijken juist een zeer onbewust (gehouden) ras te zijn wat NU in deze tijd van ascensie van planeet Aarde wakker worden voor wie wij in essentie zijn. Ook wij komen van buiten de aarde. Wij zijn Licht, Bronenergie dat ergens in het heelal ervaringen op wenst te doen om aan te groeien. Hiermee een expansie van Bronenergie te bewerkstelligen.
Zo hebben wij in dit leven gekozen om dat op planeet Aarde te doen.

Net als wij zijn er vele andere Licht-wezens die elders hun ervaringen wensten op te doen. Licht-wezens én planeten die reeds zoveel hoger geëvolueerd en geavanceerd zijn dan wij. Buitenaards leven is er dan ook altijd al geweest, maar nooit eerder was er meer activiteit dan nu rondom onze planeet. Dat heeft er mee te maken daar wij Humans nog nooit tot zulke extremen zijn misbruikt als in dit huidige moment. De echte onthulling van buitenaards leven zou onvermijdelijk hebben geleid tot de onthulling van de ware oorsprong van het menselijk ras. Ik zeg dan ook niet voor niets, ken uw ware geschiedenis. En nee, dát heb je niet op school geleerd. Het schoolsysteem is ook onderdeel van hetzelfde Duister wat jou mind wenst te beheersen. Zo ontvang je precies de input die zij willen dat jij gelooft. Hun scenario.

Ben je er nog bij of haak je af? Lees nog even verder.

Als je iemand wilt beheersen, dien je een versie van de waarheid te creëren die een nieuwe werkelijkheid vormt die aanvaardbaar is voor de logische geest (ego) en die het emotionele lichaam triggert. In deze versie van de waarheid, verdraai je en houd je cruciale informatie achter. Dit creëert een beperkte realiteit met beperkte krachten.
Een op angst gebaseerde illusie.

Het is van het grootste belang te begrijpen wie deze wezens zijn die de mysterieuze luchtschepen besturen.

Wees niet bang voor hen.
Het maakt niet uit welk verhaal de mainstream media en onze regeringen proberen op te dringen, het zijn vreedzame wezens. Hun beschavingen zijn gebaseerd op Liefde, compassie, empathie, integriteit, wijsheid en spiritualiteit. Daar waar wij nu als collectief én planeet naar toe aan het evalueren zijn.
Zij onderdrukken niet, vallen niet aan en bedreigen geen enkel ander ras.

Echter, andere rassen die ik hier Duister noem zijn noch welwillend noch neutraal, zaaien angst en zijn gericht op verdeeldheid en zij zijn het die hier gedurende onze bekende geschiedenis over ons regeerden. Duister arriveerde duizenden jaren geleden om bezit te nemen van planeet Aarde en hebben de Humans tot slaaf gemaakt.

Voel je je soms ook slaaf van je eigen (werk-geld) overleven?

Precies, dat is hoe zij jou hebben gebrainwasht. Het Duister zijn negatieve wezens verstoken van mededogen of liefde, die niet leven in overeenstemming met Bron. Deze wezens eren de Aarde niet, zij eren het leven niet. En jou al helemaal niet!
Duister is zeker een buitenaards ras waar je bang voor mag zijn, dat zijn echter niet degenen die je binnenkort op Aarde kunt zien. Het is juist Duister wat hier heerst over ons en deze planeet en dát feit maakt dat ander Buitenaards leven van véle andere planeten zich momenteel om onze planeet heen hebben geschaard. Zij bezetten onze hemel al vele jaren en nemen dagelijks in aantal toe. Zij zijn hier om het menselijk bewustzijn te helpen verheffen.

Het menselijk ras gaat door een ongekende verschuiving in bewustzijn, en zij zijn hier om ons te helpen bij de overgang gedurende deze mondiale ascensie. Precies wat Duister juist niet wil dat wij gaan doen; wakker worden uit deze illusie dat zij, Duister, de goede zijn en het goed met ons Humans voor hebben.

Het is van het grootste belang te begrijpen dat onze buitenwereldse bezoekers onze broeders en zusters van de sterren zijn, onze familie van Licht. Jij ben één van hun. Ook jij komt daar vandaan of je je dit nu bewust bent of niet. 
 
Families van Licht komen altijd tevoorschijn wanneer je ze het meest nodig hebt. 
NU dus. Ik kan niet genoeg benadrukken dat dit zeer liefdevolle en vreedzame wezens zijn van hoog spiritueel gevorderde naties.

We gaan nog ervaren hoe degenen die de media bezitten dit nieuws zullen verdraaien om de bevolking angst in te boezemen en zo een ander slinks plan verder te verwezenlijken. Kijk er naar. Laat je er niet in zuigen. Jij bent nu voorbereid op het opnieuw uitrollen van hun op angst gebaseerde agenda.

Wees je bewust dat alles wat angst opwekt, ego is. En blijkt Duister zéér duister te zijn.

Je dacht toch niet dat de wereld voor altijd zo door zou gaan?
Een nieuwe Aarde is in opkomst.

Welkom in het Tijdperk van Licht.

PS.
Mij wordt geregeld gevraagd hoe lang dit ontmantelen van Duister nog duurt.
Kort, zeer kort evolutionair gezien. Binnen nu en twee, drie jaar zal er zeer veel Duister (écht duister!) aan het Licht komen mondiaal. Er vindt dan een mondiale kanteling plaats.

Om Oud op te ruimen en Nieuw te integreren hebben we dan nog een aantal jaren nodig.
Dit gehele proces zal “rond zijn” in 2035.

So, Fasten your seatbelds!


Jacqueline

Laat hieronder een reactie voor me achter

8 Reacties

 1. Georg Schwering

  Ja, ik zou het niet zo uitvoerig en bloemig kunnen formuleren, maar ik zie en voel het op dezelfde manier. En het is behulpzaam om regelmatig daarvan bewust te worden, zodat we steeds stabieler in de hoge frequenties blijven trillen … 🥰

  Antwoord
  • Jacqueline Lammerts

   Hi Georg!

   JA, precies. Vaak worden we zo opgeslokt hier in “Het spel op Aarde” dat we vergeten wie we in essentie zijn.
   Dat we níet alleen zijn. We wish! 😉

   Keep your frequency high.

   Antwoord
 2. Eva

  Dus… We gaan mee in de agenda die al is uitgerold door de cabal? We zullen niets bezitten en… gelukkig zijn?

  Antwoord
  • Jacqueline Lammerts

   Lieve Eva, waar in deze blog zeg ik dit?

   Duister wordt juist beLicht, wordt gezien en zal niet anders kunnen dan wijken, voor het Licht. Hun agenda zal geen doorgang krijgen.

   Daarvoor zijn alle Wezens van ver buiten de Aarde juist hier gekomen. Zij, Buitenaardsen, staan dus níet in dienst van de agenda van Duister.

   Meer helder zo?

   Antwoord
 3. winneth

  dank JACQUELINE, ga het geschrevene eerst op mij in laten werken! groeten en liefs, winneth

  Antwoord
  • Jacqueline Lammerts

   FIJN Winneth. Lekker binnen laten komen.

   Antwoord
 4. Jarno

  Een mooi en hoopvol verhaal. Marcel Messing, Robert Bridgeman, Anton Teuben, allemaal hoor je ze hier over. Sinds Corona ben ik echt wakker geworden. Altijd wel het gevoel gehad dat het anders kan, en altijd omhoog kijkend naar de sterren. Afgelopen tijd veel verdiept in de heersende structuur op aarde en ons universum en wat zich daar afspeelt. Ik mediteer sinds een half jaar en dat heeft me al veel gebracht. Alles is energie en trilling. Op naar de vijfde demensie. Licht en liefde zal overwinnen. The Universe is magic, Love is the Key🙏🏼

  Groetjes Jarno

  Antwoord
  • Jacqueline Lammerts

   MOOI Jarno! Super dat je de weg naar bINnen hebt leren maken.

   Wakker worden is niets anders dan bewust worden en je ogen openen voor Waarheid.
   Niet altijd even makkelijk en al helemaal niet altijd fijn wat je dan te zien krijgt.
   Wel helder, dat dan wel weer.

   Dankjewel voor het delen.

   Antwoord

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *