JE BÉNT VRIJ!

door | sep 16, 2022 | Alle berichten | 0 Reacties

Als je naar de gebeurtenissen in het afgelopen jaren kijkt, zou je kunnen constateren dat we mondiaal, via de op angst en controle gerichte maatregelen, met een harde hand gedwongen worden wakker te worden. Naar ons zelf te leren kijken, luisteren én leren doorvoelen op welke manieren Duister dagelijks dualiteit en scheiding in ons creëert.

Om ergens een helder overzichtsplaatje in te verkrijgen, is het goed een groter beeld te schetsen dan daar waar je jezelf bevindt. Ik zoem dan ook uit en ga terug naar een paar eeuwen terug. Op deze manier is het verband beter te doorzien tussen je verlies van vrijheid, rechten en de vrede in je hart, naar het moment waarop je je soevereiniteit en vrij-zijn leert terug te nemen.

Door je hier bewust van te worden is het mogelijk jezelf te bevrijden uit de ‘klauwen van 3D Duister.

Vragen die gesteld mogen worden tijdens deze tijd van ascensie:

Wat is de relatie tussen royalty, verkiezingen, corona, Vaticaan, overheden en energie?
Wat maakt dat we ertoe gebracht werden te geloven dat er een hemel en een hel is?
Wat maakt dat we allemaal opgroeien met de conditionering van de dood als het einde van het bestaan?
Wat maakt dat de mensheid afgesneden werd van inate spiritualiteit en gescheiden werd in religie, ras, geslacht en politiek?
Wat maakt dat we geloven dat God een instelling is die in een kerk te vinden zou zijn?
Wat maakt dat we geloven dat liefde iets is dat je moet verdienen en in iemand anders (buiten jezelf) moet vinden?

Vragen die je niet beantwoordt zult krijgen in 3D land, die bewustzijnslaag waar Duister wenst te blijven rulen.

Alles bevindt zich ín jou! Dus ook de antwoorden op deze vragen.

Weet je nog, God of Bron is niets anders dan Bewustzijn, Licht, Liefde en bevindt zich ín jou, ín mij, en daarmee om ons heen, overal. Licht bevat informatie. Informatie verruimd Bewustzijn. Bewustzijn verspreid Licht. Licht in de vorm van informatie, doet ontwaken.
En wakker worden we! Massaal!

Ik wens met de volgende stellingname niemand tegen de borst te stoten, wel wakker.
God is niet daarbuiten, afgescheiden van jou, oordelend en regerend, waar jij goedkeuring van moet krijgen om jezelf te mogen zijn.
Met andere woorden, niemand buiten jou bepaalt wat goed is, voor jou. Niemand!
En precies dát is niet wat we vanaf kleins af aan hebben aangeleerd gekregen. Wij leerden volgzaam te zijn aan ‘gezag’ buiten jezelf in de vorm van ouders, de juf, werkgever, regering, ‘de normi-regels’ en ga zo nog maar even door.

Een zeer lange tijd geleden werd de mensheid op een dwaalspoor gezet, weg bij onze aangeboren spirituele vermogens en onze verbinding via de leylijnen van het aardraster met Bron.

Dit dwaalspoor, weg van onsZelf werd opgezet door een kleine groep ‘mensen’. Een groep die afgescheiden is van Bron en Liefde. Eeuwenlang vastgezet in Donker, zeg maar gerust Duister. Deze kleine groep is in de afgelopen wakker wordende jaren steeds meer ‘aan het Licht’ gekomen en staat o.a. bekend als de elite. Een wel zeer duistere kracht die van zichzelf dus geen levensenergie ontvangt via Bron zoals jij dat wel ontvangt. Deze duistere kracht profiteert, viert feest én gedijt op de energie van angst en controle. Via angst en controle zijn zij in staat bij jou, verbonden met Bron (energie), af te tappen en zichzelf zo in stand te houden. Overleven. Lage trillingsfrequenties opwekkend. Zij zijn niet in staat af te tappen van veel hogere trillingsfrequenties als Licht en Liefde. Ze verafschuwen Licht. Licht wat informatie bevat welke anders is, dan hun duistere agenda aan licht kan verdragen. Zij doen er dan ook alles aan om de trillingsfrequentie van de aarde zo laag mogelijk te houden. Op 3D frequentie. Dáár kunnen ze hun voeding vandaan halen. Om hún agenda aan hun duistere voetlicht te laten komen, zetten zij maar al te graag hun grootste medestander in; Mean Stream Media (MSM). Hun paradepaardje. Al moet ik zeggen dat Hollywood niet onder doet voor MSM als het gaat om de 3D illusie in stand te houden. Doe, ook daarvoor je eigen onderzoek.

Doorzie je wat maakt dat wij oorlog na oorlog hebben, armoede na armoede, inflatie na inflatie, honger na honger, verdeeldheid na verdeeldheid, etc. Al deze aandachtsvelden trillen op een zeer lage trillingslaag, 3D opdat zij via jou zich voeden aan jouw energiecentrale. Dit aftappen van ‘voeding’ is alleen mogelijks míts jij in hun illusies vol angst en controle gelooft! Als je ziet hoeveel angst en verderf Duister momenteel verspreid, dan kan het niet anders dan dat zij uitgehongerd zijn. Met andere woorden, Licht maakt mensen massaal wakker. Dagelijks komen er steeds meer mensen bij die niet meer geloven in hun, ooit zo subtiele poging jouw levensenergie af te kunnen zuigen!
Mocht je meer hierover willen weten én hoe je jezelf uit de tentakels van dit alles verslindende ‘gedrocht’ wenst te halen? Lees dan (wellicht nogmaals) mijn boek “Volg je hart, HET KLOPT! De angst voorbij”. Reeds járen geleden geschreven, actueler dan ooit!

Deze kleine groep zogenaamde elite heeft zich in de loop van de eeuwen bezig gehouden met het beheersen van de mensheid. Dit deden ze en doen ze tot op de dag van vandaag nog steeds door mensen op vele manieren onder religieuze en regeringswetten te houden. Allen gebaseerd op angst en scheiding. Je kunt hierbij denken aan het inzetten van religie, politiek, bankwezen, Hollywood, farmacie, onderwijs en media. En zo hebben ze hun agenda van controle door de geschiedenis heen systematisch weten uit te rollen. Tot de agenda van het jaar 2020/2022 aan toe.

Wat we zien is dat dit ‘regeren’, onder de dekmantel van pandemische manipulatie van de geest en frauduleuze verkiezingswetten, het vertrouwen van ‘het volk’ stelselmatig misbruikt.

Niets is wat het lijkt.
Niks.

Wist je dat zij hun kerken gebouwd hebben op de aardse Leylijnen, om deze energieën te blokkeren en te stelen met het oog op duistere controle? Wist je dat deze leylijnen het aardraster, het Wifi systeem is waarmee we verbonden zijn met de Universele ethers voor de transmutatie van frequenties van Onvoorwaardelijke Liefde voor iedereen?
Dit is onze Levenskracht Energie!

Religie predikt scheiding, wat betekent dat je gescheiden bent van ‘Bron’. Doorzie je de illusie? Door de massa te prediken dat wij mensen, dit leven, het universum en zelfs Bron zoveel minder is dan wat zij ons willen laten geloven, kunnen ze ons blijven beheersen. Ze wensen ons te doen geloven dat we voor ons voortbestaan ​​afhankelijk zijn van externe validatie van hun gecreëerde God en systemen. Eeuwenlang hebben we ons gezag overgedragen aan landheren, royals en heersers. In de loop der eeuwen zijn we blind en gewend geraakt aan deze controlesystemen. We zijn ertoe gehouden dit alles als ‘normaal’ te beschouwen. Tot nu toe dan.

De tijden zijn veranderd.
Door binnenkomende Lichtgolven van onze Centrale Zon én de incarnatie van zoveel oude wijze autonome zielen in de afgelopen decennia, zijn de tijden veranderd. We zijn geleidelijk aan bewuster geworden en in staat om Licht met de bijbehorende informatie te zien en vast te houden. Met dit Licht zijn we in staat Duister, die op het punt staat te vallen, te weerstaan ​​en onszelf uit zijn 3D klauwen te bevrijden.

Eeuw na eeuw, jaar na jaar, stap voor stap zijn we dichter bij de herwaardering van de val van de elite gekomen. De open-baring van Donker naar Licht. Dit is de tijd van het Grote Ontwaken. Er wordt gesproken over dat er een vloed van Licht zal komen die alle duisternis uiteindelijk zal doen verdwijnen. Als een storm zal deze planeet vrijgemaakt worden voor de 5D hemel op aarde die we samen mogen gaan creëren.

Samen, verbonden gaan we nieuwe wegen van evenwicht, vrede gestoeld op onvoorwaardelijke Liefde bouwen. Lief mens, het is aan ons om door deze storm te navigeren, positief te blijven en in ons hart te blijven.

Hoe navigeer je door de storm heen?
Heel simpel. Blijf bij jeZelf. In het hier en NU. Laat je niet (meer) verleiden door Duister om jezelf terug te vinden in het verleden of de toekomst. Laat je mind je niet meer wegtrekken uit het NU. Herinner jezelf dat er niets anders bestaat dan NU. Alleen als je verdwijnt in je mind, gelooft in dat wat je angst of afscheiding wenst aan te praten, verdwaal je in Duister.
Keer terug naar je ademhaling. Adem in….. en uit. En nog een keer. Kijk, dáár ben jij weer!

Weet dat alles goed IS en niets en niemand deze ascensie van Moeder Aarde met al haar humans erop tegen kan houden. Niemand! Zelfs Duister niet. Hoe hard ze ook maar schreeuwen en orders uitdelen om aan te moeten voldoen. Niemand!
Wat een fijne gedachte!

Met de frequentie van deze fijne gedachte dient zich een andere tool aan, waarmee je je eigen frequentie per direct verheft: dankbaar zijn! Schrijf elke dat je dankbaarheid uit op papier mét de waarom je zo dankbaar bent. Zo voel je je direct terugkomt in het hier en NU. Happy state.

Adem in… en uit. Daar ben je weer!

Wat een tijd waarin we leven! Zorg ervoor dat je LEEFT en dat je je niet door die buitenwereld laat verleiden te gaan overleven.
In je hoofd. Vol illusies.

Het je het gevoel vol te zitten met Duister, zie je jezelf steeds terug in het verleden of heb je angst voor de toekomst? Schroom dan niet langer en reik uit!

Met Liefde kijk ik met je mee waar jij nog in vastloopt én voor wordt uitgenodigd voor eens en altijd achter je te laten. Heb je moeite met (mensen – materie – plaatsen) los te laten?
Ook dan is het tijd in de spiegel te kijken waar jij nog vast houdt aan ‘oud’.

Weet dat je dit proces van ‘oud naar nieuw’ wel zelf dient te doen, niet alleen. Niemand kan dit proces alleen. Ook ik heb hier hulp bij gehad én via mijn Sisters soms nog steeds. Ascenderen is dan ook een ongoing proces. Oneindig.

Wens je dat ik met je meekijk, neem dan gerust contact met me op.
Met Liefde schijn ik Licht opdat jouw Bewustzijn verruimd!

~ Jacqueline

Laat hieronder een reactie voor me achter

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *