KERST 2021.

door | dec 24, 2021 | Alle berichten | 2 reacties

Als Noord en Zuid Korea, USA, China en Rusland tot het ondertekenen van vredescontracten* kunnen komen, wordt het dan niet tijd dat wij Kerst 2021 vrede sluiten met anderen én met onszelf?

Ja, je leest het goed, wat hier boven staat ís de huidige status hier op aarde. Niet dat main stream media je dat gaat vertellen. Liever zaaien ze nog meer angst, o.a. met een ‘nieuwe variant’. Hoe kunnen we dit ook innerlijk doorvoelen als we zelf vol zitten met wrok, boosheid, oorlog voeren met die éne ander in ons leven. Relatie(s) die jou tekort hebben gedaan op welk gebied dan ook. In deze tijd niet zo moeilijk iemand te vinden die je aan de schandpaal kunt binden. En mocht je dáár geen oorlog wensen te voeren, dan weet je ego je wel te verleiden dit met jezelf te doen. Zelfkastijding, deze innerlijke oorlog gericht op ons zelf richt meer schade aan dan we aan de buitenkant zien.

Waar we allen voor worden uitgenodigd is onze eigen pijn, wrok, onrecht en diepe onmacht aan te kijken en te helen. Je ontkomt hier nu eenmaal niet aan tijdens The Great Awakening. Niet een makkelijke klus, wel zeer helend!

Wist je dat je anderen en jezelf kunt helen door de wet van zegeningen toe te passen?

Deze wet bevat een grote Universele Waarheid. Net als alle Universele wetten die eenmaal toegepast en enorme kracht hebben. Een van de grootste van alle wetten binnen de zogenaamde Wet van Eén is de Wet van Zegeningen.

Je kunt een andere ziel alleen echt zegenen als je hart en ziel gevuld zijn met liefde en als je ALS EEN bent met Al Dat Is, en je hart en ziel overlopen van onvoorwaardelijke liefde. “Als je iemand zegent, roep je goddelijke energie op om hem aan te raken. Wanneer dit met oprechte bedoeling wordt gedaan, wordt een straal van Goddelijk Licht overgebracht naar de persoon die je zegent!”

Gezegend worden door iemand is een enorm geschenk van liefde.

“In oosterse culturen wordt een zegen een ‘dharshan’ genoemd. Wanneer een goeroe of grote leraar een dharshan geeft, verlaat een gouden vlam zijn hartcentrum en opent het jouwe. Als je 20 minuten in stille meditatie blijft, houd je deze goddelijke energie in je. Als je echter praat of je concentratie op een andere manier verspilt, keert de kosmische vlam naar hem terug.”

We zijn de kracht van zegeningen in ons leven vergeten.

Als je je werk zegent, zal het toenemen en gevuld worden met liefde en vreugde.

Als je mensen om je heen zegent, zullen ze gelukkig en vervuld zijn.

Als je je planten, tuin en je huis zegent, zal alles overvloedig groeien en zal je huis gevuld zijn met liefde en vreugde, en een Goddelijke Aanwezigheid die verder gaat dan woorden.

Als je je lichaam zegent, wordt het een prachtige tempel voor je ziel.

Als meer mensen hun echtgenoten, hun partners, hun familie, hun vrienden zouden gaan zegenen, zullen er verbazingwekkende hartopeningen plaatsvinden en inderdaad, je zult ze vullen met Bron energie en je zult openstaan ​​om een ​​grote zegen te zijn voor iedereen met wie je omgaat en ontmoeting. Je kunt iemand niet zegenen als je hart gesloten is en vervuld is van woede en wrok. Anderen kan je alleen maar zegenen vanuit een open hart en ziel vervuld met grote liefde.

Je kunt om zegeningen vragen, simpelweg door je armen wijd te openen en Bron te vragen je te zegenen.

Wellicht wens je toe te voegen:

Zegen mijn handen dat ze mogen dienen.

Zegen mijn werk zodat het gedaan wordt met grote liefde voor het hoogste doel.

Zegen mijn relaties dat ze gevuld mogen zijn met onvoorwaardelijke liefde en een steeds dieper wordende liefde.

Zegen mijn partner zodat we van elkaar houden en elkaar steunen, en vertrouwen en respect kweken op de diepste en meest liefdevolle manieren.

Zegen mijn kinderen liefdevol zodat ze meer liefde en zegeningen in hun leven mogen ervaren.

Zegen mijn huis zodat het altijd gevuld is met vrede en liefde en sereniteit.

Hoe meer je anderen en alles om je heen zegent en alles wat je tegenkomt, hoe meer zegeningen je terugkrijgt.

Wanneer Bron je zegent, zul je voelen dat je wordt opgetild naar de hoogste frequenties en vibraties van liefde en licht die verder gaan dan woorden. Het is het grootste geschenk dat Bron in jou en zonder jou je kan schenken. Inderdaad, je leven zal nooit meer hetzelfde zijn. Het is een gif van sublieme oneindige liefde. Eeuwigdurend.

Ken je de kracht van het maken van stille geschenken?

Zoek een openbare plaats, zoals een plein, park of station, en ga op een plaats staan ​​waar je onopvallend voorbijgangers kunt observeren. Laat je meeslepen door je hart, laat hem de mensen kiezen aan wie je je gift anoniem en stil wilt maken.

Als je iemand met een aandoening voorbij ziet komen, geef diegene dan in gedachten een goede gezondheid.
Als je een neerslachtig en verdrietig persoon voorbij ziet gaan, geef hem dan vrede en vreugde.
Als je een huilend kind ziet, gun hem dan een mooie toekomst.
Als je iemand ziet met een nors en boos gezicht, geef hem dan liefde en vergeving.

En zo ook met alle mensen die je pad kruisen.
Verwelkom elk van hen voor enkele ogenblikken in je hart en wens hen het beste.
Misschien zie je deze mensen nooit meer terug.

Het is goed dat het zo is; Je hebt geen bevestiging nodig, liefde wordt nooit opgelegd, het wordt gewoon aangeboden aan wie het wil ontvangen.

Is Liefde niet een gift die onder elke Kerstboom zou mogen liggen?

Lief, mij zo dierbaar mede-mens, ik wens je een gezegende Kerst met geliefden wel of niet direct om je heen. In je hart zijn we allen verbonden. OPEN je hart en maak je klaar voor een zeer onthullend, bevrijdend 2022.


~ Jacqueline

Laat hieronder een reactie voor me achter

2 Reacties

 1. Lidy

  Met tranen in mijn ogen heb ik deze woorden opnieuw gelezen. Dank je wel voor de herinnering, mijn zegeningen vol liefde aan allen gedeeld.
  Dankbaar 🙏💞

  Antwoord
 2. Aleida Bouwman

  Prachtig! Wat hebben we deze positieve, liefdevolle woorden nodig in deze tijd.
  Opdat we niet vergeten…
  Veel liefde en licht gewenst ⭐️❤️

  Antwoord

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *