KIES JE FREQUENTIE, BEWUST.

door | mrt 23, 2022 | Alle berichten | 0 Reacties

In deze tijd waarin Licht en Duister om elkaar heen kronkelen en jouw aandacht vragen c.q. opeisen, is het WEZEN-lijk van belang dat jij je frequentie hooghoudt. Voordat je het weet bevind je je in een down the drainstaat van Zijn. Dat je je hebt laten afleiden c.q. laten verleiden jouw levensenergie af te laten tappen door Duister, hoef ik hier niet meer echt te delen.

Toch doe ik dat. Again and again.
Voor jou.

Dit kunnen aftappen door Duister heeft niet zozeer iets te maken met die buitenwereld ansich, maar meer met het duister wat nog diep weggestopt zit in jou. Jij resoneert mee op de frequentie die Duister op dat moment uitzendt. De buitenwereld spiegelt jou die donkere stukken in jezelf waar jij tot voor kort geen weet van had óf voor koos ze te onderdrukken. In jou.

En dáár zijn ze dan! Ongecensureerd aan jou getoond. Net als de input vanuit de buitenwereld.

Nu kan ik met je delen hoe je je vibratie kunt verhogen om weg te komen uit deze donkere lagen van de 3D wereld. Het zou je even verlichten, hetzij door positieve gedachten, dingen te doen die goed voelen, of iets anders waardoor je deze omhoog getrilde donkerte in jezelf niet hoeft te voelen. Voor even dan.

Als er zich van jou echter nog energieën in lagere frequenties bevinden, blijven ze hoe dan ook invloed uitoefenen op je algehele frequentie die je uitzendt. Word je bewust dat je frequentie in je lichaam bestaat uit alle energieën in je lichaam, inclusief gedachten, overtuigingen, emoties, gedrag en trauma’s. Denk hierbij ook aan je levensthema’s met de bijbehorende levenslessen.

Wens jij je frequentie consequent te verhogen én hoog te houden, dan is het noodzakelijk dat je de lagere energieën in je lichaam die bijdragen aan de algehele frequentie in je lichaam te helen, vergeven en los te (leren) laten. Vijftig procent happy bevat nog steeds vijftig procent zwaarte en houd jou daarmee vast aan deze lagere energieën.

Om jezelf uit de 3D matrix te bevrijden is er geen ontkomen aan het doorspitten van die energieën die jou nu niet meer dienen. behalve vasthouden aan het donker, precies daar waar Duister jou ook wenst vast te houden.

Zie dit gegeven als verhuisdozen die na een scheiding op zolder blijven staan, onaangeroerd. Hoe lang je deze zware energetische last ook letterlijk dagelijks boven je hoofd hebt hangen, op een dag ontkom je er niet aan deze dozen een voor een uit te pakken. Blijkbaar ben je op dat moment bereid al wat oud en pijnlijk was, en waar jij het daglicht nog niet van kon verdragen, aan te kijken. Te doorvoelen wat daar nog aan onverwerkte energieën aan vast zitten. Geheid dat je naast dankbaarheid, verdriet, boosheid en diepe machteloosheid tegenkomt.

Als je de energieën die je “pijnlijk of ongemakkelijk” vindt blijft omzeilen, negeren, ontkennen of veroordelen, mis je het (energetische) vermogen om naar hogere bewustzijnsstaten c.q. hogere frequenties in je lichaam te ascenderen.

Dit doorvoelen, helen en loslaten van oud blijkt het natuurlijke proces van evolutie te zijn. Dit is een gegeven en daar hebben wij geen controle over. Het is aan ons om ons te herinneren hoe dit gegeven van ascenderen werkt. Om ons er aan over te durven geven, ontvankelijk te zijn voor dat wat er zich voor ons ontvouwt en dit te doorvoelen zonder oordeel.

Wees mild voor jezelf en jouw ervaringen die aan het Licht wensen te komen tijdens dit zeer donkere deel van het ascensieproces waarin we ons mondiaal bevinden. Let hierbij op je ego die maar al te graag oordeelt en niet wenst te voelen.

Herinner je eraan dat je aan het evolueren bent en dat alles wat zich aandient een geschenk en een kans is om uit de oude versie van jezelf naar een nieuwe meer aansluitende 5D versie van jezelf te verschuiven.

Laat je verrassen door je nieuwe versie!

En vergeet niet, hoe pijnlijk én angstig alles buiten en binnen in jou oogt, dat wij op een menselijke reis in de tijd zijn. Vanaf een afstand bekeken een prachtig Aards spel waarin wij de hoofdrol spelen en ons mogen herinneren hoe dit spel ook alweer te spelen én het allemaal niet zo serieus te nemen.
Vind jouw parels! Ook dat is onderdeel van “The Great Awakening”.

Een ding is zeker, deze donkere en duistere stukken maken je zeker wakker!

En wat die buitenwereld betreft: Herinner jezelf dat wat je in materie ziet ‘verlaat’ is ten opzichte van het energetische proces wat hier reeds járen vooraf is gegaan. Met andere woorden; dat wat jij nu nog te zien krijgt, hoe Duister en angstaanjagend dan ook, is het laatste wat zich nog dient te tonen alvorens we Nieuw in de materie te zien krijgen. Deze 5D wereld is er al lang in energie, deze ontvouwt zich als vanzelf zodra Oud is gezien en opgeruimd. Aan jou de eer jouw deel in het geHEEL aan te gaan.

Dit Weten, hoe creatie werkt, maakt dat je eruit blijft, er naar kijkt en je verwondert hoe dit proces van ontwaken verloopt. In jou en daarmee buiten jou. Wat je ook door Duister aangereikt krijgt, weet dat op energetisch niveau we mondiaal al veel verder zijn. Het komt goed.

Het ís goed.

Merk je bij jezelf of bij geliefden om je heen dat je in de angst wordt getrokken en je niet weet hoe hier uit te komen? Wil je zicht krijgen op jouw levensthema’s en bijbehorende levenslessen die jou nog vasthouden aan donker?

Voel je welkom. Met liefde kijk ik (gratis)met je mee.

~ Jacqueline

Laat hieronder een reactie voor me achter

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *