LAATSTE DAG VAN 2022.

door | dec 28, 2022 | Alle berichten | 0 Reacties

Vandaag, 31 december is de laatste dag van een wel zeer bewogen jaar. Ik deelde niet voor niets begin van dit jaar de nieuwsbrief “2022, het jaar van de chaos'” waaruit ik hieronder een deel citeer:

In 2022 gaat de rommel lade niet alleen open, de inhoud van de lade wordt omgekeerd.

Alles komt op tafel te liggen en gaat in eerste instantie voor chaos zorgen. Vanuit die chaos kan de mens gaan zien wat er daadwerkelijk ís. Juist ook die dingen die eigenlijk niet gezien mochten worden. Zo kan er stap voor stap opgeruimd gaan worden. Sommige dingen kunnen na een lichte schoonmaakbeurt mee naar de Nieuwe Aarde, andere dingen blijven achter. Er zal veel achtergelaten gaan worden. 2022 wordt dan ook een jaar van ogenschijnlijk verlies. Verlies van dierbaren in hun fysieke vorm, maar ook van verlies van de 3D wereld zoals je die kende. Dit kan zeer confronterend zijn.

Lief mens, geef jezelf de tijd en ruimte om te VERGEVEN en los te leren laten. Het is oké. Geef jezelf de ruimte om te ontdekken wat verlies voor jou betekent.

Het mooie is dat 2022 ook het jaar zal zijn dat steeds meer mensen hun Kracht terugvinden.

Als er iets is wat we dit afgelopen jaar mondiaal hebben mogen (door)zien, dan is dat wel dat we dienen te stoppen die buitenwereld te laten bepalen wat goed voor ons is, denkende dat ‘daar’ Waarheid en oplossingen vandaar gaan komen.

Niets is méér een illusie dan deze aangeleerde afhankelijkheid aan derden!
Allen bevinden zich buiten jou! Kun je doorzien dat, door je aandacht en verwachtingen dáár te leggen, jij met jouw levensenergie die buitenwereld blijft voeden en daarmee deze buitenwereld ‘overlevingsruimte’ geeft. Je houdt daarmee zelf datgene in stand wat jij níet meer wenst.

NOTE.
Wat niet wil zeggen dat je je niet bewust dient te zijn van die buitenwereld en al wat zich daar afspeelt. Het is aan jou te leren jezelf energetisch los te koppelen van al wat dáár afspeelt, zonder dat jij energetisch leegloopt. Een observerende rol aan leren nemen, er naar kijken. Net als in een bioscoop, je kijkt ernaar en bent er geen onderdeel (meer) van.


Oefenen baart kunst.

Oefen dit vermogen door je aandachtsveld in je dagelijkse leven op jezelf gericht te houden en met je naar binnen gekeerde ogen die buitenwereld aan te kijken. Je blijft in verbinding met jezelf, je lichaam, je ademhaling, jeZelf.

Praktisch ziet dit er als volgt uit: sluit je ogen, voel je lichaam, je ademhaling, je hartslag, aard jezelf ff goed, sta in je eigen centrum. Houd je blijkveld naar binnengericht en open dan rustig je ogen. Wellicht kijk je eerst nog even naar de grond om te wennen om op deze manier aanwezig te zijn. Kijk dan langzaam weer naar voren en om je heen, de wereld in. Kijk, zonder dat je je aandacht van jezelf afhaalt. Oefen dit elke seconde van de dag dát je hier aan denkt. Je zult gaan ervaren dat die buitenwereld er van alles aan zal doen je weer ín hun film te trekken, om zo jouw levensenergie op te kunnen slokken.
Dit vermogen, eruit blijven en er naar kijken, is een Meester-oefening. Gun jezelf dan ook de tijd én de nodige ervaringen om dit vermogen je eigen te maken.

Met de nodige oefening én vastberadenheid zie je jezelf op een gegeven moment geheid terug in een situatie waarin je uit die ‘buitenwereld film’ kunt blijven. Je hebt geleerd er naar te kijken, zónder dat het jou raakt, je uit je lood trekt of triggert. Ik kan je zeggen, dit vermogen toe te kunnen passen in je leven, is zó bevrijdend!

Dit is één van de manieren waarin je jezelf traint soeverein te zijn en blijven in een wereld die steeds minder aansluit bij wie jij wenst te zijn. Leer jezelf in verbinding met jezelf te blijven in welke situatie dan ook, lieverd. Is dát niet waar we allen, anno eind 2022, 100% voor worden uitgenodigd; soeverein Zijn, zélf sturend, zelf Wetend, zelf creërend en géén speelbal meer te zijn van die buitenwereld?

Het wordt in mijn beleving de hoogste tijd dat we gaan staan voor ónze waarheid, ons soeverein ZIJN.
Niemand weet wat goed voor jou is, behalve jijzelf. Hoe bevrijdend is dat!

Lief mens, mocht je op deze laatste dag van het jaar nog iets hebben wat je achter je wenst te laten, maak daar vandaag dan de tijd voor vrij. Maak gebruik van de energie van deze laatste dag van 2022.

Deze tijd van het jaar is niet alleen een goede tijd om je te ontdoen van dat wat oud is en losgelaten wenst te worden. De energie van eind december – midden januari is een prachtige tijd om het Nieuwe, dat wat jij wenst te zien in je leven, energie te geven. Neem dan ook bewust de aankomende weken de tijd om je af te stemmen en de vraag te stellen: “wat wens ik voor mezelf (én de wereld) in dit nieuwe jaar te manifesteren?”

DANKJEWEL!
Ik spreek hier, in mijn laatste nieuwsbrief van 2022, mijn dankbaarheid uit dat ik ook dit afgelopen jaar je heb mogen inspireren het beste van jeZelf naar boven te halen. DANK voor je vertrouwen, lief mede-mens!
Ik voel me een gezegend mens!

Rest mij je een mooie jaarwisseling te wensen! In de eerst volgende nieuwsbrief verwelkom ik 2023!


~ Jacqueline

Laat hieronder een reactie voor me achter

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *