LAATSTE WEEK OM JE AAN TE MELDEN!

door | jun 29, 2022 | Alle berichten | 0 Reacties

Volgende week zaterdag 9 juli is het dan zo ver: de boekpresentatie van mijn tweede boek!

Al zeg ik het zelf, het gaat een super dag worden! Ik zal niet alleen de nodige sluiers liften van wat je kunt verwachten in dit boek. Je zult getuige zijn van de overhandiging van het eerste boek aan een wel heel bijzonder persoon. En dat niet alleen, na de pauze zal ik nog meer verrassingen met je delen. En óf dat verrassingen zijn!

Lief mens, je kunt het je eigenlijk niet permitteren er níet bij aanwezig te zijn!

Wens je jezelf én de relaties in jouw leven deze eenmalige ervaring, nodig ze uit en MELD JE AAN.

Ik kijk er naar uit je te verwelkomen!

~ Jacqueline

Laat hieronder een reactie voor me achter

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *