LUISTER NAAR JE HART.

door | jun 29, 2021 | Alle berichten | 0 Reacties

De chaos op aarde lijkt toe te nemen. Mensen voelen zich onveilig. Het is moeilijk voor velen jezelf of iemand anders te vertrouwen. Het voelt alsof je op een eiland bent omringd door haaien en anderen die je kwaad willen doen.

Velen ontkennen dit gevoel en dat is niet zo vreemd. Eeuwenlang zijn wij getraind om te volharden, te accepteren en verantwoordelijk te zijn voor onze eigen pijn en angsten. Deze stopten we maar liever weg. Tegelijkertijd diende je voor ieder ander te zorgen. Het is dan ook niet zo vreemd dat je deze dagen geconfronteerd wordt met verborgen emoties die je wellicht eeuwenlang niet hebt erkend. Dit geldt ook voor je eigen angst én van anderen die niet kunnen begrijpen wat er momenteel met hen of de aarde gebeurt.

Je bent waarschijnlijk uitgeput, voelt je onzeker en zelfs angstig. Je doorziet de diepere boodschap aan jou niet, alles lijkt wazig en niet in orde, het voelt emotioneel, beladen. Al deze gevoelens krijg je daarbovenop ook nog eens gespiegeld in die buitenwereld. Heftige tijden dus.
Weet dat je wordt uitgenodigd naar binnen te gaan. Te kijken hoe jij met jezelf bent omgegaan tot nu toe in je leven. Waar sta jij in het rijtje, zet je iedereen voor jezelf?

Dit, zorgen voor de ander, buiten jou is een oud bewezen zeer effectief programma om je dáár, buiten jezelf vast te houden. Dit programma heeft langzamerhand zijn houdbaarheidsdatum overschreden. Het tij dient gekeerd te worden en daar waar verandering plaatsvindt is er een tijd chaos. En dat is OK. Dat is onderdeel van dit loslaat proces van oude programma’s.

Oude programma’s, of anders gezegd de Oude (3D) Wereld, gebaseerd op angst wordt NU losgelaten. Daarmee komt er veel oud zeer naar boven. Voor jou om op te ruimen. En ja, er is veel op te ruimen ín jou, maar zeer zeker ook op Moeder Aarde. Zo binnen, zo buiten.

Een transformatieproces geeft nu eenmaal een tijd lang chaos.

Eenmaal afgebroken vormen de brokstukken de fundering voor een geheel Nieuwe (5D) Wereld. Een wereld van Liefde, Vrijheid, Vertrouwen en Verbondenheid. En nee, dit is geen fysieke wereld waar je naar toe reist zoals op vakantie. Hiervoor kun je thuisblijven. Bij jezelf. Om dit alles te kunnen ervaren ín jezelf dien je eerst de verbinding met jeZelf te herstellen. En dat gaat niet zolang je naar buiten gericht blijft en een ieder ander belangrijker vindt dan jezelf.

Zelf-Liefde vindt alleen plaats door jezelf te helen, lief te hebben, één te worden met jeZelf. Dat noemen we HEEL ZIJN.

Als er iets is waar we mondiaal voor worden uitgenodigd, dan is dat wel het leren volgen van je innerlijke stem, je hart. Niet de leringen van je gemeenschap, de politiek, gezaghebbende, familie, vrienden en anderen buiten jezelf, maar juist naar je eigen innerlijke stem. Dat is ansich al een hele opgave daar we niet meer weten naar welke stem we in onszelf dienen te luisteren. Het ego, de praatjesmaker, de propagandastem wenst namelijk graag een duid in het zakje te doen. Het is dan ook Wezenlijk belangrijk het onderscheidt hierin te leren kennen.

Mocht je hier nog niet in geschoold zijn, mijn boek “Volg je hart, HET KLOPT! De angst voorbij “begeleid je op dit pad terug naar je hart. Je eigen innerlijke stem wordt zichtbaar. Pas dán ben je in staat op de voor jou enige juiste manier te navigeren binnen de steeds meer toenemende chaos die zich in en om ons heen afspeelt mondiaal.

Op dat moment neem je beslissingen op basis van je innerlijke stem, gevoel, hart of welk ander “label” je ook wilt aanbrengen om aan te geven dat je beslissingen van jou zijn in plaats van die van anderen.

Deze Nieuwe Wereld die steeds meer zichtbaar gaat worden gaat over onafhankelijk denken en handelen. Als gevolg hiervan zullen de gemeenschappen die zich vormen, vanuit het hart worden gedreven vanuit vrijheid, verbondenheid, Liefde en delen vanuit overvloed in plaats van uit angst, verdeeldheid, moeten en tekorten.

In 3D verklaart een leider de oorlog, en de burgers van dat land moeten vechten, ook al zouden ze zonder die angst en oorlog nooit overwegen een ander kwaad te doen. Ze treden massaal op voor een “maatschappelijk moeten” in plaats van een innerlijke roeping. Hoe meer je naar je hart luistert, hoe kleiner de kans dat je vrienden, gemeenschap, land, familie of leiders voor jezelf plaatst. Des te mooier wordt de wereld. Een van Liefde en Vrijheid.

Luister. Je hart spreekt.

~ Jacqueline

Laat hieronder een reactie voor me achter

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *