MINDCONTROLE BELICHT.

door | nov 23, 2021 | Alle berichten | 4 reacties

Wat een tijd om in te Leven!
Hoe eenieder deze tijd van The Great Awakening ervaart is nogal persoonlijk. Ieder heeft namelijk zijn eigen levensthema’s met bijbehorende levenslessen te leren. Er zijn er die deze thema’s en lessen reeds (voor een groot deel) hebben afgevinkt, daar waar anderen ze juist hebben laten liggen. De verschillen qua bewust Zijn van de mens zijn zichtbaarder dan ooit tevoren. Deze verschillen in wakker Zijn waren er altijd al, het was tot voor kort minder zichtbaar, er zat als ware een soort sluier overheen.

Nu de frequentie van de aarde zich dagelijks verhoogd, trilt ze als ware al het duistere wat nog onaangeroerd in je zit omhoog. Daar zijn dan jouw thema’s met bijbehorende lessen, opeens aan de oppervlakte! Wat je ook nu nog wenst te doen om ze te onderdrukken of te negeren, ze blijven omhoogkomen. Geen ontkomen aan het doorleven van je eigen opgelegde levenslessen.

Mindcontrole via mindprogramma’s.

Hebben we als mens niet de neiging onze boosheid, angst, verdriet en diepe onmacht af te reageren op de buitenwereld die ons triggert? Als die buitenwereld nu maar weer ‘normaal’ doet, dán komt het met jou ook weer goed, toch? Niets is minder waar!

Wat hier zichtbaar wordt is de aan die buitenwereld overgeleverde slachtofferstaat van Zijn.
Alsof wij slachtoffers zijn!
Deze staat van Zijn is onderdeel van een mind programma, een programma waar we allen mee zijn geïnfecteerd. Hoe meer je in dit programma vastzit, des te verder je af staat van jeZelf. Je gelooft wat er allemaal wordt ‘verkocht’ aan onzuiverheden door die buitenwereld. Dit soort mind programma’s zijn er om je klein, afhankelijk en in onmacht vast te houden. Zo ben je makkelijk te beïnvloeden, door die buitenwereld. Dit gegeven wordt al eeuwen ingezet, echter komt nu aan de oppervlakte.

In deze tijd van het Grote Ontwaken worden dagelijks steeds meer mensen wakker voor dit gegeven. Het is niet voor niets dat Duister ons zo heftig wenst vast te houden, ín dit programma. Niets wordt momenteel nog door hun gesugarcoated. Dubieuze machtspelletjes via controle en het opwekken van angst, mainstream media manipulaties en de op geldbeluste ‘entiteiten’ die ons in hun programma’s wensen vast te houden, spelen nu hun eeuwenoud gespeelde duistere spel vol in het Licht. Alles is zichtbaar aan het worden. En niet voor niets.

Duister houdt zichzelf in stand door energie op te wekken via frictie.

Ben je je bewust dat Duister zichzelf in stand houdt door het inzetten van tegenpolen?
Door wrijving, botsen, tegen elkaar opzetten komt energie vrij. Energie waarmee Duister zich in stand houdt. Denk hierbij aan tweestrijd in de vorm van geweld en oorlogen; mensen tegen elkaar opzetten. Recentere voorbeelden hierin zijn: black life matters, sinterklaas en zwarte piet, gevaccineerd of niet, Q-R-code of niet, 2G of niet, vredesdemonstraties versus Romeo’s die opstand creëren, en ga zo nog maar even door.

Denk ook eens aan het mondiale regeringssysteem zoals wij dit nu nog zien in de wereld. Alle partijen houden door de verschillen zichzelf in stand. Alle verhitte discussies wekken zeer veel energie op. Waar weinigen zich bewust van zijn is dat beide polen onderdeel zijn van Duister.
Lees dit nog maar een keer.

Ik kan me de diep geuite frustratie en boosheid van mijn stiefvader nog goed voor de geest halen. Hij was het zo niet eens met de gevoerde politiek. Nu, vele decennia verder is hierin níets veranderd. Hoe zou dit komen denk je? Mocht je het idee hebben dat het huidige mondiale politieke systeem ons gaat redden uit deze 3D matrix, think again. Ook dit is onderdeel van dit zeer duistere systeem.

Wat maakt dat Duister gebruik maakt van het opzetten tegen elkaar?

Duister heeft van zichzelf geen levensenergie, is losgekoppeld van Bronenergie. Je kunt Duister vergelijken met een parasiet, deze overleeft op de energie van een gastheer. Die gastheer, dat ben jij! Jij bent degene die wél verbonden is met Bronenergie.

Naast dat je je momenteel wellicht leeggezogen, uitgewoond, opgebrand en leeg voelt in deze tijden, is het je wellicht opgevallen hoezeer we door Duister ‘onder druk worden gezet’ alsof je in een cooker pressure zit. Jij levert namelijk met jouw angst en de doemscenario mindprogramma’s die zo in jou worden geactiveerd zeer veel energie op, waar deze zeer duistere entiteiten op overleven. Ja, ik weet het, het klinkt zo off world, maar we worden daadwerkelijk massaal geparasiteerd.
Over een waar virus gesproken!

Dit gegeven, jouw levensenergie aftappen voor eigen behoudt, daartoe is Duister echter tot een bepaalde frequentiehoogte toe in staat. Dit is de 3D matrixfrequentie. De frequentie waar macht, controle, angst en verdeeldheid heerst. Dit is de staat van Zijn van vele mensen op de aarde.

Nu Moeder Aarde haar trillingsfrequentie zeer sterk aan het verhogen is, trillen wij allen die op haar leven met haar mee. We schudden als ware al het Oude los wat ons vast wenst te houden in deze zeer lage frequentiestaat van Zijn. Niet alleen Duister wordt zo zichtbaar, ook onze eigen demonen ver weggestopt komen naar bovendrijven. We ontkomen er niet aan deze demonen aan te kijken. We kunnen op een gegeven moment, door de toenemende druk van buitenaf, niet meer anders dan wakker worden voor dat waar we onze ogen eerder voor konden blijven sluiten.

Onvermijdelijk komt het punt waarop je wakker wordt, niet meer gelooft wat er door Duister allemaal aan mindcontrole naar buiten wordt gebracht. Het mooie van bewust worden is dat naarmate jij steeds meer wakker wordt, je frequentie omhooggaat. Jij wordt als ware steeds lichter. En daar duister niet tegen Licht kan, haken ze letterlijk af en laten ze je los. Ze kunnen je gewoonweg niet meer vasthouden. Je stijgt naar hogere regionen. Van 3D naar 5D.
Realiseer je dat Licht is wat Duister het meeste beangstigd, vandaar hun propaganda in het donker.

Hoe verlos je jezelf uit deze mind programmering?

Door bewust te worden, door je te realiseren dát je vastzit. Daar draagt Duister zijn steentje dan ook aan bij. Voelen we ons niet massaal vastgezet in een soort dwangbuis? Hoe meer druk er op ons vrijheidsgevoel en welbevinden uitgeoefend wordt, des te liever we ons hier uit wensen te bewegen.
Wat deze mind programmering doet, is ervoor zorgen dat je eigen verbindingen met jeZelf, je intuïtie wordt verbroken. Je bent op deze manier niet meer in staat te voelen wat zuiver is en wat niet.

In deze tijd waarin ons vele onzuiverheden worden ‘verkocht’ is er maar één persoon waar jij naar zou moeten luisteren, en dat ben jeZelf. Niet je partner, je ouders, docenten, regeringen, ja zelfs ik niet.
Doe je eigen onderzoek, buiten de geijkte geprogrammeerde paden. Licht heeft reeds zoveel wegen, buiten de geijkte mainstream media paden gevonden om Waarheid naar buiten te brengen.

De enige die jouw waarheid in pacht heeft, is je Hogere Zelf, je Ziel. Dit is dat deel van jou die zich niet in deze 3D matrix bevindt. Dit deel van jou heeft een zuiver overzicht en Weet wat voor jou goed is en wat niet. De manier waarop je Hogere Zelf met je praat is via je hart, daar bevindt zich je intuïtie, je Weten. En blijkt deze verbinding nu door deze mind programmering te zijn geblokkeerd.

De enige manier om hieruit te stappen is wakker worden. Je bewust te worden hóezeer je door Duister bent geprogrammeerd door de eeuwen heen. Door je hart te openen krijgt je niet alleen contact met je Hogere Zelf, al je pijnen en oude wonden die je zo goed voor jezelf had verstopt, komen ook aan het Licht.

Het is jouw taak deze pijnen te helen. Door je emoties aan te kijken en te doorvoelen, te focussen en Oud te vergeven. Zo laat je Oud steeds meer los en stijgt jouw frequentie met elke loslating. Dit innerlijk te doorlopen bewustwordingsproces gaat door totdat je opgeschoond bent, je frequentie zo hoog is dat er geen Duister meer in jou zit en Duister buiten je als vanzelf verdwijnt.

Waarheid doet nu eenmaal het Licht aan in de hoofden van mensen.Het opent harten en wordt altijd bewust of onbewust gevoeld. Ware woorden zijn als zoete klanken die diepe wonden helen. Waarheid verbindt. Waarheid en Licht gaan hand in hand. Daar waar Licht aangaat openbaart zich Waarheid.

Wat de wereld nu nodig heeft zijn mensen die wakker zijn. Mensen die hun levensenergie niet meer weggeven aan Oud. Mensen die zich bewust zijn dat zij soeverein zijn, vrij zijn. Mensen die niet bang zijn voor de gevestigde orde van Oud. Mensen die begrijpen dat wij de creatoren van ons eigen leven zijn. Mensen die hun levensenergie voor zichzelf behouden en daarmee Nieuw creëren. Mensen die verbonden zijn met hun hart. Mensen die zuiver zijn. Mensen zoals jij en ik. Liefdevolle mensen.

Lief mens, laten we ons focussen op Nieuw, waarbij Nieuwe staat voor Licht, Liefde, harmonie en verbinding. De Nieuwe Aarde is er reeds. Het is aan ons haar zo vorm te geven dat we het met een geheeld hart uiteindelijk kunnen overdragen aan onze kinderen.

Binnenkort, heel binnenkort zal het Licht voor eenieder zichtbaar worden. Ik kan de dag niet afwachten!

~ JacquelineLaat hieronder een reactie voor me achter

4 Reacties

 1. A. Bos

  Prachtig helder verwoord en zo bemoedigend. dank je wel.

  Antwoord
  • Jacqueline Lammerts

   FIJN dat deze boodschap je bemoedigd en Licht brengt.
   Het komt goed, lieverd.
   Tijd zal het ons leren.
   En tot die tijd rustig doorademen.

   Antwoord
 2. Gésiena

  Raak, mooi, zuiver, helder: LIEFDE!
  Dank, oprecht vanuit het hart.

  Antwoord
  • Jacqueline

   FIJN Gésiena.
   Dankjewel.

   Liefde overwint uiteindelijk, altijd.

   Antwoord

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *