VASTZITTEN IN EEN LIEFDELOZE RELATIE.

door | mei 5, 2023 | Alle berichten | 2 reacties

(is niet sexe gebonden!)

Als er iets is wat momenteel aan het Licht komt dan is dat wel de narcistische liefdesrelatie. NU is dan ook de tijd om jezelf (en je kinderen) voor eens en voor altijd te bevrijden van deze desastreuze banden.

Dat dat niet zomaar gaat, dat heb je allang zelf ondervonden, toch?

Het houdt niet op. Niet vanzelf.

Jij wordt uitgenodigd te gaan staan voor jouw waarheid!
Ook dat gaat niet zomaar, hè? Zeker niet in deze vorm van relatie.

Speciaal voor deze relatievorm heb ik een Podcast ingesproken.
Nu is er héél veel te delen over dit onderwerp. Voor vandaag houd ik het bij het helder maken wat toch maakt dat jij een narcistische liefdesrelatie hebt aangetrokken, wat maakt dat je er maar niet van los kan komen én waar word jij voor uitgenodigd door deze relatie.

NOTE.
Ik kan me voorstellen dat de input in deze Podcast de nodige vragen bij je opwekt. Heel begrijpelijk. Voel je dan ook vrij om contact met me op te nemen. Je dient dit loslaat proces wel zelf te doen, lieverd. Niet alleen. Met Liefde beantwoord ik je vragen.

Ik wens je de nodige inspiratie toe!

PODCAST Narcisme in de liefdesrelatie.

PS.
Mocht jij iemand kennen die baadt zal hebben bij deze input, wil je deze input dan met hun delen?
Dankjewel!

~ Jacqueline

Laat hieronder een reactie voor me achter

2 Reacties

 1. Karin

  Hoi Jacqueline, heel mooie podcast, veel herkenning en bruikbare tools om met de zaklamp verder te zoeken in de donkere kelder om oude wonden te helen. —> Maar bij 23.00 min begint u aan het stukje: “dan gaan ze via jou jouw kinderen bespelen. Omdat jouw kinderen in jouw hart zitten”. Hoe kun je dit stukje oplossen? Hoe krijg je dit ontzettend verdrietige en pijnlijke stuk ontbonden? Dat de kinderen zien wat er gebeurt. Dat ik de kinderen tijdig wakker krijg, dat zij niet dit meegezogen worden in dit manipulatieve spel en vreselijke trauma’s oplopen. En dat mijn moederhart ook nog mag meegenieten met alle stappen die de kinderen nog gaan maken in hun leven. En dat ik kan stoppen dat ik zwart wordt gemaakt. Alvast heel erg bedankt voor u reactie. U mag als reactie ook vertellen: lees het boek “relaties”, of juist het boek “volg je hart”, daarin beschrijf ik dit precies. Of kom naar een lezing, talk of event (graag in Limburg). Heeel, heeel erg bedankt. Want dit stukje wil ik ooo zo graag oplossen. Want dit is te zot en te pijnlijk! Heel veel liefs XKarinX

  Antwoord
  • Jacqueline Lammerts

   Hi Karin, dankjewel voor je uitgebreide bericht.
   Met alle liefde wens ik je hierin inzicht te geven.
   Momenteel ben ik overladen met aanvragen en wensen mensen veel input. Heel begrijpelijk.

   Ik ben bezig een mogelijk (Event) aan het creëren, waarbij zoveel mogelijk mensen geïnspireerd kunnen worden én vragen beantwoord krijgen.

   Binnenkort kom ik met een mail (voor die mensen die zich aangemeld hebben voor de wachtlijst) met deze mogelijkheid.
   Een gelegenheid waarbij jij jouw vragen kunt delen, vragen waar velen mee rondlopen.

   Ik ben zo vrij je op de wachtlijst te zetten, zodat je de input binnenkort ontvangt.
   Dit Event zal in januari (op een zaterdag) plaats gaan vinden.
   Houd je agenda dan ook even vrij.

   Je zult er wel een eindje voor moeten rijden…CS is dichtbij.
   Ook dat lost zich vanzelf op door er een mooie dag/weekend van te maken.

   Voor nu wens ik je alle wijsheid toe.

   Antwoord

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *