VASTZITTEN IN EEN LIEFDELOZE RELATIE.

door | mei 5, 2023 | Alle berichten | 0 Reacties

(is niet sexe gebonden!)

Als er iets is wat momenteel aan het Licht komt dan is dat wel de narcistische liefdesrelatie. NU is dan ook de tijd om jezelf (en je kinderen) voor eens en voor altijd te bevrijden van deze desastreuze banden.

Dat dat niet zomaar gaat, dat heb je allang zelf ondervonden, toch?

Het houdt niet op. Niet vanzelf.

Jij wordt uitgenodigd te gaan staan voor jouw waarheid!
Ook dat gaat niet zomaar, hè? Zeker niet in deze vorm van relatie.

Speciaal voor deze relatievorm heb ik een Podcast ingesproken.
Nu is er héél veel te delen over dit onderwerp. Voor vandaag houd ik het bij het helder maken wat toch maakt dat jij een narcistische liefdesrelatie hebt aangetrokken, wat maakt dat je er maar niet van los kan komen én waar word jij voor uitgenodigd door deze relatie.

NOTE.
Ik kan me voorstellen dat de input in deze Podcast de nodige vragen bij je opwekt. Heel begrijpelijk. Voel je dan ook vrij om contact met me op te nemen. Je dient dit loslaat proces wel zelf te doen, lieverd. Niet alleen. Met Liefde beantwoord ik je vragen.

Ik wens je de nodige inspiratie toe!

PODCAST Narcisme in de liefdesrelatie.

PS.
Mocht jij iemand kennen die baadt zal hebben bij deze input, wil je deze input dan met hun delen?
Dankjewel!

~ Jacqueline

Laat hieronder een reactie voor me achter

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *