NEXT LEVEL

door | aug 31, 2023 | Alle berichten | 10 reacties

Iedereen groeit en krijgt steeds meer helderheid en zichtbaarheid in wat ze hier nu eigenlijk te doen hebben. Eerst voor jezelf en daarna delend met de buitenwereld. Dit is nu eenmaal onderdeel van Bewust-worden. Van binnen naar buiten.

Geduld is een schone zaak.
Afgelopen zondag was voor mij zo’n dag waarin langgekoesterde wensen, verlangens en visie samenkwamen. Deze dag was ik uitgenodigd om bij Tim Douwsma van UNIVIBES op de bank te komen zitten in zijn ‘Talkshow” VIBETALK. Dit naar aanleiding van het versturen van een mail met mijn podcast ‘Narcisme in de Liefdesrelatie’. Hij was op z’n zachts gezegd geïnspireerd geraakt.
Zijn eigen woorden: ‘Wow Jacqueline, deze mail is ongelofelijk, en ik heb je podcast ook meteen beluisterd. Zouden we ergens in dezer dagen kunnen bellen? Met vriendelijke groet, Tim Douwsma’.

In de afgelopen maanden hebben we meerdere uren met elkaar hierover gesproken en kwamen al snel tot de conclusie “wij mogen meer met elkaar doen”. De tijd is NU dat wij allen onze krachten dienen te bundelen en onze kwaliteiten en wijsheden met die buitenwereld gaan delen. Voor het grotere geheel. Geen ego, geen blablabla. PUUR. Met een open hart, verbonden.

Verbinden is dan ook waar we voor worden uitgenodigd.
Eerst met onszelf en daarna met anderen. Het bijzondere voor mezelf was dat ik in de ochtend van deze shootingdag een beeld te zien kreeg waarin mij ‘letterlijk’ een thema en hierin nu een cirkel rond werd. De locatie van VIBETALK in Friesland was voor een aantal jaren mijn woonplaats waar ik als eind schoolgaande kind en begin puber heb gewoond. Als brugpieper ben ik een drie kwart jaar op de toenmalige ‘Middenschool’ gepest. Hiermee werd een thema van mij diep getriggerd en zichtbaar; afwijzing, niet in een groep horen, buitengesloten en mijn Licht diende gedempt te worden. Het liefst voorgoed. En zo kreeg ik op mijn pad steeds meer bouwstenen aangereikt waarlangs ik mezelf mocht opbouwen om uiteindelijk uit te groeien tot de ware potentie die er, zeker toen nog, in mij verborgen lag.

Blijkt mijn Licht niet te dimmen!
Dit thema heeft mij in mijn leven d.m.v. een diversiteit aan levenslessen in de loop der jaren geslepen tot de vrouw dit ik nu ben. Ik ervaar deze pijn van afwijzing en buitensluiten niet meer. Ik ben losgekomen van ‘wat de buitenwereld van mij vindt’ en durf mijn waarheid open en in alle zuiverheid verbonden met mijn hart te delen. In serves to ALL. Voor diegenen die hier open voor staan, bereid zijn naar zichzelf te kijken, dankbaar zijn voor al wat aangereikt wordt en eruit destilleren wat zij nét ff nodig hebben op hun pad. Gericht op hún groei.

Ik liep die zondagmorgen mijn lange trap in huis af om richting mijn oude woonplaats te rijden en kreeg het beeld door dat ‘de cirkel zich vandaag sluit’. Terug op de bodem waar dit thema zich voor het eerst had geopenbaard, was doorleefd, klaar. Geheeld. Geïntegreerd en was ik zéker aan uitgegroeid. Ik voelde zo mijn Koninginnenstatus. Mijn werking, mijn doorleefde bestaan heeft wel degelijk een belangrijke rol binnen het geheel. Kippenvel over mijn lichaam. Het klopt!

Eenmaal bij de afslag van de snelweg naar mijn voormalige woonplaats aangekomen verscheen een grote glimlach op mijn gezicht. Die is er de rest van de dag niet meer afgegaan.

Magisch!
Het was een magisch samen-zijn waarbij er veel gedeeld is en er zeker nog veel meer gedeeld gaat worden. Na ons gesprek, wat de maximale tijd voor hun Podcast van anderhalf uur had bereikt, hebben we nog nagepraat en gedeeld. Tim kreeg ondertussen steeds berichtjes binnen. Hij deelde dat andere, niet aanwezige vrijwilligers van UNIVIBES, reageerden op ons gesprek. Bleken zij live meegekeken te hebben…. Huuuu, ik had hier geen idee hiervan. Prachtige reacties, en dat van een aantal mensen. Benieuwd wat deze input bij de ‘aanhangers’ van UNIVIBES teweeg gaat brengen.

Teachings
Naast VIBETALK hangen er nog meer takken onder de paraplu van UNIVIBES. Een daarvan is de Academy. Ook hierin voorziet Tim een actieve rol voor mij. Mijn innerlijke Teacher krijgt een grotere podium. Ogenschijnlijk moeiteloos. Ik Weet welk pad ik hiervoor heb mogen bewandelen. In dezelfde woonplaats waarin ik mijn Licht ‘onderuit liet halen, krijg ik nu mijn ‘verdiende’ plek weer terug. In het Licht.
Kippenvel. Eindelijk is dit thema voor mij rond. Ik kijk uit naar wat deze verbinding verder brengt, voor het geheel.

Uitzending
INIVIBES heeft voor dit tweede seizoen al meerder VIBETALKS opgenomen die eerst zullen worden uitgezonden. Tim gaf aan dat ons gesprek rondom RELATIES ergens in oktober zal worden uitgezonden.
Nog ff geduld dus.

Tot die tijd ben ik lekker bezig met het verder uitwerken van de Teachings én een meerdaagse ‘ALLES IS LIEFDE!’. Ook deze komen.


~ Jacqueline

Laat hieronder een reactie voor me achter

10 Reacties

 1. Susan

  Wow Jacqueline…wat mooi dat je dit mee hebt mogen maken…niet alleen bij Tim maar dat je terug bent gegaan waar t ellende ooit begonnen was.. en je licht gedimd werd…bang om onderuit gehaald te worden! Dit is altijd een thema van mij geweest…zo herkenbaar!!
  Ik verheug me om jouw in de uitzending te zien! Tim geeft inspirerende mensen de ruimte om te vertellen… hij groeit hierdoor enorm! Succes verder met je nieuwe onderneming! Onze kwetsbaarheid tonen is onze super power!!!! Liefs, Susan Taylor x

  Antwoord
  • Jacqueline Lammerts

   Hi Susan, dankjewel voor het doorzien van mijn proces hierin, dat het je inspireert en je het herkent.
   En ja, ik verheug me er ook op. kan ik het zelf ook zien. 🙂

   Kwetsbaarheid is zéker kracht.

   Tim is een schat en zeer zeker aan het uitgroeien tot de waanzinnig krachtige force die hij ís.

   Antwoord
  • Jacqueline Lammerts

   Thanks Mark.

   Antwoord
 2. Aleida

  Prachtig hoe mooi rond de cirkel geworden is! Ben benieuwd naar de uitzending met Tim.

  Antwoord
  • Jacqueline Lammerts

   Ja lieverd, klopt. Heel mooi en hoe ‘perfect’ divine timing.
   I LOVE it!

   Antwoord
   • Ellen van den Wittenboer

    Wauw Jacqueline, wat gaaf en de cirkel is rond! En je zult een fantastische Teacher zijn!

    Antwoord
    • Jacqueline Lammerts

     Dankjewel lieverd!Ja de cirkel is rond. Hoe mooi!

     En dankjewel voor je mooie compliment.
     Ontvangen.

     Antwoord
 3. irma maseland

  Hoe fijn voor je Jacqueline. Ik ga dan zeker kijken.👍
  Groetjes,Irma

  Antwoord
  • Jacqueline Lammerts

   Dankjewel Irma.
   Persoonlijk ben ik niet zozeer blij dat ik ‘in the spotlights kom’…
   Het gaat mij om het verspreiden van een boodschap voor ‘de mensheid’ die gehoord dient te worden.

   Deze keer over relaties.
   Ik wens dat er vele talks volgen, waarin ik zoveel meer aan het Licht mag brengen.

   Alles voor ascensie van Moeder Aarde en ons Humans. 🙂

   Antwoord

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *