NIETS IS WAT HET LIJKT.

door | mrt 3, 2022 | Alle berichten | 0 Reacties

En wég is de aandacht, verlegd naar een zogenaamde oorlog die zijn weerga niet kent. Ogenschijnlijk zijn ook ‘alle restricties’ die ons de afgelopen jaren in hun greep vasthielden weg. Foetsie. En dan te bedenken dat we vorig jaar rond deze tijd er nog midden in zaten. Bijzonder.

Er mensen die ‘afgaan’ bij het lezen van ‘een zogenaamde oorlog’, zich wellicht zelfs uitschrijven voor mijn nieuwsbrief. En dat is OK.
Ieder volgt zijn eigen weg. Ieder ontvang daarbij op zijn eigen laag van bewustzijn informatie. Mainstream Media laat nu eenmaal hele andere beelden zien dan ‘de alternatieve wegen’.

Nu zijn die zogenaamde ‘alternatieve wegen’ reeds vele decennia door Duister onderuitgehaald en weggezet als ‘kwakzalverij’. Niet voor niets. Het leidt zo lekker af van datgene wat niet zichtbaar mag worden, dat wat het Licht niet mag bereiken. Je zou maar wakker worden en de zeer duistere praktijken van Duister gewaarworden.

Ik realiseer me dat ik me hier op een gevoelig terrein bevind. Ego wenst hier maar al te graag zijn zegje over doen. Alsof egoland, 3D frequenties, een helder beeld zou hebben van iets wat véél grootser is dan het ego ons wenst wijst te maken. Ik ga hier niet verder op ín; een goed of fout, overtuig-, verdedig- en verdeel atmosfeer is zo gezet. Allen energetische voeding voor Duister.
Not my cup of tea.

Waar ik heen wens te gaan is naar binnen.

Wat laat die zogenaamde oorlog je over jezelf zien?
Wat triggeren deze ‘oorlogsbeelden’ bij je? Schiet je in angst, maakt het je bang, klein, machteloos? Voel je je slachtoffer en overgeleverd aan…? Of kijk je er bijna met een brede glimlach naar? Niet dat je het toelacht wat zich daar afspeelt. Je bent je echter bewust dat dit alles onderdeel is van een veel grotere schoonmaakactie om Duister te verwijderen van onze prachtige planeet Aarde. De eerste staat van zijn roept angst op. De tweede vertrouwen.

Nu heb ik in de loop der jaren veel gedeeld over angst, ego en hoe Duister voor eigen behoudt deze tools inzet om van jouw levensenergie af te tappen. Hier ga ik dan ook niet verder op in. Lees daarvoor (desnoods nog een keer) mijn boek ‘Volg je hart, HET KLOPT! De angst voorbij”.

Daar waar je nog niet in vertrouwen kunt zijn, bevinden zich de nodige levensthema’s met bijbehorende levenslessen. Deze zitten reeds lange tijd diep weggescholen in jou. Wachtend totdat jij ze aan het Licht brengt; erkent, heelt en loslaat. Het bijzondere is dat hoe meer je dit innerlijke opschoonproces keer op keer doorloopt, hoe meer je in vertrouwen terecht komt.

Je krijgt zelfvertrouwen nu eenmaal niet bij een pakje boter of via het beoefenen van een vechtsport. Dat is en blijft de buitenkant.

Zelf-vertrouwen groeit op één manier en dat is door trouw te worden aan jeZelf. Je hogere Zelf. Dat deel van jou wat zuiver ís, Weet wat zuiver en Waar is. Dat deel wat verbonden is met Bron, daar waar jouw levensenergie vandaan komt. Bron energie blijkt BewustZijn te zijn.

En óf we nu in deze tijd van ‘oorlog’ bewust worden!

Zo makkelijk als ik het hier opschrijf, zo uitdagend het is om dit ook daadwerkelijk te Zijn. Je ontkomt er niet aan langs diepe dalen en ver weggestopte pijnen te komen. Zo ver weggestopt dat je, daar eenmaal aangekomen, bijna het licht niet meer ziet. Je bevindt je op de bodem. Hier voel je je diepste machteloosheid én dien je dit aan te kijken.

Dit deel van het ontwakingsproces noemen we ook wel The Dark Night of the Soul.

Niet echt een plek waar we vrijwillig voor kiezen om heen te gaan, toch? Nu, daar zorgt die buitenwereld in deze tijd van The Great Awakening dan ook voor. Om jou in contact te brengen met als dat duistere ín jou, de oorlog tégen jeZelf. Wie jij in Wezen bent.

Mocht je je dus getriggerd voelen door die huidige buitenwereld, geheid dat je door jeZelf wordt uitgenodigd naar binnen te gaan en af te dalen in je eigen grotten en te gaan doorzien wat daar al die tijd op jou heeft gewacht.

Wellicht is de angst voor hetgeen je daar aantreft heftiger dan het daadwerkelijk aanschouwen van al dat wat zich in het Donker bevindt. We als mensheid ontkomen er niet aan onze eigen ‘shit’ uit het duister op te graven en aan het Licht te brengen. Hoe kun je opstijgen naar hogere dimensies als je zelf nog vastzit aan bakken vol oude shit? Dat gaat gewoon niet, lieverd.

Het zogenaamde gezegde: zo binnen, zo buiten geldt ook voor die zogenaamde oorlog buiten ons die niets anders blijkt te zijn dan het opruimen van zeer Duistere praktijken.

Je hoeft mij niet op mijn blauwe ogen te geloven. Ook ik weet niet alles. Gelukkig maar! Bewuster willen worden en leren zit me in het bloed. Ontdoe jezelf van dat wat onzuiver in jou is en lees jezelf in. Onderricht jezelf. Uiteraard afkomstig via die alternatieve wegen. De tijd zal het ons uiteindelijk laten zien.

NOTE.
Tijdens het schrijven van deze nieuwsbrief, kreeg ik van mijn Hogere Zelf door om een extra Telegramkanaal te openen, waarin de nodige informatie gedeeld kan worden die niet door MSM in het Licht gezet wordt. Ik zal hierop dagelijks informatie zetten. Alleen door onze kennis en wijsheid te delen komen we uit deze zelfgecreëerde 3D illusiewereld. Je bent vrij en meer dan welkom jouw input te delen, met die kanttekening dat dit geen propaganda voor Duister bevat.

Stuur dat wat jij gevonden hebt en je het gevoel hebt dat dit voor meer mensen interessant kan zijn, naar mijn ‘persoonlijke Telegramkanaal. Dit is het kanaal waarop je mijn persoonlijke foto ziet staan.

Wens je graag dagelijkse geïnspireerd te worden?

Telegramkanaal LIVING TRUTH, voor degenen die dagelijkse updates wensen te ontvangen via alternatieve wegen. FF scannen en je bent binnen. Nog geen Telegram? Is net zoiets als Whatsapp. FF aanmelden.
Voel je vrij dierbaren uit te nodigen mede te creëren.
Een ieder met een OPEN mind is welkom!

~ Jacqueline

Laat hieronder een reactie voor me achter

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *