ODE AAN MIJN LICHAAM

door | mei 29, 2023 | Alle berichten | 2 reacties

DE TERUGKEER VAN DE KONINGIN

Het pad van bewustworden, wat een weg te gaan. Nu ben ik op dit pad van bewustworden altijd voor het hoogst haalbare gegaan. Wát dat voor mij betekende werd mij deze afgelopen maand weer eens zó zichtbaar.

NOTE vooraf.
Neem de tijd voor deze Blog. Het is een inspirerend én boeiend verhaal. Je bent er ‘doorheen’ voordat je het weet. 🙂

Zo kom je op dit pad niet alleen je, door jezelf getekende zielcontracten tegen mét de bijbehorende levensthema’s en levenslessen. Je ontmoet op dit pad vele zielen waar jij de nodige thema’s en lessen mee wenst(e) te delen, om ze uiteindelijk in jou en tussen jullie te helen.

De meest confronterende ontmoeting in mijn leven was niet, zoals je wellicht zou denken, met degene waarmee ik het narcistische zeer duistere veld mocht ervaren én helen.

De meest confronterende ontmoeting is die met mezelf.

Na vele lagen en lessen tot nu toe in mijn leven met prachtige zielen te hebben mogen doorlopen, bevond ik me sinds een aantal maanden weer ‘on my own’. Belangrijk én ohhh zo Wezenlijk voor mij en mijn te lopen pad. Weer had ik, in relatie tot een ander, mogen kiezen voor mezelf en dit aardig ongrijpbare ‘hoogst haalbare’. Hoe mooi deze verbinding ook was en nog steeds ís, ik diende verder te gaan. Mijn Hogere Zelf leidde me weer verder… Ik heb geleerd hier op te vertrouwen, wat ook een onderdeel is van dit te doorlopen pad.

NOTE.
Het beëindigen van deze mooie liefdesrelatie heb ik in de eerdere gedeelde Podcast ‘Ga jij voor het hoogst haalbare in je relatie‘ gedeeld.

Ik voelde in de diepte dat ik nog een confrontatie met mezelf diende aan te gaan, alvorens ik ‘dit hoogst haalbare’ in mijn leven zou kunnen verwelkomen. Daarvoor diende ik mezelf eerst (weer) als zodanig te gaan zien.

Een ware Koningin die zichzelf heeft ‘ont-daan’ van de nodige uitstaande zielcontracten, geestelijk volwassen gegroeid én zichzelf volledig omarmt en draagt in deze energie. Pas dan kan zij vanuit deze energie haar ware Heilige Koninginschap ontvangen én ware overvloed die deze hereniging met zichzelf meebrengt. Uit dit doorleefde proces komt uiteindelijk het Heilige Innerlijke Kind naar voren en wordt zichtbaar. Om daar uit te komen dien je eerst je feminiene en masculiene energieën in balans te brengen, alvorens je deze buiten je gespiegeld zult zien in een Heilig Huwelijk, daar waar dit Heilige Innerlijke Kind uit voortkomt. Niet eerder.

Nu heb ik hierin al veel mogen doen. Een ding bleef ik maar ‘uitstellen’: de confrontatie met mijn eigen gecreëerde beelden over mijn lichaam. En boy, ohh boy wat had ik hier een verwrongen plaatjes op geplakt in de loop van dit leven. Veel meer hierover kun je teruglezen in mijn openhartige boek RELATIES.

Ik voelde dat ik niet eerder tot dit Heilige Huwelijk kon uitgroeien zolang ik mezelf op dit fysieke deel, voor een deel nog afwees. Dát is niet Koningin waardig, zeg maar.

Werk aan de winkel dus. Again.

En toen kwam Arnaud!
Arnaud Mooij is niet alleen al meer dan 10 jaar mijn vaste fotograaf, zakelijk én privé. Hij is een zeer dierbare Ziel die ik ook weer in dit leven mocht ont-moeten. Ik ben zo dankbaar voor deze hereniging. Er is dan ook niemand die mij zó in mijn essentie kan vastleggen als Arnaud dat kan.

De heling begon.
Arnaud deelde eind vorige maand zijn werking met me en hoe hij hierin zijn eigen prachtige vorm heeft gecreëerd: De Rimpeling. Hierbij gaf hij een voorbeeld van iemand die een ingrijpende operatie diende te ondergaan en wenste dat er foto’s werden gemaakt van voor en na de operatie. Je voelt vast aan dat dit zoveel meer omvat dan een paar foto’s maken…

Tijdens dit delen, resoneerde alles in mij. JA, het was me helder… Ik diende dit aan te gaan met als thema: ‘Ode aan mijn lichaam’. Met enige weerstand deelde ik dit met Arnaud. Hij was meer dan vereerd dit proces met mij samen aan te gaan. Wat dit proces allemaal met mij heeft gedaan, lees je hieronder.

Mijn lichaam heeft me gedurende mijn innerlijk te doorlopen processen altijd onverstoorbaar bijgestaan. Altijd was zij er voor mij. Geen hartslag sloeg ze over. Zelfs niet in tijden dat hetgeen ik diende te ondergaan tijdens deze processen en welke mijn adem benam, bleef zij aanwezig en ademde zij door, voor mij. Zij droeg mij, onvoorwaardelijk. Kon ik dit ook naar haar toe Zijn?

Hoe ik haar in bepaalde tijden van mijn leven heb behandeld, ook dat kun je lezen in dit boek over RELATIES. Ik voelde dat die kritische blik naar mijn lichaam sinds mijn puberteit nog steeds op de achtergrond aanwezig was. Niet meer zo alles verwoestend als vroeger, maar toch. Ik was er nog niet klaar mee. Die brute stem plaatste steeds verwrongen en vaak geautoshopte plaatjes voor me mind die geheel niet écht waren. Ik geloofde echter mijn spiegelbeeld niet meer en keek naar een mind gevormd beeld, in mijn hoofd. Velen zullen zich hierin herkennen. Ik deel dit doorleefde verhaal dan ook niet voor niets.

Kortom: het werd tijd dat ik het ware beeld naar voren ging brengen.

Alles komt samen, op het juiste moment.
In diezelfde tijd waarin ik dit proces met Arnaud aanging stond een healingssessie gepland, waarbij ik naar een aantal dingen wilde kijken. Deze afspraak was al ruim voordat ik mijn liefdesrelatie beëindigde ingepland. Maanden terug dus.

Mijn Ziel Wist al lang dat ik, eenmaal op de datum van deze healingssessie aangekomen, dat deze ode aan mijn lichaam het thema zou zijn en ik de nodige input en healing hierop mocht ontvangen. Wat er daar allemaal aan het licht kwam is teveel om hier te delen.

Wat ik met je wil delen is het deel waarbij zij in haar reading uitkwam bij Atlantis en de tijdlijn waarin ik Koningin was van Atlantis.
Een ware Koningin/Koning in die tijd waren functies waarbij deze ‘de beschaving’ niet alleen energetisch droegen. Ze zorgden voor het welzijn; fysiek, emotioneel en spiritueel van de beschaving. Een zeer grote verantwoordelijkheid en draagkracht heb je daarvoor nodig. Blijkbaar ben ik Koningin geweest in de tijd dat de aarde in haar Descencie proces geraakte, ca 26.000 jaar geleden.
Kort uitgelegd; we zakten toen van een 5D, hoger bewustzijn en trillingfrequentie naar een veel lagere 3D trilling en bewustzijn. In dit proces bevinden we ons anno 2023 ook weer, alleen gaan we nu qua bewustzijn en trillingfrequentie weer omhoog, van 3D naar 5D en hoger. Ascensie genoemd.

Dit proces van verlaging qua trilling en bewustzijn heb ik als Koningin toentertijd gevoeld. Ik doorzag de ‘cracks’ in deze lagen en wát ik ook deed, hoeveel werk ik ook verrichtte, ik kon dit proces van Moeder Aarde niet tegenhouden. Hoe kon ik zo iets groots tegenhouden?! Het moest gebeuren.

Dit gehele proces was gericht op dat wij als Humans uiteindelijk weer wakker worden en ons herinneren wie wij Humans zijn en zoveel méér wij zijn dan overleven in deze 3D laag waar dualiteit zegeviert. Dit was dan ook een zeer belangrijk onderdeel in de ontwikkeling van ons Humans dát dit descensieproces zich ontvouwde. Ik wist dat als toenmalige Koningin echter niet en voelde me zó verantwoordelijk voor wat er met ‘haar’ beschaving gebeurde tijdens deze trillingsval, dat ik mezelf een boetekleed heb aangetrokken.

‘Vanaf dat moment heb ik vele, vele levens ervaren waarbij armoede, schuld, hard werken, een veel te groot verantwoordelijkheidsgevoel, én onzuiverheid die ik wilde rechtzetten op mijn pad gecreëerd.

De healer zag dat ik daar nu klaar mee was. Thank God! Die kant van de overvloedmedaille hoefde ik niet meer verder te dragen. Ik had meer dan genoeg ‘boete’ gedaan. De healer diende meerdere keren te herhalen dat ik geen schuld had aan deze val van Atlantis en alles wat er met ‘haar beschaving’ en Moeder Aarde daarna gebeurde. Ik kon alleen maar huilen. Het was klaar. Eindelijk!

Vele kwartjes vielen op zijn plek.
Zo begreep ik per direct waarom ik zoveel droeg van en voor anderen, mijn gehele leven lang, waarom ik zo makkelijk door egostemmetjes binnengedrongen kon worden door me schuld aan te praten, waarom ik ook in dit leven een Reader/Healer/Lichtbrenger ben, waarom ik met heel hard werken steeds zoveel geld aan anderen diende te geven, aan 3D gevormde instanties die onzuiverheid ten top zijn, het onrecht wat ik maar niet recht kon zetten, hoe hard ik ook mijn best deed. In mijn huidige leven heb ik altijd gevoeld dat ‘het beeld waarin ik me bevond’ niet overeen kwam met wie ik in essentie ben. Wat ik hierin ook veranderde, net als ik mijn uiterlijke vorm maar wilde veranderen, ik bleef me bevinden aan deze kant van deze medaille. Met alle diep gevoelde frustraties en schuldgevoelens van dien.De diepe onmacht en verloren voelen, alles alleen te dragen… alle puzzelstukjes samen lieten mij een zo veel groter overzichtsplaatje zien. Ik begreep het nu; doorleefd, doorzien, doorvoeld.
Heling vond ter plekke op vele lagen plaats.

Wat dit alles met de Ode aan mijn lichaam te maken heeft, daar kom ik zo op terug. Blijf nog ff bij me in dit deel van dit (lange) verhaal. Pak nog maar een kopje thee of koffie erbij.

De Healer bracht me daarna naar de kern van Moeder Aarde. Ik mocht de majestueuze houding van een ware Koningin voelen. Zo één met AL dat ís, zo waardig, zo in haar Zijnskracht, vanuit haar bekken dragend. Daarna bracht ze me naar het punt waar zij zich had verenigd met Vader Aarde. Ja, er is ook een Vader Aarde. Sinds vorig jaar zijn ook zij weer herenigd. Hoe mooi en synchroon met waar ik naar toe aan het bewegen ben!

Zij lieten me hun Heilige verbinding voelen en hoe zij vanuit het volledig dragen van hun eigen masculiene en feminiene energie in zichzelf hun energieën uitwisselden met elkaar. Wat een kracht! Wat een verbinding! Magisch!
Eenmaal doorvoeld kon ik dit gevoel ook in mezelf herkennen en erkennen. Ik zakte nog zoveel meer in mijn bekken. Sterker nog, mijn bekken werd op dat moment energetisch zoveel groter gemaakt. Met dit energetische bekken kan ik niet alleen zoveel meer dragen, ZIJN, maar ook de overvloed, aan de andere kant van deze medailles ontvangen én ervaren. Ik voelde dat ik ook, net als jij by the way, Koningin bén, een Godin van Liefde en Licht.
Ik heb het hier over het Koninginschap innemen. Ditzelfde proces geldt uiteraard ook voor mannen en het weer innemen van hun Koning, God zijn.

Dát diende ik uit te gaan dragen. De wereld in die deze doorleefde wijsheid tijdens dit ascensieproces méér dan nodig heeft!

En daar komt Arnaud weer in het verhaal terug met zijn Rimpeling.
De Rimpeling is niet alleen een dag waarin vast wordt gelegd wat jij wilt vastleggen over jezelf. De Rimpeling veroorzaakt een trilling die een innerlijk proces aanwakkert. Precies zoals het woord het al in zich draagt.

Zo kreeg ik aan het begin van deze afgelopen maand eerst een uitgebreid telefonisch gesprek met Arnaud, waarin we samen ‘langs mijn lichaam wandelden’ en m.n. langs al die ervaringen met bijbehorende plaatjes. Ik mocht aangeven wat ik aan het Licht wenste te laten komen. Hierin bleef Arnaud geheel volgend aanwezig. Niets moet, alles mag.
Tranen vloeiden, inzichten openbaarde zich en Liefde voor mijn lichaam vulde mijn hart. En dat was nog maar een eerste ontmoeting!

Na dit gesprek ontving ik een uitgebreid persoonlijke mail, waarin de nodige opdrachten stonden.
Zo helend, zo kloppend, zo voedend.

Wat een afstemming heeft deze man!
Er zaten meerdere weken tussen dit telefonisch gesprek en onze daadwerkelijke fysieke ontmoeting, voor de camera. Al zag ik de camera geheel niet gedurende deze dag. Ik voelde me zo gedragen in een liefdevolle, veilige en afgestemde omarming van Arnaud. Alles mocht, niets moest.
Des te meer ruimte er ontstond om te laten stromen wat het Licht wilde zien. In alle openheid, kwetsbaarheid en dus Kracht!
Arnaud had heel goed gehoord wat ik nodig had en zo kroonde hij me dan ook weer door een prachtige cape om me heen te leggen. Zo vol, zo schoon, zo kloppend, zo rond.

Ik voelde mijn intrinsieke waardigheid als Koningin terugkomen.
Dít ben ik!
Waardig.

Al mijn eeuwen ‘oude schuld en boete doen’ en vele oordelen naar mezelf toe, die na de healing er nog ergens zaten, vielen moeiteloos van mijn schouders af. Dáár was geen plaats meer voor!

Ik ben Koningin.

Ik ben Heilig.
Ik ben Waardig.
En hoe!

Ik voelde mijn Heilige Innerlijke volledig vrije Kind in mij opstaan: ‘hé, hé, eindelijk ben je daar, zegt ze me. Zo en nu wil ík genieten!
Precies dát gaan wij doen!

Weet je wat zo mooi was tijdens de ontmoeting met Arnaud? Hij liet me als een waardige Koningin een trap op schrijen. Dit gevoel klikte in mijn bekken, alsof een kop in een kom vast werd gezet. Wat een prachtig gevoel. Ik was thuisgekomen ín mijn lijf. In mijn tempel op aarde. Koningin waardig.
Ik draag mezelf in het prachtige Wezen dat ik ben. Vele tijdlijnen kwamen samen. In mij.

Het is rond.
Net als mijn bekken en lijf mij mijn gehele leven hebben willen doen spiegelen.
Ik ben een zéér dankbare en gelukkige vrouw.

Klaar om het Heilige Huwelijk met mijn Koning aan te gaan.
Ik ben terug waar ik (Atlantis tijd) lang geleden reeds was.
Thuis in meZelf.

Mijn Ode aan mijn lichaam bleek zoveel meer lagen te bevatten dan ik op het eerste gezicht maar had kunnen ‘bedenken’.

Is thuiskomen in jeZelf, waarbij het Heilige Innerlijke Kind bevrijd is, niet het hoogst haalbare?

Dat gun ik jou ook!

Mocht je geïnspireerd zijn geraakt, voel je dat je uitgenodigd wordt ook een rimpeling in jouw leven te brengen en wens je ‘De Rimpeling” aan te gaan?
Hierbij de LINK naar Arnaud zijn site.

Speciaal voor jou, als trouwe volger van mijn Blogs/Nieuwsbrieven, heeft Arnaud een gift.
Je ontvang nadien niet 5 maar 10 foto’s van jouw Rimpeling.
Geef bij aanmelding even aan dat je via mij komt, dan ontvang je deze Gift.

Wat een GIFT te mogen géven en ontvangen, aan jezelf. Voor jezelf.

En, DURF JIJ je zo bloot te geven?
Ik daag je uit!

PODCAST
Ik kon het natuurlijk niet laten om over dit innerlijk doorlopen proces een Podcast op te nemen.
Voor jou: ODE AAN MIJN LICHAAM.


~ Jacqueline

Laat hieronder een reactie voor me achter

2 Reacties

 1. lidy van oord

  Wat een prachtige rimpeling 🙏
  Ook ik herken mijzelf hierin en overweeg deze rimpeling aan te gaan
  Dank je wel lieverd😘🫂

  Antwoord
  • Jacqueline

   Prachtig Lidy, ik kan je dit innerlijk te doorlopen proces zéker aanraden!

   Antwoord

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *