OLD HAS TO GO.

door | mei 18, 2023 | Alle berichten | 0 Reacties


Mensen die bij mij in mijn praktijk komen hebben allen hetzelfde gemeen.

Allen lopen vast in hun leven, hebben daar meer dan last van, hebben er zelf al een tijd mee lopen worstelen en weten niet meer hoe verder. Ze zijn allen, uiteindelijk bereid hulp te vragen én 100% bereid dat te doen wat nodig is om “dit iets” op te lossen. Allen ontkomen er niet aan hun eigen gecreëerde demonen, in de vorm van levensthema’s en de daaraan gekoppelde levenslessen in de ogen te kijken. Dat waar ze wellicht jaren voor zijn weggelopen.

Geen ontkomen meer aan om door de vaak diepe angsten, (voor) oordelen, schuld, aannames en pijn heen te gaan.

Shit is er nu eenmaal om aan te groeien. Shit wenst dan ook omgezet te worden in voedingstoffen! Dit innerlijk te doorlopen proces zorgt er uiteindelijk voor dat jij groeit! En is dat nu net wat Source, puur Bewustzijn, wenst: EXPANSIE van bewustzijn.

Doorzie je dat dit individuele te doorlopen proces van ontwaken zich momenteel massaal afspeelt op Aarde?

Iedereen wordt uitgenodigd, uitgedaagd of geforceerd om wakker te worden en dit innerlijk aan te gane proces van Bewustworden ook daadwerkelijk aan te gaan. Doorzie je hoeveel angst er voor wordt ingezet momenteel? Dit alles is er om je wakker te maken. JA, ALLES is er voor jouw groei. Dus naast Donker ook Duister, zeg maar gerust zéér Duister!

Ben jij bereidt te stoppen met “out there” te willen controleren én oplossen?
Ben je bereidt je eigen bijdrage aan het geHEEL te leveren, juist door naar binnen te keren en je eigen ‘oud’ op te speuren en op te schonen? Dat is zó FIJN.

Je helpt namelijk niet alleen jezelf in dit ascensieproces. Jouw bijdrage ondersteunt het collectief te ascenderen. Hoe mooi is dat!

Old has to go, you know!
En blijken wij allen VOL oude shit te zitten. Het etteren wordt dezer dagen op Aarde wel heel zichtbaar, vind je niet?

Ben jij bereid je eigen rabbit hole in te duiken, op te schonen wat wellicht voor jaren het daglicht niet heeft gezien, je wonden te likken én helen, opdat je eindelijk op kunt stijgen naar die regionen waar Liefde, Oneness de “nieuwe standaard” IS?

It’s about time, you know…

Dit onderwerp, oud opruimen en loslaten is een actueel thema.

Ik voel dan ook een Podcast opkomen…

Wordt dus zeker vervolgd.


~ Jacqueline

Laat hieronder een reactie voor me achter

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *