ONDERSCHEIDINGSVERMOGEN TRAINEN

door | aug 29, 2022 | Alle berichten | 0 Reacties

Als er iets is waar we allen in deze tijd voor worden uitgenodigd, dan is dat wel ons onderscheidingsvermogen leren gebruiken, wat is zuiver en wat komt van een onzuivere bron. In een wereld waarin we dagelijks overladen worden met ‘nieuws’, is dit vermogen ‘onder de knie krijgen’ van WEZENlijk belang voor het behoudt van ons als aardse WEZENS. En zoals dat in bewustzijnsland gaat, ontwikkel je deze vaardigheid door een diversiteit aan lessen die je dagelijks worden aangereikt. Aan jou om jezelf te trainen het verschil te leren VOELEN wat waarheid is voor jou op dat moment in jouw bewustzijnsproces.

Realiseer je hierbij dat een ieder zich op een bepaalde bewustzijnslaag bevindt, ‘wat je niet weet, weet je niet’, en maakt dat jouw waarheid niet gelijk hoeft te zijn aan die van een ander. Deze is alleen anders, meer niet.

Nu wenst ons ego en dus ook het ego van die ander, dat de ander ónze waarheid bevestigt en goedkeurt, en ook hun waarheid wordt. Zo staan we samen ‘sterk’… Met een diversiteit aan trucs en tools van het ego gaan we zelfs ongelofelijk ver om onze waarheid en zienswijze ‘door de strot van een ander te duwen’ .

Herhaling doet nu eenmaal wonderen om een bepaalde opvattingen bij anderen te (ver)vormen en zo (mede) uit te (gaan) dragen. Om te doorzien of deze ‘strategie’ werkt, kijk daarvoor alleen maar eens naar de werkwijze van de MSM (MainStream Media). De massamedia die het grote publiek (‘de massa’) minimaal élk half uur van de dag voorziet van informatie die de algemeen heersende opvattingen uitdraagt en daarmee vorm wenst te geven in de wereld. Dit uitdragen van een boodschap ansich heeft niets met goed of fout te maken. Alle stromen van informatievoorzieningen wensen nu eenmaal een boodschap uit te dragen. Zo ik ook. Ieder levend Wezen is nu eenmaal soeverein en vrij zelf te bepalen wat deze wenst uit te dragen en zich mee wil verbinden of niet. Door je energetisch hiermee te verbinden ondersteun je op deze manier de uitgedragen energie én draagt je deze mede de wereld in.

Het is aan jou om te voelen of iets zuiver is of niet en daarvoor hebben we een ontwikkeld onderscheidingsvermogen nodig. Zonder dit goed ontwikkelde uitzuiveringsvermogen, verdwalen we 100% zeker in de 3D wereld vól illusies.

NOTE.
Mee-resoneren met iemand zijn boodschap, wil niets zeggen over het vermogen of jij in staat bent zuiverheid van onzuiverheid te onderscheiden. Je kunt net zo makkelijk mee-resoneren vanuit angst, tekorten, schuldgevoelens, oordelen of een andere op ego gerichte tool. Allen even (3D) onzuiver!

Precies dát waar een goed ontwikkelt onderscheidingsvermogen je nu juist voor behoedt!
Om dit onderscheidingsvermogen op een zuivere manier in te leren zetten in een 3D wereld vol entiteiten die alles behalve zuivere bedoelingen met jou hebben, is zoveel méér nodig.

Oefening baart kunst.
Naast kennis en informatie over wat zuiver is of niet, vraagt het een bepaalde mate van afgestemd zijn én blijven op je Hogere Zelf (HZ). Je HZ bevindt zich niet voor niets níet in de 3D illusie laag waarin ons ego zich bevindt. De laag van (laag/onbewust) bewustzijn waar het ego jou ‘tot de dood ons scheidt’ in wenst vast te houden. Dit doet het ego door jou te doen laten geloven wat deze jou wenst wijs te maken. Zodra je het gelooft, geef jij jouw levensenergie hieraan en voedt jij mede deze op 3D illusie.
Jij voedt, vaak geheel onbewust van dit gegeven, het ego. Het ego die jou nodig heeft voor zijn eigen energetische levensbehoud wenst jou zo vast te houden in deze parasiterende laag. En zo kun je járen rondjes lopen in deze wel zeer ontwringende en levensenergiezuigende laag. Alleen in deze 3D laag is het ego, deze levensenergie slurpende parasiet in staat jouw levensenergie af te tappen en zichzelf op aarde in leven te houden.

Ben jij je bewust dat jij via je eigen ego de 3D verdeel en heerst staat van zijn op de aarde mede in stand houdt?

Om het onderscheidt te kunnen leren maken welk deel in jou ego of je zuivere Hogere Zelf is, ontkom je er niet aan de verschillen te leren (h)erkennen. Je HZ is namelijk van een geheel andere (hogere dimensie) orde. Je HZ is een staat van Zijn waar Liefde Leeft, een ieder als deel van het geheel ziet, vrij laat ZIJN en onderdeel is van Bronenergie. Verbonden en AL één.

Het ego daarentegen hanteert vele tools om jou af te scheiden van deze AL één Bron om jou zo in zijn (zeer lage 3D frequentie) greep te houden.
Tools die het ego hiervoor o.a. hanteert zijn; macht, manipulatie, controle, oordelen, schuld en angst opwekken, verdeeld en heerstechnieken inzetten en ga zo nog maar even door. Alles om je af te scheiden van wie jij in essentie bent: Bronenergie die hier op deze 3D aarde vol illusie ervaringen op wenst te toen. En je zo herinnert wie jij in essentie bent en dus ook wie jij níet bent.

Wens je meer over het ego en zijn vele tools willen weten om zo je onderscheidingsvermogen te kunnen trainen?

Mijn eerste boek, ‘Volg je hart, HET KLOPT! De angst voorbij” neemt je mee langs een diversiteit aan tricks en tools waarmee het ego zich in jouw leven in stand wenst houden. En dat niet alleen, je leert ook hoe je dit onzuivere deel in jezelf leert te doorzien én los te koppelen van het zuivere (HZ) deel van jezelf.
Dat dit een innerlijk te doorlopen proces is, hoef ik je vast niet meer te zeggen.

Je onderscheidingspier dient nu eenmaal getraind te worden en daarvoor ontkom je er niet aan de nodige levenslessen op je pad tegen te komen én hierin alle o.a via dit boek aangereikte informatie en tools in de praktijk om te leren zetten. Kennis zónder praktiseren heeft geen enkele waarde. Kennis wordt pas Kracht als jij in staat bent deze kennis om te zetten in je dagelijkse leven. De kennis is dan gekanaliseerd in jou. Jij bent dit.

Op deze doorleefde manier word je steeds meer zuiver, stapje voor stapje.

Wat er dan zichtbaar overblijft ben jij, het poppetje hier op aarde, in open verbinding met je HZ.
Je wordt authentiek; what you see, is what you get.

Als er iets is waarin ik mezelf in de loop der decennia binnen de 3D matrix heb mogen trainen, dan is dat wel mijn onderscheidingsvermogen. Na vele lessen van onderuitgaan én weer opstaan, ben ik in staat díe informatie die ik dagelijks tot me krijg, te scannen via deze ‘spier’. Dit gaat razend snel. Dit gaat net zo snel als bij een aardlekschakelaar. Deze ligt er dírect uit als ‘het foute boel is’.
Deze spier is een rechtstreekse verbinding met mijn HZ. Per direct VOEL ik of iets vanaf de Bron afkomstig en daarmee zuiver is of niet. Dit vermogen hanteer ik overal. Of dit nu in mijn praktijk is, privé of met alle info wat die wereld buiten mij, mij wenst te doen geloven. Ik kan je zeggen in deze tijd van ‘vele verleidingen’, ben ik héél blij met mijn getrainde onderscheidingsvermogen.

Wel zo handig is deze tijd waarin onzuiverheden meer als ‘waarheid’ worden aangenomen, dan goed is voor het voortbestaand van ons als mensheid.

In mijn laatste boek RELATIES deel ik o.a. het nodige over je relatie met je Hogere Zelf en hoe je deze uitzuiverd van onzuiverheid. Ik beschrijf ook het begeleidingssysteem waarlangs jouw HZ dágelijks met je communiceert. De énige die jij in deze tijd zou ‘moeten’ volgen!

Aan jou al deze kennis én de daaraan gekoppelde levenslessen te doorlopen. Door het doorleven en implementeren van deze kennis én lessen, train je je onderscheidingsvermogen.

Lief mens, ik ben me bewust hoe heftig deze tijd voor velen is én wordt ervaren.
Een tijd vól levenslessen waarmee we in een zeer rap tempo worden uitgenodigd écht wakker te worden. Hoe fijn dat we het vermogen hebben meegekregen om het onderscheidt te leren maken tussen zuiver en onzuiver! Een must have in deze 3D ontwrichtende chaotische tijd!

Het is de HOOGSTE tijd het onderscheidt te kunnen maken!

~ Jacqueline

Laat hieronder een reactie voor me achter

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *