OUD MAAKT PLAATS VOOR NIEUW!

door | feb 2, 2023 | Alle berichten | 0 Reacties

Als jij net als ik op zielsniveau een contract hebt getekend bloedlijnen en afstammingen, niet alleen voor dit leven, maar ook van vorige levens uit te zuiveren én heb jij dit nog niet uitgewerkt, dan is dát waar jij nu voor wordt uitgenodigd aan te gaan!

Als er iets is waar we mondiaal voor worden uitgenodigd, dan is dat wel om op alle lagen wat er eerder is geweest in dit leven en in vorige levens uit te zuiveren. Oude programmering en indrukken die we geërfd en zelf gecreëerd hebben dienen losgelaten te worden. Dit alles gebaseerd op de 3D wereld is wat niet mee kan naar de véél lichtere staat van Zijn (Kristalijn) van de 5D Nieuwe Aarde: Moeder Terra.
Ja, jij mag nog één keer dit alles aankijken, doorvoelen en daarna kan dit voor altijd losgelaten worden. Al dit heeft het nodige gebracht en al dat wat klaar en niet meer voedend is, mag nu ‘daar –  in 3D – blijven’.

KNOCK, KNOCK ON YOUR DOOR.

Wellicht voel je dit gegeven al een tijdje op de achtergrond je aandacht vragen en heb je het tot nu toe kunnen parkeren. Je wenste het nog ff niet aan te gaan. Heel begrijpelijk. Je hebt dan ook al zoveel van je eigen huidige tijdslijn opgeschoond. Je bent er wel ff klaar mee, toch? Niets is minder waar!

Mocht jij op zielsniveau ook voor deze andere lagen hebben ingetekend om mede te helpen uitzuiveren en opschonen, dan liggen deze in ‘alle rust’ op jou te wachten. Lessen hebben geduld en kunnen nog best ff wachten. Jij wellicht niet meer.

Je ontkomt er op dit moment niet aan, eenmaal klaar met je eigen levenslessen, dat de familiare lijnen zich aandienen. En ja, daarna de collectieve lijnen. Deze laatste worden voor een deel mede opgeschoond door je eigen én je familiaire lijnen op te schonen.

Het goede nieuws is dat wanneer je begint op te ruimen, je systematisch wordt bevrijd van alles wat je nog in één of andere vorm vasthoudt in de systemen van de Oude 3D Aarde.

Wees je bewust dat we met al dit uitzuiveren niet alleen onszelf bevrijden. Je draagt je steentje ook bij voor anderen, in het collectief. Dus ook voor degenen die, deze aardig stevige lessen en taken niet op zich wensten te nemen of er gewoon weg niet toe in staat voor waren, dit niet te konden en kúnnen dragen.

Voel je dat jij deze taak op je hebt genomen? Weet dan dat jij zó krachtig bent dit te kúnnen uitzuiveren.

Het mooie hieraan is, uiteindelijk dan…., dat des te meer je opschoont, des te lichter en helderder jij wordt. Deze zuivering zal doorgaan totdat je kristalhelder bent, zoals de zeldzaamste diamant, die onder zware druk werd gevormd.

Voel je ook hoe we worden opgetild, getransfigureerd en getransformeerd?

Laat maar gaan, lieverd! Laat het oude vertrouwde, maar niet meer passende achter je en stap het  totaal onbekende in met een open hart vól vertrouwen.

Eenmaal in deze nieuwe staat van Zijn ontmoeten we elkaar (weer) met een open hart. Op het moment dat we van hart tot hart, van ziel tot ziel communiceren, is er alleen Liefde.

Niets meer om over te vechten, of om van elkaar gescheiden te zijn. De ‘verdeeldheid in stand willen houden’ blijft achter op de Aarde. Moeder Terra straalt Liefde uit. Liefde met een hoofdletter is Onvoorwaardelijk. Gevend en VRIJ!

Dáár gaan we heen, lieverd!
Daar heb jij zó harT voor gewerkt. Eeuwen en eeuwen, levens en levens lang.
De tijd van naar huis keren is NU.

Voel je WELKOM!

~ Jacqueline

Laat hieronder een reactie voor me achter

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *