PRE-ORDER VANAF NU MOGELIJK!

door | mei 17, 2022 | Alle berichten | 0 Reacties

Nu de boekpresentatie voor mijn tweede boek ‘RELATIES, LEEF je waarheid! In harmonie met anderen‘, gepland staat en de aanmeldingen binnenstromen, is het tijd de pre-order van dit wel zeer persoonlijke boek met je te delen.

En of het een persoonlijk boek is geworden! Ik heb dit boek met zoveel Liefde en aandacht geschreven, voor mezelf, voor mijn dochter en voor een ieder die geïnspireerd wenst te worden. Het vastleggen op papier was een hele weg voor mij te gaan, waarbij er zelfs tijdens het schrijven nog de nodige levenslessen werden ‘afgevinkt’. Mijn hart wenste echter zoveel méér. Ze wenste die mensen te inspireren die zich in relatie-situaties bevinden waarbij ze niet meer weten hóe verder te gaan.

Als er één ding is wat ik heb geleerd in mijn leven, dan is het dat er áltijd een weg is. Zelfs als jij dit even niet zo ziet. Voor die tijden in ieders leven heb ik dit boek geschreven. Om je te herinneren wie je bent, hoe krachtig je bent en hoe je uit élke situatie kunt komen, mist je bereid bent de relatie met jeZelf centraal te stellen.

Nu kan ik hier nog veel meer delen wat je vanuit dit boek tot je kunt nemen, inspirerende woorden zeggen zoveel meer.

Man man man, wat een goud staat er in dit boek! Een feestje om te redigeren en ondertussen te smullen van de inhoud. Mooi ook om te lezen wat je eigen proces is geweest. Het geeft mij vooral een gevoel van hoe uitzichtloos een situatie in het leven ook kan zijn, dat je door naar binnen te keren alles aankunt.

Wat heb jij veel doorstaan en wat ben je krachtig, Jacqueline. Wist ik natuurlijk al 😉, maar om dat zo concreet in jouw eigen ervaringen terug te lezen daalt dat besef nog meer in.

Ik denk dat de liefdevolle wijsheid die je deelt, gecombineerd met je eigen ervaringen en waardevolle praktische oefeningen, een ware goudmijn is voor ieders bewustwordingsproces. Of je nu aan het begin staat of al wat verder bent: het brengt voorgoed verlichting op alle relaties in je leven. Zowel de relatie met jezelf als met anderen. En daarom denk ik dat ik uit naam van iedereen die dit boek leest nu alvast kan zeggen: bedankt uit de grond van ons hart!’

Wens je dit boek ter INspiratie voor jezelf en/of voor relaties in jouw leven?
Wellicht is dit het moment om in actie te komen.

Met de pre-order krijg je niet alleen een mooie korting, je ontvangt het boek in de week ná de
boekpresentatie.

Sneller kan niet, behalve dan als je besluit aanwezig te zijn bij de boekpresentatie, dan heb tevens de gelegenheid het boek persoonlijk door mij te laten signeren. Mits je dat wenst natuurlijk. 😉

PRE-ORDER =>>> RELATIES. LEEF je waarheid! In harmonie met anderen.

Laat hieronder een reactie voor me achter

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *