Retraite Alles is Liefde

Retraite Alles is Liefde

Alles is Liefde

Op ons pad van bewust worden ontkomen we er niet aan in contact te komen met andere mensen. En niet voor niets. Een ieder die jouw pad kruist heeft een boodschap, voor jou. Het is aan jou deze diepere boodschappen te gaan doorzien, opdat jij je bewustzijn kunt verruimen. Groeit.
En zo hebben we RELATIES gecreëerd, voor onze innerlijke groei.

Dat we dat, wat al die relaties ons aanreiken, niet altijd als groei ervaren, eerder als weerstand, blok aan je been of gewoonweg irritant, hoef ik je vast niet te zeggen. Dat dit alles Liefde is, dat gaat er vaak al helemaal niet in. Hiervoor dien je dan ook op een verrassende andere manier te leren kijken naar jezelf én die relaties. Eenmaal dit bewustzijnsproces doorlopen ben je in staat te gaan doorzien dat alles, ja echt alles hoe pijnlijk voor nu ook, voortkomt uit Liefde.

Deze retraite geeft alle tijd en ruimte voor heling. We gaan dieper in op wat maakt dat jij je RELATIES niet altijd als even makkelijk ervaart. Je krijgt je eigen levensthema’s en de daaraan gekoppelde lessen helder, je gaat jouw levenslessen in je eigen leven herkennen en begrijpen waar ze voor zijn en hoe al die relaties in je leven je daarbij ‘inspireren’. Goedschiks of ‘kwaadschiks.

Uiteindelijk leer je terug te keren naar Liefde. Dat dit niet zonder vergeven gaat, van die ander én jezelf gaat, ook daar gaan we samen naar kijken en mee aan de slag. Los en kunnen laten én vergeven zijn dan ook wezenlijke onderdelen van het hebben van een liefdevolle relatie.

Deze meerdaagse geeft ruimte aan contemplatie, heling en integratie.
Dit alles wordt ondersteunt door het inzetten van Sound Bath healings, stiltemomenten en je kunt als je wilt, gebruik maken van een helende massage om dit alles in je lijf te integreren. Daarnaast is de sauna tot je beschikking en worden deze dagen omlijst door het nuttigen van de heerlijkste (vega) maaltijden en tussendoortjes.
Kortom: veel dus!

In harmonie leven met anderen.

Harmonie ontvouwt zich in je leven op het moment dat jij in harmonie leeft met jouw waarheid. Niet eerder.

Wens jij jouw waarheid te Leven en zo in harmonie en verbinding met anderen te zijn? Het kan!

De retraite ‘ALLES IS LIEFDE’ ontbloot niet alleen waarvoor je angstvallig blijft weglopen, vaak ín die RELATIES. Deze  meerdaagse laat je ervaren dat er een weg is om uit deze, vaak zeer destructieve manier van omgaan met jezelf t.o.v. RELATIES te kunnen stappen. Aan jou om dit pad op te lopen. Ga je met me mee?

TIP.
Nodig die RELATIES uit mee te gaan waarmee je graag in Harmonie en Verbinding wenst te zijn. Door allebei deze input tot je te nemen, ontstaat er een verdieping én verbinding in jullie relatie.
Meld ze even apart aan, zodat wij weten hoeveel mensen wij mogen verwelkomen.

NOTE.
Voor het kunnen deelnemen aan deze retraite vindt er een intakegesprek plaats met Jacqueline. Dit heeft te maken dat het tempo van aanreiken en heling hoog ligt. Enige mate van innerlijk voorwerk op het bewustzijnspad is voor deze intensive vereist. Mocht je zelf hierover twijfelen, schroom niet om contact op te nemen. Samen gaan we kijken naar de mogelijkheden.

We willen zó graag dat die ander verandert… toch?
Het meenemen van een relatie die niet vanuit een intrinsieke, eigen beweging wenst deel te nemen, zal niet worden toegelaten. Hiervoor is eerst een andere weg te lopen en verwijs ik dan ook graag door naar Individuele begeleiding.

Geïnspireerd geraakt?

Deze inspirerende, voedende en diep helende retraite wordt geregeld georganiseerd.
Meld je aan voor de retraite ‘ALLES IS LIEFDE’ en laat je meenemen op dit pad van bewustworden via RELATIES.

Na het intakegesprek vind je definitief inschrijving plaats.
Je ontvangt daarna een email met de data en de nodige andere gegevens.
Zo ben je verzekerd van jouw plek.
Ik kijk er naar uit je daar te ontmoeten.

                                                                                                    Tijdsduur 2,5 dag/lang weekend