RIMPEL EFFECT.

door | aug 5, 2021 | Alle berichten | 6 reacties

We Humans spelen een prachtig spel op aarde. Het spel waarin we worden uitgenodigd, of beter gezegd uitgedaagd wakker te worden. Nu, dát gebeurt momenteel dan ook massaal. Om snel wakker te worden hebben we twee kanten van dezelfde bewustwordingsmedaille nodig; één van Licht en één van Donker. Dit spel tussen deze twee spelers spelen we reeds miljoenen jaren, vaak zonder dat we ons daar bewust van zijn geweest. Om dit spel op aarde ‘iets’ spannender te maken hebben we eeuwen geleden een joker toegelaten: Duister. Duister heeft het niet zo goed voor met ons Humans en dit aardse bewustwordingsspel. Dát wensen zij niet, dat wij Humans bewust worden, wakker worden.

Daar hebben zij ook een zeer goede reden voor. Een reden die zij met hand en tand, ja zelfs tot de dood erop volgt verdedigen. De reden is dat zij afhankelijk zijn van onze levensenergie. Hoe zij aan onze levensenergie kunnen komen, lees aftappen? Door angst, verderf en verdeeldheid op te wekken. Des te meer angst en strijd er opgewekt wordt, des te meer zij van onze levensenergie kunnen aftappen.
Wie mijn boek “Volg je hart, HET KLOPT! De angst voorbij’ kent, weet waar ik hier over praat, én hoe je los kunt komen van dit Duister in en om je heen.

Mondiaal spelen wij Humans dit spel tussen Licht en Duister nu ruim 1,5 jaar meer out in the open. En op het oog lijkt het alsof er niets verandert en de agenda van Duister gewoon verder doorgevoerd wordt. Niets is minder waar. Dit is tunnelvisie en wel precies de visie die ze je willen doen geloven, want als jij dat gelooft dan creëer je het ook. Er is dan ook een belangrijke reden dat ‘men’ het collectieve bewustzijn infecteert met angst: wij Humans zijn zelf de scheppers van onze werkelijkheid en houden op deze manier ons zélf vast in deze Duistere laag vol angstzaaierij, zolang wij geloven wat er aldaar gepropageerd wordt.

Een virus in ons bewustzijn betekent een virus in de werkelijkheid.

Blijkt het virus waar wij mondiaal állemaal mee geïnfecteerd te zijn, deze Duistere op angst gerichte brainwasher te zijn. Wakker aan het worden?

Wat zien we nou eigenlijk in die werkelijkheid gebeuren? Wat spiegelt de materie ons over ons collectieve bewustzijn?

De werkelijkheid en wat er gepoogd wordt in ons bewustzijn te stoppen, stroken niet met elkaar. Dat kunnen we zien doordat er op steeds meer plaatsen mondiaal andere cijfers, andere resultaten, andere uitkomsten, andere oplossingen gemanifesteerd worden dan Duister in ons bewustzijn probeert te stoppen. Kortom: de manipulatie en de op angst en verdeeldheid gerichte strategie blijkt geen vat meer te hebben op het collectieve bewustzijn. Als collectief zijn we hard bezig om het angst-virus dat ons bewustzijn is binnengetreden de baas te worden.
Ons collectieve immuunsysteem is actief en werkt!

In de buitenwereld is het misschien niet voor iedereen zichtbaar, dit heeft alles met je eigen bewustzijnslaag te maken, hoe bewust ben jij, van jezelf en daarmee van je omgeving? In welke dimensie bevindt jij je reeds…
Des te meer jij door de sluiers van angst en verdeeldheid hebt leren heen kijken, des te meer je doorziet hoezeer het collectieve bewustzijn aan het ontwaken is en op allerlei plaatsen mondiaal ‘de strijd’ zijn aangegaan. Zo zijn er mensen bezig om het astrale gebied op te schonen. Lichtwerkers zijn bezig met het ankeren van nieuwe frequenties. Er zijn healers en therapeuten die mensen helpen om hun trauma’s te helen, hun frequentie te verhogen en hun bewustzijn te verruimen. Wayshowers maken video’s om nieuw geluid in het collectieve bewustzijn te ankeren en schrijvers schrijven woorden van verlossing. Er zijn mensen die andere mensen een podium bieden om hun stemgeluid te laten horen. Er zijn mensen bezig met rechtszaken en schijnen daarmee licht op ‘recht’. Er spreken mensen in de politiek om de tunnelvisie en verborgen agenda’s zichtbaar te maken. Er komen mensen bij elkaar voor manifestaties. Er worden nieuwe initiatieven ontwikkeld. Harten worden aangeraakt. Niets maar dan ook niets van dit alles is zonder positief rimpel effect!

Dát is wat er gebeurt als harten geraakt worden, mensen met elkaar verbinden en krachten elkaar versterken.

Niets is krachtiger dan Liefde!

Als je ons bewustzijn slechts vanuit de derde dimensie waarneemt, dan kunnen we kiezen voor de tunnelvisie of de versnippering van ons ‘immuunsysteem’: losse projecten, verdeeldheid, angst, niet genoeg ‘man’ kracht (letterlijk), etc.

In werkelijkheid is ons collectieve immuunsysteem bezig met een zeer succesvol tegenoffensief op meerdere fronten dat uiteindelijk door zal breken in de door Duister gemanifesteerde huidige gevestigde werkelijkheid.

De valkuil is achteroverleunen en/of de hoop verliezen omdat het toch geen zin heeft.
Lief mens, iedere actie heeft zin! Iedere liefdevolle samenkomst heeft zin. Daar waar mensen vanuit liefde en saamhorigheid samenkomen, verbinden, worden de rimpeleffecten in het collectieve bewustzijn versterkt! Rimpeleffecten zijn op iedere plek in de samenleving nodig. Iedere positieve, vanuit liefde en mogelijkheden gerichte gedachte heeft zin. Ieder nieuw idee heeft zin. Iedere meditatie heeft zin.

De vraag is: wat draag jij, met jouw kwaliteiten bij aan het rimpeleffect in ons collectieve bewustzijn?
Kijk eens goed waar jij je aandacht dagelijks aan geeft. En, ben je dan onderdeel van het probleem of van de oplossing? 

WEES het voorbeeld.
UIT jouw waarheid.
LEEF jouw waarheid.

100%.

Dát is namelijk precies waar we mondiaal voor worden uitgenodigd aan te gaan, vanuit onszelf.
100% gegarandeerd dat Licht dit Duistere spel op Aarde reeds heeft gewonnen.

Appeltje, eitje.

~ JacquelineLaat hieronder een reactie voor me achter

6 Reacties

 1. Gésiena

  Mooie inspirerende tekst. Dank je wel Jacqueline!

  Antwoord
  • Jacqueline Lammerts

   Hi Gésiena, FIJN dat de tekst je heeft geïnspireerd!

   Maakt mij ook blij. Dankjewel voor het delen.
   Daar blijf ik dan ook maar al te graag mee doorgaan. Delen.

   Liefs, Jacqueline

   Antwoord
 2. Ciel

  Een mooie weergave van de huidige energie, zeer voelbaar en soms belemmerend, totdat je weer in je kracht gaat staan en vertrouwd op het hogere doel!
  Dichtbij jezelf blijven afgestemd op mijn Hart energie!

  Antwoord
  • Jacqueline Lammerts

   Mooi Ciel!
   In deze tijd worden we meer dan ooit uitgenodigd heel dicht bij onszelf te blijven.
   Te voelen wat Waarheid is, voor ons. Zo komt “een lockdown” in een geheel ander licht te staan. Idem dito wat betreft “alle taferelen” die omhoog worden gegooid om zand in onze ogen te strooien.

   Door jezelf te trainen van een afstand er naar te blijven kijken, kan het haast niet anders dan dat je op gezette tijden het lachen niet kan inhouden.

   En blijkt dát, lachen, de frequentie weer heel sterk te doen stijgen.
   Over een positief rimpeleffect gesproken.

   LOVE to see you SMILE!

   Jacqueline

   Antwoord
 3. Irma

  Kan soms niet geloven dat dit nu echt gebeurd en welke chaos nog meer wordt gecreëerd. Positief blijven dan maar. En vooral blijven lachen.😊

  Antwoord
  • Jacqueline Lammerts

   Ik kan me goed voorstellen in tijden als deze dat je je zo voelt, Irma.

   Je bent hierin zeker niet de enige. Waar we allen mondiaal voor worden uitgenodigd is bewust worden. Wakker worden uit de grootste illusie alwaar we allen ons eeuwen en nog langer in hebben bevonden. Niet een gemakkelijke opdracht.

   We zitten momenteel midden in het deel waarin de illusie zo absurd wordt dat vele slapenden wakker gaan worden. De wakkere en de reeds wakker geschuddenen kijken ernaar, vanuit deze wakkere bewustzijnslaag, en zien een soort slapstick film voor onze ogen zich ontvouwen.

   Heb geduld, vertrouwen en blijf jezelf hoog houden in frequentie.

   Lachen is gezond….
   Wat een prachtig gezegde en zeer toepasbaar in deze tijden.

   Jacqueline

   Antwoord

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *