STEL VRAGEN. VERWACHT VERHEVEN ANTWOORD.

door | sep 22, 2022 | Alle berichten | 2 reacties

Midden in de nacht van woensdag op donderdag kwam onderstaande input tot mij. En zoals dat dan gaat, ik kan dan niet anders dan opstaan en opschrijven om er later een nieuwsbrief over te schrijven. Dit automatische schrift is te trainen door steeds afgestemd te blijven en te handelen als je Hogere Zelf je daartoe aanzet. De volgende tekst is dan ook wat door ‘hogere hand’ gedeeld wenst te worden. Voor jou.

STEL VRAGEN.

Wat maakt dat we momenteel documentaires op TV te zien krijgen van Diana die voor het zienend oog duidelijk vanuit het beeld van Deep State, Duister wordt afgeschilderd?

Wat maakt dat Michael Jackson zijn psychiater spreektijd krijgt in een soort gelijke documentaire waarin Michael als ‘malloot’ wordt weggezet? Verloopt geheimhoudingsplicht naar een aantal jaren? En geldt dit alleen als het DS uitkomt en juist in andere settings ze zich daar achter beroepen?

Wat maakt dat er nu, anno 2022 hét exposer jaar van Duister, een film uitgebracht wordt van Elvis, waarin helder wordt hoe DS zijn carrière, lees zijn levensenergie tot op het bot aan toe heeft afgezogen?

Wat maakt dat we nu weer documentaires te zien krijgen van de moordaanslag van John F. Kennedy senior? En de vele vragen die maar niet door DS zijn beantwoord en in een soort ‘magische kogeltheorie’ doofpot is gestopt?

Om anno september 9-11 maar niet te vergeten. Wat maakt dat ook dat ‘moment of terror’ zoveel filmtijd krijgt waarin vele getuigen en specialisten onomstotelijk vast hebben gesteld dat 3! gebouwen van één en dezelfde eigenaar op één dag worden neergehaald. En wel op een manier, volgens de officiële DS verklaring die natuurkundig onmogelijk is, de weg van de mééste weerstand.

Wat maakt dat we deze mensen en events nú in ‘het jaar van chaos’ te zien krijgen?

Zou het kunnen zijn dat al deze mensen een diepere boodschap voor ons allen in zich dragen? Een gezamenlijke boodschap van Liefde, Verbondenheid en Hoop?

Was Diana niet de “Queen of Love’?
Was Michael Jackson niet de ‘King of Pop’?
Was Elvis ‘the Pelvis’ niet hét symbool van het vertegenwoordigen van onze diepste verlangens die tot uitdrukking werden gebracht? Loskomen uit de bekrompenheid en niet meer ‘binnen de lijntjes kleuren’?
Was J.F.K. niet dé man die ‘tot hier en niet verder’ zei tegen DS, de CIA en FED wilde opheffen en dit met zijn dood moest bekopen?

Wat nu als al deze beelden, input en vragen er zijn om ons niet alleen wakker te schudden in hoeverre DS zich in alle uithoeken van ónze wereld heeft geïnfiltreerd? Hoe destructief deze is, naar mensen die vanuit hogere (5D) energieën Liefde voorleefden? Maar ons ook wilden voorbereiden voor het moment waarop zij ‘weer tot leven komen’, mét verklaringen waar DS toe in staat is zodra Waarheid en Liefde de overhand op ónze Aarde dreigt te nemen.

Ik vraag me af….

Ik ben gezegend met een (getrainde) open verbinding met mijn Hogere Zelf en ontvang de nodige antwoorden, zodra ik vragen stel. Ik kijk, met deze achtergrond informatie dan ook met hoopvolle verwachting uit naar díe dag waarop ongecensureerde Waarheid naar buiten treedt. Het daglicht aanschouwt. Waarheid waar geen één ‘mens’ meer onderuit kan dan wakker worden voor de naakte Waarheid.

We leven in een zéér bijzondere tijd. Niets is wat het lijkt. En Waarheid zal uiteindelijk zegevieren. 100% gegarandeerd!

Laten we ons verrassen!

~ Jacqueline

Laat hieronder een reactie voor me achter

2 Reacties

 1. Lidy van oord

  Ja, zo bijzonder deze tijd, ik ben in blijde verwachting 🙏

  Antwoord
  • Jacqueline Lammerts

   FIJN Lidy!

   Het is een bijzondere tijd.
   Niet altijd even ‘leuk’, echter zeer leerzaam.
   En kwamen we daar nu net niet hiervoor (terug) naar de Aarde?

   Keep the vibration HIGH!

   Antwoord

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *