TEACHING
LICHT-DONKER VERSUS DUISTER

TEACHING LICHT-DONKER VERSUS DUISTER

Dat er veel aan het Licht komt de laatste jaren, is je vast niet ontgaan. Niet voor niets, wij bevinden ons als mensheid midden in een mondiale ‘awakening’. Geen ontkomen aan om wakker te worden, zeg maar. Bewustworden.

Dat we hierbij te maken hebben met een diversiteit aan ‘spelers’ op dit mondiale veld, is je vast ook steeds meer bewust geworden. Dit alles is dan ook een wezenlijk onderdeel van bewust-worden.

Ansich niets mis met een diversiteit aan spelers op ons Aardes speelbord. Het wordt anders als jij niet op de hoogte bent gebracht van de spelregels die bepaalde spelers zélf hebben ingevoerd. Aan jou de schone taak je hiervan bewust te worden. En dat niet alleen. Je dient bewust te worden hoe jij zelf dit aardig duistere deel in stand houdt.

Duister is dichterbij dan je wellicht zou denken.

Wist je dat dit Duister zich ook ín jou bevindt? Wel zo fijn als je je hiervan bewust wordt, toch? Alleen zo kun jij je verlossen van Duister. En alleen zo kunnen we ons mondiaal ontdoen van een wel heel desastreuze speler in dit speelveld.

Tijdens deze teaching laat ik je zien wat het onderscheidt is tussen Licht, Donker en Duister. Hoe dit alles zich ín jou bevindt, hoe jij los kunt komen van Duister en via Donker terug kunt keren naar Licht.

Licht is namelijk zoveel méér wat jij in essentie bent, dan Duister je momenteel nog wenst wijs te maken.

Geïnspireerd geraakt?

Meld je dan aan voor deze wel zeer actuele teaching en laat je meenemen op dit pad van bewustworden via DUISTER en DONKER terug naar LICHT.

~ Jacqueline