Teaching
RELATIES

Teaching RELATIES

LEEF je waarheid! In harmonie met anderen.

In deze snel veranderende tijd waarin wij leven is er geen ontkomen aan om vroeg of laat bewust te worden. Wij mensen wensen nu eenmaal bewust te worden. En hoe kunnen we dat heel goed doen? Door onszelf in situaties en omstandigheden te zetten waarin we uitgedaagd worden naar onszelf te leren kijken en zien hoe wij hiermee omgaan.

Op dit pad van bewust worden ontkomen we er niet aan in contact te komen met situaties, omstandigheden én mensen die ons daarin spiegelen. En niet voor niets. Elke situatie, omstandigheid én mens die jouw pad kruist heeft een boodschap, voor jou. Het is aan jou deze diepere boodschappen te gaan doorzien, opdat jij je bewustzijn kunt verruimen. En dus GROEIT!

Hoe kan iets groeien? Door shit!

Nu, wie heeft er geen shit in zijn RELATIES ervaren? JA, wie niet!
Shit wenst niets anders dan omgezet te worden in voedingstoffen om zo uit te groeien tot de beste versie van jezelf!
Echter ervaar je dit vaak geheel niet zo, toch? Meer dan eens maak je jezelf klein en afhankelijk aan die ander en blijf je hangen in angst, schuldgevoelens en/of slachtofferschap en de ja, maars.

NOTE.
Voor degenen die de teaching ‘Volg je hart, HET KLOPT! De angst voorbij’ hebben gevolgd, weten dat dit tools zijn van ons ego. Dat deel in ons wat ons klein wenst te houden. In overlevingsstand. NU, dáár komen we hier niet voor op de aarde. Wél om deze ‘verstoorder’ te gaan doorzien. Daar vind je inhoudelijk meer over in de teaching ‘Volg je hart, HET KLOPT! De angst voorbij!’ en het gelijknamige boek.

Meer dan eens bevind je je in RELATIES waarbij de Harmonie en Verbinding geheel zoek is geraakt. Hoe pijnlijk alleen al om dit te moeten constateren, laat staan dat je jouw waarheid echt durft te delen en Leven. Hier is dan ook de nodige moed voor nodig!

Waar je je momenteel ook maar bevindt, in welke relatie dan ook, het is jouw taak de lessen te gaan doorzien, te helen en te integreren, opdat je jouw waarheid durft te Leven en uitgroeit tot de waanzinnige mens die jij in Wezen bent!

Tijdens deze teaching RELATIES! ‘LEEF je waarheid! In harmonie met anderen’ laat ik je zien, wie jij in wezen bent, wat je hier op aarde komt doen, welke levensthema’s en de daaraan gekoppelde lessen je op je bord krijgt, hoe deze levensthema’s en lessen verbonden zijn met deze RELATIES en waar zij jou voor uitnodigen aan te gaan om tot deze 2.0 versie van jezelf te komen.

In harmonie leven met anderen openbaart zich op het moment dat jij in harmonie leeft met jouw waarheid. Niet andersom.

Deze teaching ontbloot dan ook niet alleen waarvoor je angstvallig blijft weglopen, vaak in die RELATIES. Ik laat je zien dat er een weg is om uit deze, vaak zeer destructieve, manier van omgaan met jezelf t.o.v. RELATIES te kunnen stappen. Aan jou om dit pad op te lopen. Ga je met me mee?

Geïnspireerd geraakt?

Deze inspirerende en voedende teaching wordt geregeld georganiseerd.
Meld je aan voor deze teaching en laat je verrassen wat de diepere boodschap van RELATIES aan jou is.
En waar je voor wordt uitgenodigd aan te gaan, uiteraard in jezelf.

Na aanmelding ontvang je data waar je je voor in kunt schrijven.
Zo ben je verzekerd van je plek.
Ik kijk er naar uit je daar te ontmoeten.

Tijdsduur ca. 2 uur

€ 35,- per persoon

TIP.
Neem die RELATIES mee waarmee je graag in Harmonie en Verbinding wenst te zijn. Door allebei deze input tot je te nemen, ontstaat er een verdieping én verbinding in jullie relatie. Meld ze even apart aan, zodat wij weten hoeveel mensen wij mogen verwelkomen.