Teaching
Volg je hart,
HET KLOPT!
De angst voorbij!

Teaching Volg je hart, HET KLOPT! De angst voorbij!

Het leven op aarde is één groot spel en daar zijn dus ook spelregels voor. Deze worden je niet bij geboorte aangereikt en dien je te gaan zoeken, als onderdeel van dit Aardes spel: Bewustworden.

“Als kind werd ik aardig vroeg wakken. Zo had ik jong al het gevoel dat er ‘iets’ in mij leefde wat niet was wie is ben. Iets dat mij kleiner wilde houden, mij bang wilde maken. Het heeft me jaren gekost om helder te krijgen wie dit ‘iets’ was en wellicht nog meer tijd om bewust te worden van wie ik nu écht ben. Laat staan dat ik bewust werd van wat ik hier nu echt kwam doen én brengen aan deze wereld. NU, járen later ben ik me hier bewust van geworden”. In deze Lezing neem ik je mee naar dit ‘iets’ en wat deze ons te vertellen heeft, over onszelf.

Vastgelopen in dit ‘iets’?

Dit ‘iets’ is niet wie jij bent. Gelukkig maar. Wij komen hier allen op aarde met ons hart wijd open. Door de hardheid van het leven hier op aarde ontkomen we er niet aan ons hart steeds meer te sluiten. Ook dit is onderdeel van het hier op aarde zijn. Op een dag vinden we onszelf steeds meer terug in ons hoofd. Dat hoofd vol met angsten, gedachten, aannames, oordelen, schuldgevoelens, jaloezie, etc. Al dit houd je ver weg bij je hart. En is dát nu net waar je weer naar terug mag keren. Maar hoe dan?!

Tijdens deze teaching ga ik in op deze Aardse spelregels, verhelder ik je wat dit ‘iets’ is wat ons graag klein wenst te houden, waar jij voor wordt uitgenodigd en hoe je gaat stralen vanuit je hart.

Geïnspireerd geraakt?

Deze voedende, verhelderende en zeer praktische teaching, staat gepland op zondag 21 januari 2024.

PRAKTISCH

Datum: zondag 21 januari 2024
Tijdstip: 10.00 uur tot ca. 12.30 uur
Inloop: vanaf 9.30 uur
Locatie: Schouwburg Deventer
Plaats: Deventer
Bereikbaarheid: Parkeren én CS, recht tegenover de schouwburg
Investering: 35,00 p.p.

                Meld je aan voor deze teaching en krijg helder wat toch maakt dat stralen vanuit je hart makkelijker gezegd is dan gedaan.

De mail die je ná aanmelding ontvangt is je entreebewijs. Zo ben je verzekerd van jouw plek.
Ik kijk er naar uit je daar te ontmoeten.

Tijdsduur ca. 2 uur

€ 35,- per persoon