THE GREAT AWAKENING.

door | nov 11, 2021 | Alle berichten | 4 reacties

Heb je jezelf reeds afgevraagd: “Wat gebeurd er toch allemaal? Hoe zijn we hier gekomen?”

Dat is niet zo’n gekke vraag in deze tijd. We bevinden ons als Humans midden in ‘The Great Awakening’ en zoals het woord aangeeft, wakker zullen we worden! Als je naar buiten kijkt en ziet hoe we ons met de rug tegen de muur laten zetten, zijn velen mondiaal niet écht wakker. Wat velen bleven doen was struisvogelpolitiek toepassen. In deze spannende tijden bleven ze zich focussen op werk, gezin, carrière en hopen dat anderen de juiste beslissingen voor hun zouden nemen. Zo werkt wakker worden nu eenmaal niet!

De ‘COVID-19-pandemie’ had in het transformatieproces van ‘The Great Awakening de functie om ons allen wakker te maken, alle onzuiverheden buiten ons gespiegeld aan te kijken en een halt toe te roepen! Tja, bleken velen echter wel heel erg diep te slapen.

Zelfs toen onze eigen kinderen actief werden ingezet om ons wakker te schudden, bleven velen lijdzaam volgen. Het liet ons zien hoe geprogrammeerd we zijn. Hoe vast we zitten in denkpatronen die alles behalve goed voor ons zijn. Laat staan voor onze kinderen!

De tijd van mensen wakker maken via onderdrukking is ten einde aan het komen. Al lijkt dit nog niet zo gezien de restricties die momenteel nog worden opgelegd door Duister. Om mensen wakker te maken is blijkbaar een andere aanpak nodig: bewijzen. Ons hoofd wenst nu eenmaal pas te buigen als we met keiharde rechtstreekse bewijzen én bekentenissen komen van Duister.
Ons ego geeft de controle niet zo maar op, hé!

Hoe gaat dit alles geregeld worden?

Door je ‘vast te zetten’ om je zo te kunnen informeren, via de reeds bekende kanalen. Duister zal deze keer echter niet de uitzending verzorgen. Zij zijn alleen degenen die de restricties opleggen. Licht heeft de regie over dit Grote Ontwaken. Altijd al gehad en heeft het laatste woord. Bereid je maar op voor dat vele sluiers de aankomende jaren gelift gaan worden. Niets is wat het lijkt. Niets is wat je dacht dat het was. Niets blijft bij het Oude, Duister. Thank God!

Voordat we het Nieuwe echter volledig kunnen omarmen ontkomen we er niet aan het Duister te zien voor wat deze is: zeer duister. En ja, ook ik zal mijn hart voelen huilen van al dit Onlicht wat ook ik te zien ga krijgen. En dan te bedenken dat ik me in de loop der jaren toch aardig heb ingelezen in de materie die het Duister maar al te graag in het donker wenste te houden.
Ik kan je vertellen, de honden lusten er geen brood van.

Kun je je voorstellen al die mensen mondiaal die geheel geen idee hebben wat hun de aankomende jaren te wachten staat? De shock zal groot zijn. Hulp, een uitreikende hand en helderheid verschaffen is dan des te meer nodig.
Ik heb me niet voor niets reeds decennia lang hierop voorbereid. I AM ready!

Weet dat wat je ook te zien en horen zult krijgen, dit alles heeft één doel: dat je wakker wordt en gaat doorzien in welke 3D wereld je je reeds eeuwen hebt bevonden. De wereld van Duister, die werkt via macht, manipulatie, oordelen, verdeeldheid en angst. Ja, veel angst!

Als wij als Humans een oplossing ‘bedenken’ voor de situatie waar wij ons nu wereldwijd in bevinden, dan zul je merken dat je er met je beperkte menselijke bewustzijn niet uit komt. Blijkt dat nu net ook de bedoeling te zijn van deze chaos. De tijd dat ons ego het leven onder controle had is voorbij. Nu de chaos toeneemt, gaan we ervaren dat de buitenwereld geen verlossing meer biedt. We bevinden ons allen de aankomende jaren in de ‘chaosfase’. Letterlijk terug naar binnen, alleen dáár kom je jezelf tegen, daar bevindt zich jouw chaos.

Ergens onderweg zal je ego verslagen worden. Ergens onderweg zal je hart breken. Ergens onderweg zal de grond onder je voeten wegzakken. Ergens onderweg zul je met je handen in het haar zitten en beseffen dat je het niet meer weet. Precies op dat moment keer je naar binnen en verbind je je met de Bron des levens en ben je in staat toe te geven ‘ik kom er zelf niet meer uit, please help me!’.

Op dat moment ben je weer verbonden met de Feminiene energie, de naar binnen gekeerde energie in ons allen die uitnodigt te gaan voelen, Zijn met wat ís, over te geven aan, vertrouwen op het ontwakingsproces én leren loslaten van de uitkomst. Op deze manier besef je waar je jezelf eeuwen aan vast hebt gehouden: masculiene energie in overdrive.

Lieverd, wees niet bang de aankomende tijd, niets is wat het lijkt.
Ik Weet dat dit alles nodig is voor ons als Humans om onze soevereiniteit weer in te nemen. Ons te realiseren hoezeer we onze kracht hebben weggegeven. Wat dit voor gevolgen heeft als we dat toestaan én… dat we, eenmaal door de wringer heen, er als herboren uitkomen. 100%

Nieuw staat al lang klaar en wacht totdat wij bereid zijn Oud los te laten. Je mag dit NU doen, of je wacht nog ff totdat je bewust besluit je ego voor eens en altijd het zwijgen op te leggen.

Dan realiseer je je dat je altijd vrij bent geweest. Deze dag komt nu met rasse schreden dichterbij. Persoonlijk kan ik de dag niet afwachten! Ik wacht dan ook al een lange tijd op deze dag, de tijd van het massaal ontwaken van ons Humans.

Wakker worden, een heel proces.

Wens je zoveel meer helderheid, inzicht en ondersteuning tijdens dit ontwakingsproces?
Met Liefde kijk ik met je mee. Je bent niet alleen, lieverd. Alleen samen komen we hier doorheen.

JA, ik ben klaar met alle ballen hoog houden en wens dat je (gratis) met mijn eigen chaos meekijkt en me aangeeft waar ik nu voor wordt uitgenodigd om aan te gaan, ín mezelf!

~ Jacqueline

Laat hieronder een reactie voor me achter

4 Reacties

 1. Erna

  Lieve Jacqueline,
  Dank voor deze fijne woorden. Het helpt om vertrouwen te houden.
  Ik denk vaak aan je en ben dankbaar voor de wijsheid die ik bij jouw op heb gedaan, het heeft me enorm geholpen om in deze tijd bij mezelf te blijven, te aarden, te doorzien en te vertrouwen.

  Ondanks dat ik niet zo goed weet wat ik me erbij voor moet stellen geloof ik ook dat ik “ready” ben. Laat maar komen de komende weken Vrijheid liefde vertrouwen en verbinding.🙏❤

  Antwoord
  • Jacqueline Lammerts

   Hoe FIJN, Erna!
   Alles wat je jezelf hebt eigen gemaakt gedurende de tijd dat je hier bij mij was, kun je nu toepassen.
   Wat een verschil van hoe om te gaan met deze diepe transformerende tijd waar onze aarde en dus ook wij ons in bevinden.
   DANK voor het delen, lieverd!

   Liefs, Jacqueline

   Antwoord
 2. Gésiena

  Alweer een Ware Parel. Het is, het is Waar en Waarachtig. Ik deel het mijn heel mijn hart. Thnx voor de mooie verwoording.

  Antwoord
  • Jacqueline

   Dankjewel Gésiena, voor weer een prachtige feedback.

   Ook voor mij is dat fijn, gewoon daar je hiermee laat zien dat wat ik doorgeef van waarde is voor jou. Ik kan dat wel zo vinden, het terug gespiegeld krijgen maakt me nog meer vastbesloten door te gaan. Al ben ik sowieso niet te stoppen met inspireren.

   Liefs, Jacqueline

   Antwoord

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *