THEMA AFWIJZING

door | aug 5, 2022 | Alle berichten | 0 Reacties

In deze chaotische, sterk transformerende tijd waarin veel onzuiverheid aan het Licht komt, worden we makkelijk getriggerd in onze nog te doorleven levensthema’s. Levensthema’s die we ons zélf hebben toebedeeld om aan te groeien én welke door ons gezien en geheeld wensen te worden. Pas als dit aan het Licht is gekomen en geheeld, vink je dit thema in je leven af. En dient er zich een ander thema aan om aan te groeien.

Merk je in je dagelijkse leven dat je bang bent om je eigenheid, jouw Licht én waarheid te delen en dat je jezelf kleiner maakt dan je bent? Wees je dan bewust dat het thema afwijzing wellicht (nog) actief is in jou.

Het thema afwijzing is een levensthema wat velen op aarde hebben. Een thema omvat niet alleen een persoonlijk deel, vele anderen hebben dit thema ook en vormen zo samen een collectief thema. In dit voorbeeld het thema afwijzing.

De angst om anders te zijn, hét anders te (door)zien en nog geen gelijkgestemden om ons heen, maakt dat we de neiging krijgen ons te gaan voegen, aan onzuiverheid. Onzuiverheid in de vorm van oud/ego/illusie/3D/matrix scenario. Niet écht de beste weg te gaan, echter krijg je zo een uitgelezen kans bewust te worden van jouw thema’s met de bijbehorende levenslessen. Door het triggeren van deze thema’s wordt je je bewust wat maakt dat je dit alles überhaupt doet.
Alleen door bewust te worden, wakker te worden uit deze 3D/slaap/matrix stand ben jij, nu bewust in staat andere keuzes te maken. Op deze manier creëer je zélf, via bewustworden, een weg uit onzuiverheid. Van 3D naar 5D. Van Donker én zeer Duister terug naar Licht.

Nu zijn er tijdens de boekpresentatie van mijn boek RELATIES een aantal korte video’s gemaakt, waarin ik deel hoe een thema reeds bij de geboorte geactiveerd kan worden en als een rode draad door je leven met je meeloopt. Uiteraard ‘uit eigen doos’.

Ik heb de video’s in volgorde voor je gezet.
Dit schept enige orde in de CHAOS waarin we ons, anno 2022 bevinden.

THEMA AFWIJZING IN DE PRAKTIJK.

DE FUNCTIE VAN SHIT en thema’s in ons leven.
ACTIVERING THEMA AFWIJZING en hoe ik aan mijn naam ben gekomen.
HOE LANG THEMA’S MEEGAAN en hoe deze mij terug wensten te leiden naar mijn hart.
THEMA TE GROOT VERANTWOORDELIJKHEIDSGEVOEL en waar je voor wordt uitgenodigd.

Zoals je hebt kunnen zien én horen ontkomen we er in ons leven niet aan om 100% verantwoordelijkheid te gaan nemen voor onszelf. Voorbij de angst voor afwijzing te leren kijken en de diepere boodschap, die daar áchter op ons ligt te wachten, aan te gaan.

Om jezelf te kunnen helen is het van Wezenlijk belang dat jij helderheid krijgt in jouw levensthema’s met de bijbehorende levenslessen.
Hoe kun je leren als je de lesstof niet tot je beschikking hebt?

INZICHT IN JOUW THEMA’S.

Je begrijpt langzamerhand vast dat ook jij de nodige thema’s hebt die wellicht nog op je liggen te wachten. En niet voor niets. Door helderheid te verkrijgen in je thema’s krijg je meer zicht op de daaraan gekoppelde levenslessen. Levenslessen in de vorm van mensen, situaties en omstandigheden die maar steeds lijken terug te komen. Al zijn het dan wellicht steeds andere mensen, situaties en omstandigheden waarin je de boodschap voorgeschoteld krijgt. De boodschap blijft hetzelfde. Leer de boodschap decoderen. Alleen zo kun jij uiteindelijk opstijgen uit de donkeren lagen van 3D/matrix.
De laag waar angst en afscheiding heerst.

Wens jij inzicht in welke thema’s jij op je bord hebt liggen?

EN

Wens je helder te krijgen waarin die relaties je triggeren?

Speciaal hiervoor heb ik EEN FORMULIER ontwikkeld waarmee ik even met je mee kan kijken in jouw leven. Door dit zo uitgebreid, open en eerlijk mogelijk in te vullen, krijg ik een helder beeld van jouw thema’s én waarvoor je nu in je leven wordt uitgenodigd aan te gaan.

Durf jij deze confrontatie met jezelf aan?
Gun jezelf deze input. Uiteraard is dit gratis.

Voel je welkom.

~ Jacqueline


Laat hieronder een reactie voor me achter

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *