UITZENDING VIBESTALK – UNIVIBES komt eraan!

door | okt 27, 2023 | Alle berichten | 4 reacties

Gister kreeg ik te horen dat de Vibestalk, video Podcast die ik een paar maand geleden samen met Tim Douwsma van Univibes heb opgenomen, a.s. woensdag 1 november om 20.00 uur wordt uitgezonden. Hoe gaaf is dat!

Ik kan je zeggen dat ik er zelf ook naar uit kijk. Ik heb namelijk geen idee hoe deze uitzending ‘eruit’ ziet.

Wat ik afgelopen week van Tim mocht ontvangen waren een aantal berichten van degenen die de video’s edit. Ik werd er even stil van…
‘OMG ik kreeg hartkloppingen van die aflevering van Jacqueline. Heel weird. Deed iets met me en daarna voelde ik rust. Alsof ik iets weet (alleen geen idee wat). Dat was fucking bizar’, ‘Ja echt. Spot on is ze. Denk dat velen zich herkennen’.

Wat ik je wel kan vertellen is dat het over RELATIES gaat. Niet zo heel vreemd, hé? 🙂
Over zielscontracten, Thema’s, ons eigen leven en nog veel meer. En dat er drie RELATIE boeken worden verloot.

De link naar deze VIBESTALK Podcast deel ik volgende week in de nieuwsbrief.

Liever gelijk LIVE?
Mocht je de ‘live’ uitzending direct willen kijken, houd dan a.s. woensdag 1 november mijn FB pagina een paar uur van te voren in de gaten. Ik ontvang tegen 18.30 uur de Link naar Univibes’ Youtube pagina en zal die dan met je delen. En uiteraard kun je tegen 20.00 uur ook gelijk naar hun kanaal gaan.

Ik kijk er naar uit!
Kijk je met me mee?


~ Jacqueline

Laat hieronder een reactie voor me achter

4 Reacties

 1. Aleida Bouwman

  Dat is een mooie terugkoppeling, Jacqueline!
  kGa zeker kijken/luisteren, live of later.

  Spannend!!!

  Antwoord
  • Jacqueline

   Dankjewel lieverd!
   Ja, ik kijk er naar uit… wat al dit weer in beweging heeft gezet en nog gaat zetten.

   Antwoord
 2. Carla

  Zin in woensdag en erg benieuwd wat eruit voortvloeit🌊💙🩵

  Antwoord
  • Jacqueline

   Zéker lieverd, daar ben ik ook benieuwd naar!

   Antwoord

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *