VAARWEL 2021!

door | dec 29, 2021 | Alle berichten | 5 reacties

Dappere medemens die in deze epische tijd is geïncarneerd op deze planeet: you have made it so far! Ik wil je uitnodigen om, als je terugblikt op 2021, vooral terug te blikken op jouw eigen ontwikkeling. Als je beseft wat er allemaal op jou is afgevuurd in het afgelopen jaar, besef dan ook dat je nog steeds overeind staat. Als je dit nu leest dan heeft jouw ziel gezegevierd! Jouw hogere bewustzijn heeft je ingefluisterd welke stappen je wel of niet diende te nemen. Iedere stap, iedere confrontatie, iedere les, droeg bij aan jouw groei. Denk eens even aan al die keren dat jij jouw hart liet spreken! We zitten in de eindexamenklas. Iedere oefening is er op gericht om je klaar te stomen voor de finale. De lessen haal je niet uit een boekje maar uit het leven dat zich voor jouw waarneming ontvouwt.

Sta eens even stil bij wat je allemaal mocht loslaten het afgelopen jaar. Ik weet zeker dat je een groot deel daarvan niet eens meer kunt herinneren omdat het al uit jouw bewustzijn en daarmee uit jouw werkelijkheid verdwenen is. Je hebt ruimte gemaakt. Ruimte voor nieuwe ervaringen, ruimte voor nieuwe mensen, ruimte voor nieuw bewustzijn en een nieuwe manier om in het leven te staan. Het lijkt er misschien niet op maar met alles wat je het afgelopen jaar gedaan hebt, heb je de zaadjes voor jouw toekomst geplant. We zitten samen op de ‘academie voor het scheppen van nieuwe werelden’ en daarbij wegen we af wat we wel en wat we niet zouden willen toepassen in een nieuwe samenleving.

Er wordt een beroep gedaan op onze creativiteit en ja, er wordt ook een beroep gedaan op onze fantasie! Denk eens even aan al die keren dat er nieuwe ideeën in je hoofd popten die mogelijk zouden kunnen bijdragen aan een betere wereld! Heb je ervaren hoe belangrijk het is dat je de vrijheid in je eigen denken behoudt? Dat je de flow niet laat beperken door kadertjes of manipulatie van buitenaf? Als je zover bent, dan ben je niet meer te stoppen.

Ik hoop dat je net als ik een gezonde spanning in je onderbuik voelt. 2022 staat voor de deur en nu kunnen we optimaal gaan profiteren van onze groei en onze nieuwe skills. Vergeet niet om trots te zijn op jezelf, je hebt het toch maar even gedaan, 2021.
Je hebt het  t-shirt verdiend: ‘2021 – been there done that’. Yeah baby, you did!  

Laat 2022 maar komen!


~ Jacqueline

Laat hieronder een reactie voor me achter

5 Reacties

 1. Ciel

  🌹❤️

  Antwoord
  • Ans

   🙏🏻🌺🧡

   Antwoord
 2. Susan

  2021 Been there, done that, got the t-shirt vind ik geweldig…het is een Engelse spreuk… heb ik in de jaren heel vaak gebruikt… leuk om het bij jou tegen te komen!! 🤗
  Wij staan gelukkig nog overeind…wat een heftige tijd…gelukkig door thuis te werken veel in mijn eigen energie gebleven! Veel los gelaten…wat weet ik niet helemaal meer… ik voel me best leeg pfff Bedankt voor alle wat je plaatst Jacqueline! Het beste voor 2022 gewenst dapper mens! 😀🤍💜🕯🕊🕊🕊🕊

  Antwoord
 3. winneth sala

  DANK JE WEL, GOED MENS, .. ZON OP JOUW PAD IN 2022

  Antwoord
  • Jacqueline Lammerts

   Dankjewel lieverd!
   Ontvangen.

   Antwoord

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *