VASTGELOPEN?

door | mrt 11, 2021 | Alle berichten | 0 Reacties

Wat een bijzondere tijd leven wij in. Niet dat dat momenteel door velen zo gevoeld wordt. Wat wordt er op onze knoppen gedrukt. En niet voor niets. Wat je momenteel ook maar meemaakt, welke uitdaging, gevecht, frustratie, woede, verdriet, depressiviteit of controleverlies over wat er nog allemaal gaat gebeuren.

HerINner je dat het niet meer is dan een NU moment dat door je heen wenst te stromen. Alles wat je NU ervaart in dit moment vraagt maar één ding: het wenst dóór jou heen te stromen => flow-state.

Wat je nu ervaart is dat het NU moment oncomfortabel is. Het is kort gezegd gewoon zwaar kl*te waar je doorheen gaat.

We ervaring hier op aarde nu eenmaal “positieve” en “negatieve”momenten in ons leven. Om aan te groeien. De “negatieve” momenten nodigen je des te meer uit BEWUST te worden van één ding: JIJ stroomt niet meer, je zit vast. Je hebt je gehecht aan dát NU moment. Dit gebeurt daar jij het gevoel hebt er geen controle (meer) over te hebben. Je weet niet of dat wat je voelt kunt vertrouwen, of je nog wel veilig bent of dat je dit NU moment wel overleefd…

Wij, Humans hebben het idee dat we in ons dagelijkse leven “de controle” over ons leven hebben. We willen overzien wat er gaat gebeuren, onze toekomst “vastleggen”. Dit idee geeft ons een veilig gevoel.

Op dit moment in onze te schrijven geschiedenis lukt ons dat mondiaal niet meer. We bevinden ons op een geheel onontgonnen gebied. Met een duidelijke uitnodiging aan jou: VERTROUW OP JEZELF!

Je wordt uitgenodigd te gaan STAAN. Zichtbaar te worden op zo’n manier waar je nog nooit eerder voor bent uitgenodigd vóór te gaan staan. Je wordt gevraagd los te laten van deze false-sense van controle hebben.

Je begint je te beseffen dat je maar één ding kunt vertrouwen en dat is het NU moment waarin je je bevindt. HIER en NU! Zittend op je stoel, deze nieuwsbrief lezend. Méér is er niet.

Op het moment dat je je in een flowstate bevindt ontvouwen zich de wonderen, ogenschijnlijk moeiteloos. Je slachtoffer voelen, jezelf of anderen de schuld geven of overtuigen van jouw gelijk, en hiermee verdeeldheid in stand houden, vallen weg.

Je wordt steeds meer wakker, bewust dat er maar één weg hieruit is en dat is dat je ALLES IN JOU omarmt.
Dus ook je stress, frustratie, woede, onmacht, je zorgen, je onvermogen alles te kunnen begrijpen, verlies van controle, verwardheid, de “ik ben er helemaal klaar mee!” Aan jou om te oefenen en een prof te worden om dit alles te omarmen. Het wenst nu eenmaal door jou erkent en doorvoeld te worden, dán pas kan het zich van jou losmaken. Je hebt de ervaring doorleefd en bent onthecht.
Zo stroomt het weer in jou. Je wordt uitgenodigd je te herinneren dat jij bent ontworpen om vanuit deze flowstate te leven => door elk NU moment heen te ademen, hoe oncomfortabel het ook is. Je voelt het, je bent het even helemaal. Op deze manier laat JIJ je gehechtheid eraan los. Een soort free fall. Je komt dan uit bij een dieper Weten en vertrouwen dát je veilig bent en dat elk moment je de uitgelezen kans biedt om je te herinneren dat jij Liefde, vertrouwen, vrede bent, opdat het weer in jou gaat stromen. Dat je hier bent gekomen om ervaringen op te doen en zo bewust te worden wie jij in essentie bent.

Alles is energie. Alles is gecreëerd om te bewegen. Energie wenst te stromen. Emoties zijn gevoelens die in beweging wensen te komen = E-motion. De enige reden dat jij het gevoel hebt vast te zitten is dat jij wenst te blijven uitvogelen, te controle en die buitenwereld wenst te veranderen.
JIJ HOUDT ER AAN VAST!
Laat los!

Hoe dan?
1. STOP! Gewoon stoppen, NU. Stop met dat wat je nu aan het doen bent. Dit maakt dat je direct “aanwezig” bent en stap je uit je eigen verhaal. Je kunt meer van een afstandje kijken naar jezelf én de huidige NU situatie. 2. Omarm je ADEMhaling. Wees één met je ademhaling. Je ademhaling is key.

3. VERTROUW!

Je komt ook hier doorheen. Wat er NU ook maar is, het is gemaakt om te bewegen. Het zal ook weer uit jouw NU moment verdwijnen. Mocht je deze lastig vinden. Graaf dan in je geheugen naar een situatie waarvan je ooit dacht (je ego) dat je er nooit meer uit zou komen. Doorzie hoeveel levenservaring díe situatie je heeft gegeven. Voor jou. Om je in deze huidige situatie te herinneren dat jij óók deze NU situatie doorleven zal.

4. HERINNER je wie je bent: heel en compleet en dat je hier bent om jezelf, je kleine ikke, bewust wenst te maken van dit gegeven.

5. ADEM nog maar een keer diep door en ONTSPAN.

Jij komt hier doorheen. Je bent niet gecreëerd om ergens in vast te blijven zitten. Keer terug naar de flowstate, dat is wat we aan het leren zijn momenteel. Je bent zó dapper, zo moedig om in dit NU moment te zijn. Je kunt dit, anders zou je het niet op je bord krijgen. Vertrouw. Het komt goed. Het ís goed.

ONTSPAN! Zo stroom je mee. Stop met tegen de stroom in te zwemmen en de controle te willen behouden. De kracht van de stroming is veel te groot. Ze vraagt van je om je over te geven, los te laten, te vertrouwen en je mee te laten voeren naar “het beloofde 5D land”. Dit is waar ascensie voor staat.
Weet dat je er niet alleen voor staat. We ondergaan mondiaal deze “reis”. Uiteraard dien jij het wel zelf te doen, niet alleen. Mocht jouw NU moment zo overweldigend zijn en wens je dat er met je meegekeken wordt vanuit een vergroot perspectief? Schroom niet. Ook hierin ben je niet alleen. Velen kunnen nu niet meer anders dan uitreiken.
JA, ik wens graag dat je meekijkt!

Weet dat je van harte welkom bent.

Hartegroet, Jacqueline

Laat hieronder een reactie voor me achter

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *